AYDURAN
Zirve
Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007)
Gerçekten çok zorlu bir parkurmuş...
Gerçekten çok zorlu bir parkurmuş...
yol' Alıntı:Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diyorum. Herşeye rağmen keyifli anlar geçirdiğinizi hayal ediyorum
yuysal' Alıntı:Birde ağaca cıkma engeli vardı birtek Oktay başardı ;D
yuysal' Alıntı:Herkese merhaba;
Gezi tanışma ve atv ci abilerimizin çiftlik evindeki kahve ve kısa bir sohbet ile sonderce güzel ve zevkli başladı. ilk iki engeli geçtikten sonra malesef ilk benim araç su koyverdi ön aks bilyası dağılması sonucu 2 çeker kaldım Bülent abi atv siyle beni uzun bir yokuştan yukarı çekerek çıkardı , buradan kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum .
Gidiş ufak tefek batmalar vinçlemelerle eğlenceli geçti.Fakat dönüşümüz hakikatten çok zorlu birazda eziyetliydi.Bir hafta öncede aynı parkur kullanıldığından ve yağan yağmurla parkur off-road yarışlarında bile olmayan ağır bir parkur halini almıştı.
Sonuç : Gezide batmayan kimse yoktu ( ben hariç ) ve çok iyi, kalıcı tecrübeler edinerek malesef bir aracı parkurda bırakarak gece 2 de off-road gezisi tamamlandı.
Birkaç tane foto ve video çektim onlarıda az sonra yollamaya çalışıcam;
Herkese saygılar;
motoprest' Alıntı:sağolun. ön plakayı kaybetmem dışında bir sorun yok.
Deep' Alıntı:benim motorun zaten gideceği vardı ve gitti, yeni motor yapılacak, onun dışında ön panjurda biraz hasar var motor dışında fazla problem yok yani, bu kadar yüksek devir çeviren bir arazi aracı için motor masrafı zaten kaçınılmazdı, siz de mavi dumandan kurtulursunuz artık