Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 277
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,476

En güzel (zarif ve fotojenik), en güçlü (ihtişamlı ve modifiyeli), en orijinal (defender ruhunu sade

• Kullanılan toplam oy
    169
  • Anket kapatılmış .

Etiketler
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

SDC' Alıntı:
Evet yarın oylama sona eriyor...

Oy vermeyen kalmasııın ;D

(kendim için birşey istiyorsam Allah benim cj mi versin :D :D :D)
;D niye savaş çıksın,en fezla bir cj si olur sevtap ablanın ;D ;D

defender + cj ise fazla mal göz çıkarmaz cepte bir büyük yangın ve evde kavga evet yinede ben istiyorum hatun amerikancı amma def gider cj gelirse kalsın ben hiç bir şey istememde söylememde.... :smiley:

defender ı olana cj lazım olmaz da, cj si olana defender lazım olabılır ;D ;D

neyse buradaki konuyu dağıtmayalımm bu konunun sonu karakolda biterr uzatmayalım ;)

adrenalim' Alıntı:
neyse buradaki konuyu dağıtmayalımm bu konunun sonu karakolda biterr uzatmayalım ;)

bırıncı bellıde ıkıncı kım :smiley:))))) bısey sorcaktım bu oylamaya uye olmayanlarda katılabılırmı acabaaa :smiley:)
and the oscarrr goeees toooooooo manciniiiiiik :smiley:)

Ben oylarımı verdim arkadaşlar, hayırlısı olsun ;D
O nasıl bir motor sesidir öyle ;)

BOSCH' Alıntı:
Ben oylarımı verdim arkadaşlar, hayırlısı olsun ;D
O nasıl bir motor sesidir öyle ;)

Bu " oylarımı verdim " ne demek . Ben sadece bir oy verdim, çoklu oy verilebiliyormu ?

Ömer sadece 3 tanesini seçebiliyoruz ya ondan ;)
Yani bir kral, bir kraliçe bir de prens ;D

Ben sadece birtane oy verdim ve şu anda başka bir oy verebileceğim bir imleç yok. Sadece oyu sil yazıyor, yardım edin lütfen

byseyyah' Alıntı:
Ben sadece birtane oy verdim ve şu anda başka bir oy verebileceğim bir imleç yok. Sadece oyu sil yazıyor, yardım edin lütfen

oyu sil deyip yeniden 3 oy kullanabilirsiniz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR