Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,480

En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sade

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

adrenalim' Alıntı:
hiç sorma umut :D ben de anlamış değilim ışık yansıması oluyorr her ışıkta farklı görünuyorr.şimdi daha iyi anlıyorumm ben aracı G4 boyatmaya karar verdiğimde çok araştırmıştık burada, bakıyoruz araçlar G4 fakat renklerın hiç biri birbirini tutmuyorr en son renk kodunu bulduk öyle yaptırdım bu boyayı,bu renk böyle bir renk işde bukalemun gibi ;D ;D

Çok ilginç yaa :D

Etiketler

adrenalim' Alıntı:
hiç sorma umut :D ben de anlamış değilim ışık yansıması oluyorr her ışıkta farklı görünuyorr.şimdi daha iyi anlıyorumm ben aracı G4 boyatmaya karar verdiğimde çok araştırmıştık burada, bakıyoruz araçlar G4 fakat renklerın hiç biri birbirini tutmuyorr en son renk kodunu bulduk öyle yaptırdım bu boyayı,bu renk böyle bir renk işde bukalemun gibi ;D ;D

Aynen öyle, süper bir renk ;D

Ben aracımın güzel bir fotoğrafını çektim. Birtanesiyle değiştirme şansım yok mu ;D

umutt değişmene gerek yok senin canavar her halıyle favoriii :D

adrenalim' Alıntı:
umutt değişmene gerek yok senin canavar her halıyle favoriii :D

Sağolasın abi, ama üstteki fotoğrafı dğeiştireyim ben, elimde aracın memleket havası alırken fotoğrafı var :smiley: Kumsalda iyi durmuyor ;D

yiğidi öldür hakkını ver..benım favorim beyaz pumaa
anladım... değiştirde arşivimde vAR fakat o haliylede olsunn

adrenalim' Alıntı:
yiğidi öldür hakkını ver..benım favorim beyaz pumaa
anladım... değiştirde arşivimde vAR fakat o haliylede olsunn

Sağoalsın abi. Ama mesajı değiştiremiyorum. Çünkü "Değiştir" yazan kısım yok, sadece "Alıntı" yazıyor fotoğrafın sağ üstünde ???

bende heycanla sonuç ları bekliyorum tahmin yapmak şuan ne kadar doğru bilemiyorum amma çoğunluğun fikriyle hem fikirim beyaz puma güzel görünümlü bir araç. yanında ek yapmalıyım ki kesinleşmiş kanaatimdir her bir defender kendine has duruşu rengi ve geçmişin tanıklığında yetişmiş gelişmiş karakteri ile herzaman 1 numaradır.

maksat araçları tanıtmak iyi örnekleri begeniye sunup arkamızdan gelenlere yolu aydınlatmaksa ben hem farımı hem sislerimi açtım.... zahmetli bir yol bu yolda yürüyen ve sona gelenlerin kazanmaması gibi bir durum yok,

Hepinizin yüreğine bileğine sağlık Allah Bol kazançlar versin sağlık ve başarı ki 1 değil 2 3 defender sahibi olun.....

haklısın bulent beyy
buradakılerın ortak paydası land rower ve defender bu aracın ölusu bıle bızlere guzel görünuyorr bu böylee, biz buradaa içimizdeki enleri çıkartıyoruzz ;D ;D eğlenıyoruzz
kimin aklına gelmişse fikrine sağlıkk ;)

adrenalim' Alıntı:
haklısın bulent beyy
buradakılerın ortak paydası land rower ve defender bu aracın ölusu bıle bızlere guzel görünuyorr bu böylee, biz buradaa içimizdeki enleri çıkartıyoruzz ;D ;D eğlenıyoruzz
kimin aklına gelmişse fikrine sağlıkk ;)

evet doğru... bu forumu düzenleyerek en büyük katkıyı sağlayan sevtap hanıma şahsım ve tüm defender lar adına teşekkür ederim.

Benim oy vereceğim defender listede yok ???

concrete' Alıntı:
Benim oy vereceğim defender listede yok ???

bir an önce bildirmekte yarar var sahibi eklesin.... aslında bu yarışmanın linkini land rovercılar biz kaç kişiyize taşısak diyorum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR