Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (4 Mart 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,605

Etiketler

Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007)

selam ,
yarın terkos'a gidecek olan herkeze iyi eğlenceler.malesef resimleri ve vidyoları bekliyorum.4 x4 alana kadar. :'(

YEVGENI' Alıntı:
Sevgili Motoperest,

Wrangler ATR ile çamurda tutunmak zor. Direkt çamura bulanıyor ve buzda kayar gibi gidiyor hatta gidemiyor, kayıyor. Direksiyona tepki vermiyor, o derece. Ben de şansımı deneyeyim bakalım ciddi çamurda Wrangler ATR ne yapacak diye inat ettim, Delmece Yaylası'na tırmandık, her şekilde artistik patinaj yaptım, bir ara hatta yardan aşağı uçuyordum tutunamaması yüzünden, sıfır noktasından vinçleyip çıkardık.

Aklınızda bulunsun..
lastiklerin çamurda beni üzeceğinin farkındayım ama aşırı rizikoya girmeden biraz arazi tadı cıkartalım diyorum . bu arada ilgin için sağolasın saygılar.

Arkadaşlar takip ettim forumu ama bugünden hiç haberim olmadı bende gelebilirdim.:(

ühüüü ve de böhüüü :(
Deep tam zamanında ulaşmışım sana yoksa terkostan geri dönecektim. buna katılamadım ancak bir sonraki gezide kesin olacağım.
resimleri bekliyorum ki iyice kahrolim :(

iyi ki gelmemişin, pek keyifli denemezdi, gidişimiz güzeldi ama dönümüşüz pek muhteşem olmadı
1 arac 2 çeker kaldı, 1 ATV şanzıman dağıttı, Oktay'ın şarj dinamosu bitti vinç devre dışı kaldı, Hakan'ın vincinin civatası koptu çelik ip çıktı, benim vinç sıkıştı, 1 Pajeroyu arazide bırakmak zorunda kaldık, sağolsun Bülent abi onları misafir etti, bu sabah traktörle alacaklardı araçlarını, bi haber verseler merakta kaldık, en son benim vinci işler hale getirip Oktay'ı çıkardık ve gece 2 civarı çıktık araziden
iyi bir ekip olamadık malesef yoksa çok da zor değildi ordan çıkmak :-\

denizinkızı' Alıntı:
ühüüü ve de böhüüü :(
Deep tam zamanında ulaşmışım sana yoksa terkostan geri dönecektim. buna katılamadım ancak bir sonraki gezide kesin olacağım.
resimleri bekliyorum ki iyice kahrolim :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.