Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,805

VitaEsMorte

Zirve
Sevgili dostlar,

bu keyifli gecede aramızda olan/olamayan herkese teşekkür ederim. Çok keyifli saatler geçirdik. Bunun dışında bir merhaba dışında koşturmacadan fırsat bulup sohbet edemediğim tüm arkadaşlarımdan özür dilerim. İnşallah bir dahaki sefere... :smiley:

Etiketler
Murat paşam organizasyon için çok teşekkür ederim. İnanılmaz keyifli bir buluşma oldu. İnşallah daha nice keyifli organizasyonlarda buluşmak üzere.

hobaa'cığım, o ne manzaraydı yaaa !

1960'dan beri istsanbul'daydım (57 sonuyum haaa),

(bizim atom karınca, memuriyet aya, denizli'de takılıyomuş; orda fırlarımışım..
istanbul'lu diiiil, üüüşşşş, beşşşş, hırt arnavut, rahmetli anam büyükdere'nin kızı..)

böylesini az gördüm; eyüpsultan, piyerloti filan hikaye; sağına bakıyosun ayrı,
soluna bakıyosun ayrı...

çok çok teşekkürler, ümit'ciğimden de..

ha, onu da bi üye yapiim bari, dün akşam çok istedi..
solana ile pasa seyahat geyiği yapacakmış, bizim komutan..

niki; "hope" olacak (zekeriyaköy'lü tiki'yiz yaa, ""made in usa" takılyoz.. );D

tüm üyelere çok sevgi..

gökhan

agbilgic' Alıntı:

ha, onu da bi üye yapiim bari, dün akşam çok istedi..
solana ile pasa seyahat geyiği yapacakmış, bizim komutan..

Umit'in uyeligini heyecanla bekliyorum :smiley:
Ha ! farkinda olmayanlara sunu soyleyeyim. Seyahatin geyigi olmaz. Seyahat edilir ve konu olur. Bunun disindakiler geyiktir ;)

VitaEsMorte'ye cok tesekkurler, boyle samimi, sicak organizasyonun duzenlenmesinde onayak oldugu icin. Yeni dostlar edinmek, daha cok paylasimlar demek... Tanistigim yeni dostlarimla cok keyifli zaman gecirip, sohbetler ettik. Hepsine cok tesekkurler... Yanliz bir "keske" fikri olustu kafamda. Oraya gelen 50 kisiyi de tanimak isterdim.Keske...!
Devaminin en kisa zamanda olmasi dilegi ile... :smiley:

acaba normal gezginelr nasıldır diye merak ediyordum , onlarda çıtası yüksek biraz da kırık insanlarmış tanıştığım her kese sıcaklığı için teşekkür ederim güzel ve keyifli bir akşamdı iyi ki gelmişim
tabiki her kesle konuşmak mümkün olmuyor , hiç bir zamanda olmaz zaten
biraz geç saatte çıktığımızdan ben biraz da taksim yaptım özlemişim istanbulun akşamlarını

umarım katılabileceğim başka etkinliklerde olur

murat'çığım önce çok çok teşekkür ediyoruz sana,
çok güzel mekanı bize tanıttığın için, hem de özellikle benim için
doğmuş olduğum semte, yıllar sonra tekrar gelmek beni çok heyecanlandırdı ve keyiflendirdi.
en kısa zamanda daha çok sohbet ve görüşmek dileğim ile

ümit, "new hope"

sevgili soley'ciğim,
nick ismim gibi, hepimize yepyeni ümitlerle yeşeren "dostluklar" diliyorum.
aranıza geldiğime çok memnunum.
çok güzel şeyler paylaşacağımızı diliyorum,
şu anda ısınma turlarındayım, mesajlarınıza bakıyorum. en kısa zamanda,
görüşmek dileği ile..
eşine de eşim ve benden çok sevgi ve selamlar.

ümit

İşte buluşmamızdan bazı fotoğraflar ;)

Erkenciler...
S6301007.jpg

Yoksa birinin doğum günü mü?
S6301012.jpg

Baktık ki topluca sohbet edemeyeceğiz, küçük sohbet timlerine bölündük
S6301011.jpg

Yeğen Cem genelde izlemede kaldı :smiley:
S6301010.jpg

Öncelikle manzara şoku :smiley:
S6301009.jpg

Saat yarıma doğru halen anlatacakları olan üyeler :smiley:
S6301026.jpg

Birkaç kare de benden gelsin...

Dağcı - fotoğrafçı koalisyonu

IMG_2289.jpg

Mutlu yıllar Cansel...

IMG_2291.jpg

Muhabbet anları...

IMG_2303.jpg

Kasım Abi... Onsuz olur mu hiç:smiley:

IMG_2302.jpg

Toplantıya katılan - mazeretleri dolayısıyla katılamayan ama yüreklerinin bizimle olduğunu bildiğimiz ailemizin tüm üyelerine sonsuz teşekkürler... İçlerinden biri Arjantin gezi yazısı mı yazacaktı acaba :D

Bu arada off-road bölümü ilgililerinin dikkatine:
İçimizde 4x4 aracı olmadığı için off-road yapamayan ama bunu denemek isteyen potansiyel off-road' cuların olduğunu gördük dün gece... (Bu kişilerden biri de benim...) Konu ile ilgili yardımlarınızı bekler, saygılar sunarız.
Not: Potansiyel off-road'cuların son zamanlarda yaşanan kuraklık sebebiyle off-road yapılacak alana leğenlerle su döküp çamur oluşturmak ve çukur kazıp parkuru zorlaştırmak gibi yaratıcı fikirleri olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Bunu bilmek hakkınız ;)

Evet muavin off-roadcu olabilirim bende. Bu şekilde ihtiyaç olduğunda grupta haber verilirse seviniriz :smiley:

Manzara demişken üst kattan çektiğim fotoğraflardan oluşan mini bir panorama hazırladım. Aslında alt kattan ya da çatı katından çekmek lazımmış.

halic1-3.jpg

Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007)

erken ayrılmak zorunda olduğum için çok üzgünüm.
katılan herkese çok teşekkürler...
bizde bir aileyiz artık...

new hope' Alıntı:

ümit, "new hope"

sevgili soley'ciğim,
nick ismim gibi, hepimize yepyeni ümitlerle yeşeren "dostluklar" diliyorum.
aranıza geldiğime çok memnunum.
çok güzel şeyler paylaşacağımızı diliyorum,
şu anda ısınma turlarındayım, mesajlarınıza bakıyorum. en kısa zamanda,
görüşmek dileği ile..
eşine de eşim ve benden çok sevgi ve selamlar.

ümit

hosgeldin ümit, "new hope"

RESİMLERİ GÖRÜNCE GELEMEDİĞİME ÜZÜLDÜM.HER FOTO.KARESİNDE DOSTLUK VE SICAKLIK VAR.
HARİKA GÖRÜNÜYORSUNUZ.AHH NİNO AH.SICAKLAR İT OĞLUMU FAZLA ETKİLEDİ.ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİ.
MUTLULUK HEPİNİZE YAKIŞIR.

Herkes gibi benim de tadı damağımda kaldı. Sanki bu, "tanışma toplantısı" provası idi... :smiley:
Geç gelme ve erken ayrılma mazeretlerinin olmayacağı, asıl (ikinci) toplantı ne zaman Murat? ;)
Tanıştığım nefis insanlara içten dostlukları için, sanada buna zemin hazırladığın için teşekkürler...

Caner arkadaşım, senin gibi muavine her zaman ihtiyacımız olacak (özellikle yağmur yağdıktan sonra, çamurda)...
Penguen... Erkek beklerken dişi çıktın ama, olsun... Sana da yerimiz var. Ben, Solana hanımefendi için dış gezilere'de
göz atıcam artık... Sizlerde off-road bölümünü ve aktiviteleri takip edin ve katılma isteğinizi iletin lütfen...
Fatma hanım pazar günü Şile-Ağva gezisine geldi. Onun izlenimlerini alalım bakalım...

VitaEsMorteMurat, seni tanımak çok güzeldi. Aracın çıkınca açık arazide mutlaka görüşeceğiz...
Tekrar teşekkürler...

Çok teşekkürler , çok güzel bir toplantı oldu
Mekan zaten tek kelime ile harikaydı ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR