yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?
Teşekkürler Fırat bey
Teşekkürler Fırat bey
ozcour' Alıntı:Fırat abi çok teşekkür ederim, kendimden başka benim araca oy verenin olması çok sevindirdi
ata036' Alıntı:bu başlık pek tutulmadı galiba tüm defenderler kendine göre güzeldir
Berk rüşvet heee ))berk' Alıntı:oylarınızı beklıyorum bana oy verene helaalinden vinc + hella sıs farı :
yunus bager' Alıntı:Berk rüşvet heee ))
Çakma mazotmu kendi başını belaya koydun başkasına açı bari ;D ;D ;D ;D ;Dberk' Alıntı:hahah yunus abı naaaapııım baska turlu olmazkı aklıma gelmısken bırazda mazot vercem hahaha
yunus bager' Alıntı:Çakma mazotmu kendi başını belaya koydun başkasına açı bari ;D ;D ;D ;D ;D
adrenalim' Alıntı:berk ben oyları siliyorum oylar seninnn ;D ;D
coming_soon' Alıntı:Selamlar ;
Aynen benim de bu Defender sapıklığım asker babadan kaynaklı. 80'lerin ortalarında bindiğim ilk Series 3'ün kokusu hala hafızamdadır, brandalıydı bir de ne güzeldi. Gezenbilire kadar bu kadar müptelasının olduğunu bilmiyordum. Ama burada yaratılan şaheserleri gördükçe saygım da arttı bu grupta bulunan üyelere, çürümeye bırakmadığınız Defender'lar için teşekkürler. Benim de bir Defender'ım yok henüz, ama olacak mutlaka, ben şimdi oy vereyim ileride de siz bana arazi tecrübelerinizi aktarırsınız belki Keyifli sürüşler...