Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,495

En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sade

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Anket kapatılmış .

Etiketler

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

ata036' Alıntı:
bu başlık pek tutulmadı galiba tüm defenderler kendine göre güzeldir :D

tutulmadı değilde başka bişey....... benim için bu başlık altında defender sayısı katılımcı sayısıdır dışında kalmak isteyenin keyfi bilir diyorum haydi rast gele :smiley:

elımızde cok fazla resmı olmasada en guzelı bızımkısı dıyerek cesıt olması adına :smiley:

işteeeeeeee "mancınık"

bırakır gıderız :smiley:

IMG_0055.jpg

IMG_0143.jpg

IMG_0163.jpg

oylarınızı beklıyorum :smiley: bana oy verene helaalinden vinc + hella sıs farı ::smiley:

berk' Alıntı:
hahah yunus abı naaaapııım baska turlu olmazkı :smiley: aklıma gelmısken bırazda mazot vercem hahaha
Çakma mazotmu kendi başını belaya koydun başkasına açı bari ;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Çakma mazotmu kendi başını belaya koydun başkasına açı bari ;D ;D ;D ;D ;D

aaabi cok ıyı durumda ole deme mazotu :smiley:)

adrenalim' Alıntı:
berk ben oyları siliyorum oylar seninnn ;D ;D

tesekkur ederım :smiley: bende hepsını sana vermıstım eheuhee

Selamlar ;

Aynen benim de bu Defender sapıklığım asker babadan kaynaklı. 80'lerin ortalarında bindiğim ilk Series 3'ün kokusu hala hafızamdadır, brandalıydı bir de ne güzeldi. Gezenbilire kadar bu kadar müptelasının olduğunu bilmiyordum. Ama burada yaratılan şaheserleri gördükçe saygım da arttı bu grupta bulunan üyelere, çürümeye bırakmadığınız Defender'lar için teşekkürler. Benim de bir Defender'ım yok henüz, ama olacak mutlaka, ben şimdi oy vereyim ileride de siz bana arazi tecrübelerinizi aktarırsınız belki :smiley: Keyifli sürüşler...

Haydi arkadaşlar, Defender sahipleri bu kadar değil bildiğim kadarıyla, hala oyumu vermedim , bekliyorum ;D

coming_soon' Alıntı:
Selamlar ;

Aynen benim de bu Defender sapıklığım asker babadan kaynaklı. 80'lerin ortalarında bindiğim ilk Series 3'ün kokusu hala hafızamdadır, brandalıydı bir de ne güzeldi. Gezenbilire kadar bu kadar müptelasının olduğunu bilmiyordum. Ama burada yaratılan şaheserleri gördükçe saygım da arttı bu grupta bulunan üyelere, çürümeye bırakmadığınız Defender'lar için teşekkürler. Benim de bir Defender'ım yok henüz, ama olacak mutlaka, ben şimdi oy vereyim ileride de siz bana arazi tecrübelerinizi aktarırsınız belki :smiley: Keyifli sürüşler...

evlat dediğimiz evlatlık aldık dediğimiz sonradan gerçeğinin önüne geçen aileden biri olan isimler verdiğimiz araçtır DEFENDER inşallah sizede bir tane nasip olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR