Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (4 Mart 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,607
Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (4 Mart 2007)

OK-144 korkunç işler yaptı dün, 2 tonluk Discoyu aracın içinde hoplayarak kanaldan geçirebileceğim pek aklıma gelmezdi, Low range 1. vites tam gaz, hız 1km/h araç içinde hopluyoruz :D 20-30 m. bu şekilde gittikten sonra uzun zamandır can çekişen motor malesef kendini bıraktı :(
bu arada gece 4 Bahçeköydeyim bi baktım jandarma, benim ön panjur darmaduman,üst sislerle gidiyoruz, vinç ipini de araç üstünden sarmışız, arabanın üstünde ağaç dalları görüntü facia Camel Trophy'den çıkmış gibi, orada da biri kanala uçmuş, arazideki operasyondan sonra bi de bu çıktı, acayip bir geceydi ya :p

Etiketler

Geçmiş olsun Mert hocam...Gülü seven dikenine katlanır :smiley: Nadir Abi Ve Iceman olmayınca sefilleri oynamışsınız :smiley: Yinede sevindirici olan kazasız belasız bitirmeniz...Umarım araçtada fazla maddi hasar oluşmamıştır...

Mert geçmiş olsun.

Arazide yaşananların keyfini;
Arazinin fiziki durumu,
Araçların kondisyonları,
Konvoyun düzeni,
Katılanların fiziki ve moral motivasyonu çok etkiliyor. Arazi aynı araçlar aynı olsa bile konvoyun dizilişi bile önemli biçimde araziden alınan keyifi değiştiriyor.
Önemli bir tecrübe olmuş anlaşılan... Bende daha önce birkaç kez yaşamıştım böyle moral bozucu geziler.

Çok geçmiş olsun... Arazide kaldığınız için değil... Motor bittiği için...

Geçmiş olsun hocam. Ne gibi bir aksiyon almayı düşünüyorsun?

Geçmiş olsun Mert.Motorun durumu nedir ?

Not : Elk.vinç kullanan arkadaşların dikkatine !!!
Kesinlikle ve kesinlikle vincinizin elk. spefikasyonuna uygun akü ve şarj dinamosu kullanmalısınız , yoksa sonuç genellikle hüsran olur.

Mesela Nadir Abi Acmat'ın arkasında hidroelektrik santrali işletiyor ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Herkese merhaba;

Gezi tanışma ve atv ci abilerimizin çiftlik evindeki kahve ve kısa bir sohbet ile sonderce güzel ve zevkli başladı. ilk iki engeli geçtikten sonra malesef ilk benim araç su koyverdi ön aks bilyası dağılması sonucu 2 çeker kaldım Bülent abi atv siyle beni uzun bir yokuştan yukarı çekerek çıkardı , buradan kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum .

Gidiş ufak tefek batmalar vinçlemelerle eğlenceli geçti.Fakat dönüşümüz hakikatten çok zorlu birazda eziyetliydi.Bir hafta öncede aynı parkur kullanıldığından ve yağan yağmurla parkur off-road yarışlarında bile olmayan ağır bir parkur halini almıştı.

Sonuç : Gezide batmayan kimse yoktu ( ben hariç :smiley: ) ve çok iyi, kalıcı tecrübeler edinerek malesef bir aracı parkurda bırakarak gece 2 de off-road gezisi tamamlandı.

Birkaç tane foto ve video çektim onlarıda az sonra yollamaya çalışıcam;

Herkese saygılar;

Teşekkürler murat bey .
Hakanın aracıyka birde bırakmak zorunda olduğumuz araçta maddi hasar yotu..

DSC02090.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR