Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (4 Mart 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,612
Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007)

mert geçmiş olsun. dün pajerolu erhan aradı.. daha doğrusu arabana geçmiş olsun. bende 2002 model wranglerimin motorunu yakmıştım ormanda.. bunlar bu işin parçası

Etiketler

Yüksel beyden gelen son video,

Mert'in çamur geçişi :smiley:

[flash=640,496]http://www.dailymotion.com/swf/1nC12L7ixgtk09PD4[/flash]

Mert'e tekrar geçmiş olsun diyorum.

Herkese çok teşekkür ederim, benim motor masrafı zaten yapılması gereken bir masraftı o yüzden pek üzülmüyorum, bundan sonra artık sıfır kilometre bir 300TDI ile parkurlara geri dönücem arkadaşlar :smiley:
Belki ekstra intercooler ile TD5 performansında bir 300TDI ile de dönebilirim :smiley:

hakkını verdik pistonları da aldık elimize :smiley: heheheh
sağolasın hocam :smiley:

yuysal' Alıntı:
Mert vallahi parkura girmeyi okadar cok istiyordumki ... Olmadı,artık bi dahaki sefere inşallah.

Senide tebrik etmeden geçemiycem arabanın hakkını veriyorsun yani ;)

Mert hocam sizin taka çamurdan canavar gibi geçmiş...Bir önceki aktivitede tepeyi neden çıkamamıştınız?

Diğer araçlardan dahamı ağır? Mesala Kırmızı Range Rover var ondan dahamı ağır? O araçta dehşet birşey yaw...Şaha bile kalkıyor at gibi :smiley:

Semih hocam hiç dert değildi benim için vinci yeni almıştım test ediyordum zaten :smiley: ama tabii ki her çamur geçişinde batıcağın bir parkur kesinlikle keyif vermez, senin açından keyifsiz olur
bu arada 2 günde yaklaşık 20 vinçleme ile vinci bayağı bi test etmiş olduk :smiley: t-max sağlam çıktı valla

motoprest' Alıntı:
uygun lastik ve ekipman olmadan araziye girmeme kararı verdim . çamurda kalmak sorun değil ama ekipteki arkadaşlara ekstradan yük olmak çok zaman kaybettiriyor.üst üste araç vinçlemek bir süre sonra çok yorucu oluyor .emeği geçen arkadaşların hakkı ödenmez

Turuncuyu diyosun galiba, o araçtan daha ağır, o zaten Bobtail denen standart RR nin kesilmiş hali, Defender'dan da daha ağır Disco, 2 ton ağırlığı var

AYDURAN' Alıntı:
Diğer araçlardan dahamı ağır? Mesala Kırmızı Range Rover var ondan dahamı ağır? O araçta dehşet birşey yaw...Şaha bile kalkıyor at gibi :smiley:

Yağmur Ormanları'na safariye gidende, Mert'i almadan olmaz diyorum, o çamura dalış görüntülerinden sonra ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR