Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (4 Mart 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,607

Etiketler
Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007)

Birde ağaca cıkma engeli vardı birtek Oktay başardı ;D

DSC02105.jpg

Evet herşeye rağmen bunların hepsine değerdi
yol' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diyorum. Herşeye rağmen keyifli anlar geçirdiğinizi hayal ediyorum :smiley:

Asıl videolarda herşey daha iyi belli oluyor ama nasıl yollarım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

yuysal' Alıntı:
Birde ağaca cıkma engeli vardı birtek Oktay başardı ;D

Abi bu fotoğraf sitenin amacını ve ne tip insanlar bulunduğunu açıklayan harika bir çalışma olmuş ;D Sedat bence sen bunu banner yap ;D ;D ;D

Banner değil, afiş yapıp billboardlara asmak lazım ;D Oktay paşam ne yapmışsın yahu, arabayı resmen ağaca asmışsın ;D ;D "Maksat kurutmaktı" diyelim de korkutmayalım insanları bari ;D

merhaba arkadaşlar.dönüşte yaşadığımız sorunlar dışında güzel bir gün gecirdik aslında . benim pajero yu sabah 8:eek:o civarında traktörle masur kaldığımız yerden cıkardık

Yüksel hocaam, parkura girmezsen batmazsın tabiii ;D ;D ;D mesela benim de asfaltta battığım görülmemiştir :D
ama hakkını vermek lazım 2 çeker vaziyette son çamur geçişin mükemmeldi hocam ;) modifli RR Bobtaille geçemiyenler var ;D

yuysal' Alıntı:
Herkese merhaba;

Gezi tanışma ve atv ci abilerimizin çiftlik evindeki kahve ve kısa bir sohbet ile sonderce güzel ve zevkli başladı. ilk iki engeli geçtikten sonra malesef ilk benim araç su koyverdi ön aks bilyası dağılması sonucu 2 çeker kaldım Bülent abi atv siyle beni uzun bir yokuştan yukarı çekerek çıkardı , buradan kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum .

Gidiş ufak tefek batmalar vinçlemelerle eğlenceli geçti.Fakat dönüşümüz hakikatten çok zorlu birazda eziyetliydi.Bir hafta öncede aynı parkur kullanıldığından ve yağan yağmurla parkur off-road yarışlarında bile olmayan ağır bir parkur halini almıştı.

Sonuç : Gezide batmayan kimse yoktu ( ben hariç :smiley: ) ve çok iyi, kalıcı tecrübeler edinerek malesef bir aracı parkurda bırakarak gece 2 de off-road gezisi tamamlandı.

Birkaç tane foto ve video çektim onlarıda az sonra yollamaya çalışıcam;

Herkese saygılar;

Geçmiş olsun Semih, normalde arazide araç bırakmazdık ama allahtan Bülent abiler sizi misafir etti de çok büyük problem olmadı, plakaya yazık olmuş

motoprest' Alıntı:
sağolun. ön plakayı kaybetmem dışında bir sorun yok.

benim motorun zaten gideceği vardı ve gitti, yeni motor yapılacak, onun dışında ön panjurda biraz hasar var motor dışında fazla problem yok yani, bu kadar yüksek devir çeviren bir arazi aracı için motor masrafı zaten kaçınılmazdı, siz de mavi dumandan kurtulursunuz artık :smiley:

Mert selam,

Vallahi örnek vatandaşsın... Memleketin arabasının motorunu yaptırıyorsun :smiley:
İdareten yaptır bari :smiley: Kaça malolacak bu işler haberdar et... 300Tdi almak isteyenler olur ise..

Deep' Alıntı:
benim motorun zaten gideceği vardı ve gitti, yeni motor yapılacak, onun dışında ön panjurda biraz hasar var motor dışında fazla problem yok yani, bu kadar yüksek devir çeviren bir arazi aracı için motor masrafı zaten kaçınılmazdı, siz de mavi dumandan kurtulursunuz artık :smiley:

1.vites hemde low' da son gaz motor zorlanır mı abi yaa? Büyük geçmiş olsun. Ne oldu peki? Krank mı parçalandı? Pistonlar mı fırladı? Contalar mı yandı?

Gezginler hepinize geçmiş olsun :D :D Otoban gibi bi parkurda bunlar başımıza gelirse diğer parkurlarda ne yaparız bilmem... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR