Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,805
Ynt: Gezenbilir Tanışma Toplantısı (30.06.2007)

Valla Yücel , kurul bahane , köfteler şahane. ;D
Yalnız yol ve dahi Vitaesmorte de gelirse,1 hafta evvelinden et kombinasına sipariş vermek lazım.Ya da Doğu Anadoludan direkt bir sürü getirmek lazım.

495503.jpg

Etiketler

valla doğru söylüyorsun nadir abi bu köftelerin methini duyalı nerdeyse bir sene olacak ama tadına bakmak kısmet olmadı daha
hani kuruluda beklemeyeyim ön araştırma için bu cumartesi uğrayayımmı diye düşündüm ;D
hem yol ve vitaesmorte stokları tüketmeden ucundan tadına bakmış olurum ;D

Üstüme iyilik sağlık ;D Allah kuru iftiradan saklasın ;D ;D ;D

Bir saniye yahu o ben değilim, benim bıyığım var. O benim ikizim ;D ;D ;D ;D ;D

demek tanınmamak için bıyık bıraktınız ;D
ben uğrayabilirsem önce masaları kontrol edeyim en iyisi boşuna oturmuş olmayayım ;D

O gece aramızda olan arkadaşlarımızın Şeref Defteri' ne yazdıklarından...

gezenbilir.com'un temelleri bundan 6 sene önce Kuledibi'nde başladı ve 2004 'te kısa bir ara verdikten sonra 2006 Eylülünde yeniden doğaseverlerin karşısına çıktı.Ben bu oluşumun içindeydim en başından en sonuna kadar...Ve şimdi koca bir aile olma yolunda ilerliyoruz. Dört kafadar başladık. Şimdi çok kardeşli bir aileyiz. Bu buluşma bir başlangıçtı ailemizin birleşmesi için ve devamı da gelecektir.
İyi ki varsın gezenbilir...
Iceman

Yeriniz var yaaaa!!
gökhan

Birbirinden güzel, renkli insanlarla tanıştık. Buluşmaların ve aktivitelerin devamını dileriz.
Mert Kığılı

Mekan güzel, arkadaşlar güzel, muhabbet harika, pasta güzel, pardon manzara bir harika, Esra(penguen) herşey çok güzeldi. Çok teşekkür ederiz.
Cansel & Erhan Önal

Güzel mekanda, güzel arkadaşları tanımak çok daha güzel. Ben misafir olarak katıldım. Güzelliklerin devamını diliyorum.
Aysen

Birçoğu sanal olan arkadaşlıkların gerçekleriyle yer değiştirdiği gün... Ailemizi tanımaktan dolayı çok mutluyum. Nice faaliyetlerde bir arada olabilmek dileğiyle...
Esra Tez(penguen)

Gezmekten; yeni yerler, yeni insanlar, yeni kültürler tanımaktan çok hoşlanan biri olarak, gençlerimizin de buna gönül vermiş olduklarını gördüğüm için çok mutluyum...
Sevgiler...
Nuran

Gezenbilir ile ilk tanıştığım günlerde, gül gibi arabam vardı. Şu aktivite bu gezi derken arabam bir arazi kurdu oldu. Gezenbilire feda eder, tüm üyelere selam ederim.
Saygılarımla,
Egemen

hayat hızla akıp geçer , bunu hepimizde biliriz , kimleri sabah erken kalkar yola düşer , kimileri ya öyle mi , bende kalkacaktım sabah ama olmadı der , ben hep erken kalkanlardan olmuşumdur , aslında o akşam gelemezdim oraya çok yorgundum , ama hayat haliç kafede akıyormuş bu sefer dediler , e banada sadece hayatı yakalamak kaldı , iyiki gelmişim , iyiki herkes gelmiş , bir motosiklet gezgini olarak , merak ederdim normal gezginler nasıldır diye , hepimiz aynıymışız ,konu gezmekse , gerisi teferruattır demek lazım ....
Yusuf Mengi

Mekan güzel, arkadaşlar güzel, manzara güzel. Organize eden arkadaşlara teşekkürler... Görüşmek üzere...
Sabahat Orman(papatya)

Güzel mekanda güzel arkadaşlarla birlikte olmak çok keyifli... Düzenleyenlerin eline koluna, gelenlerin ayaklarına sağlık...
Emel

Gezenbilir çömezi olarak burada bulunup yeni insanlarla tanışmak güzel; tanışmak derken biraz fazla gözlem yaptığım ortada. Sanırım yanlış bir karar vermemişim. Güzel insanlar, güzel mekan, güzel bir grup...
Merhaba :smiley:
Çömez
İrem Erhan

Çekinerek üye olduğum gezenbilir.com hatta çekinerek yazı yazdığım (Şili)... Şimdi sıcak bir ortamda yeni dostlarla tanışıyorum. Bu insanların da benim gibi gezilere meraklı olduğunu görüyorum. Artık çekinmiyorum. Yazmak, anlatmak, paylaşmak gerek... Teşekkürler gezenbilir.com...
Soley Harmancı(solana)

Birkaç haftalık çiçeği burnunda bir üye olarak benim yaşadığım(ve zannediyorum gezenbilir'in de) ilk toplantısı çok iyi idi. Kaynaşma ve samimi ilişkilerin kurulması açısından devamını dilerim.
Mustafa Kemik (MK51)

Sevgili gezenbilir.com ekibiyle muhteşem bir manzaraya sahip Cafe Haliç'te buluşup tanışmak çok güzel oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Nice gezi ve buluşmalarda görüşmek dileğiyle...
Caner Cangül

Sevgili arkadaşlar,
Tanışma toplantısına katılıp sizlerle düşüncelerimi paylaşmak keyifliydi. Özellikle doğa aktivitelerinde görüşmek dileğiyle...
Fatma Özdirek

gezenbilir.com'un sanırım en genç üyesiyim. Bu akşam diş satan çocuktan, Fatma Abla' nın gezi tecrübelerine kadar birçok şey dinledim. Bu gece çok hoştu. İnşallah bir dahaki sefere bu güzellikte fakat daha çok üyeyi görmek dileğiyle...
Cem Öztürk (space cem)

Gezenbilir çatısı altında gerçekleşen buluşma ile yeni dünyalar ve farklı maceraları keşfetmenin, enerji dolu bir ortamda bulunmanın keyfi içindeyim. Nice buluşmalarda paylaşımlar edinmek üzere..
Atlantis

Meğer korktuğum gibi değilmiş. herkes yeni üyeymiş...Artık ben de gezenbilir grubunun bir üyesiyim ve şimdiden hayatım değişti,renk geldi. Umarım daha çok buluşur, yeni aktiviteler için planlar yapar ve şimdi olduğu gibi keyifli muhabbetler ederiz.
Sevgiler...
paranoideyess

Bin adımlık bir yolculuğun bir adımla başlaması gibi; yapılacak keşiflerin, çekilecek fotoğrafların, paylaşılacak dostlukların ilk günü...
Sevgiler
Murat Can Yoluker

Harika bir topluluk,
Harika bir gece,
Tekrar görüşmek dileğiyle...
Cafe Haliç

merhaba :smiley: küçük bi ek yapmak istiyorum
adım konusunda Erem Erhan yerine İrem Erhan nı kulansam olmazmı hani sıksık insanların adımı değiştirmesinden kimlik sorunu yaşayorumda .
ve aranızda olmak gerçekten çok güzel

İçmimar İrem ERHAN

iremerhan' Alıntı:
merhaba :smiley: küçük bi ek yapmak istiyorum
adım konusunda Erem Erhan yerine İrem Erhan nı kulansam olmazmı hani sıksık insanların adımı değiştirmesinden kimlik sorunu yaşayorumda .
ve aranızda olmak gerçekten çok güzel

İçmimar İrem ERHAN

Mesaj alınmıştır :smiley:

penguen bana attığın özel mesajı okudum ama malisef sana bir türlü yanıt yazamadığım gibi yeni bir özel mesajda yazmak mümkün değil

ve deftere ne yazdığımıda hiç hatırlamıyorum da ::smiley: ama elin değerse iliştirirsin diye buraya yazayım ben

hayat hızla akıp geçer , bunu hepimizde biliriz , kimleri sabah erken kalkar yola düşer , kimileri ya öyle mi , bende kalkacaktım sabah ama olmadı der , ben hep erken kalkanlardan olmuşumdur , aslında o akşam gelemezdim oraya çok yorgundum , ama hayat haliç kafede akıyormuş bu sefer dediler , e banada sadece hayatı yakalamak kaldı , iyiki gelmişim , iyiki herkes gelmiş , bir motosiklet gezgini olarak , merak ederdim normal gezginler nasıldır diye , hepimiz aynıymışız ,konu gezmekse , gerisi teferruattır demek lazım ....
yusuf mengi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

SON KONULAR

Geri