Güney Karavan Minika 2.50

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 185

Etiketler
En iyi karavan içine sığabildiğiniz en küçük karavandır arkadaşlar. Minika 2.50 modeli kendisi küçük, sunduğu imkanlar büyük bir model. Şu anda Güney Karavan'daki güncel modellerden bir tanesi. 450 KG olarak söylenen ağırlığa rağmen Güney Karavan her zamanki gibi güvenlikten ödün vermemiş ve frenli dingil ve kaplin kullanmış. Minika'yı 1.6 atmosferik benzinli araçlarla da çekebilirsiniz.

Bazı sorularım olacak ürünü bilenlere, öncelikle güney karavan'ın genelde cam üstlerinde ve ön çanta üstünde kullandığı saçma branda üstten su almaya karşı "su yalıtımı mı sağlıyor" ?

Güvenlikten ödün vermemiş deniyor, su hattı ve elektrik tesisatı yan yana dış elektrik girişi ve depo yan yana, ucuz bir trafo gördüm, yanmaz kablo göremedim, birleşimler sanayi işi gözüküyor ve yerde bazı birleşimler, olası bir su kaçağında veya taşmasında ne olacak bir elektrik teknisyeni olarak sormak istiyorum. Su dolum ağzında kilit göremedim yabancıların istenmeyen zararlı madde atması durumunda ne olacak? Neyse... Milletimiz ucuz seviyor parası yok ama çok demek ki...

Frenli kaplin kullanmak bir erdem değil gerekliliktir hocam, frenli kaplin sadece denizin içine giren römorklarda (kampana torsiyon kaplin sistem arızası) ve çok aşırı hafif kısa römorklarda kullanılmayabilir, o karavan içinde mutfak malzemesi yatma malzemesi buzdolabı malzemesi ile zaten 800 kg gelecek.

@yusufkaptan41

Her şey bi yana ama bu karavan bana çok küçük geldi.. 2 kişi için çok zor olur.. Tek kişi için biraz daha büyüğünü alana kadar zoraki idare eder bence.. Yücel Bey'in karavanı boy olarak daha büyük sanırım en azından tek kişi için daha uygun gibi..

Yücel Bey KDV dahil fiyatı nedir acabaa bunun biliyor musunuz..??

@yusufkaptan41

Her şey bi yana ama bu karavan bana çok küçük geldi.. 2 kişi için çok zor olur.. Tek kişi için biraz daha büyüğünü alana kadar zoraki idare eder bence.. Yücel Bey'in karavanı boy olarak daha büyük sanırım en azından tek kişi için daha uygun gibi..

Yücel Bey KDV dahil fiyatı nedir acabaa bunun biliyor musunuz..??
Merhaba,

Zannedersem 180.000 TL civarı bir fiyatı var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

SON KONULAR

Geri