Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,573
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Mert gelen araclarda kac kişi var onuda belirleyin ona ekmek alıcam haberin olsun ...yoksa fırını kapatıcam.... :D

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
o zaman durum şöyle

1- bülent / navara // 2 kişi
2- olcayto / vitara // 2 kişi
3- kürşat / disco td5 // 2 kişi
4- mert / disco v8 // 4,5 kişi

cemtascioglu' Alıntı:
6.7 arac olucaz herhalde yemek ısını araçlara bolerım herkez bırseyler getırsın onuda yazarım bulent

siz geliyor musunuz??? ona göre listeye ekleme yapar mısın?

cem kardeşim malzeme alındı zaten... ;) mangal kömür haloldu siz kendinize göre yıyecek alın mangal var zaten uğraşma ....bizim 5m migrosumuz var o halletti işleri.... ;D listeye kendinizi ve kac kişi geleceğinizi belirtirseniz işlem biter.....

cem kardeşim malzeme alındı zaten... ;) mangal kömür haloldu siz kendinize göre yıyecek alın mangal var zaten uğraşma ....bizim 5m migrosumuz var o halletti işleri.... ;D listeye kendinizi ve kac kişi geleceğinizi belirtirseniz işlem biter.....

1- bülent / navara //
2- olcayto / vitara // 5m migrosumuz
3- kürşat / disco td5 // foto muhabirimiz
4- mert / disco v8 // adana kebap+ yeşil efe
5 cem tascıoglu toyota fj 40 2 kisi
6 tolga selık vıtara 2 kısı

bülent abi...

hareket saatimiz nedir??

yolda kahvaltı yapacaksak erken cıkmamız lazım derim saat 9.00 gibi buluşalım....gözleme ve sabah kahvaltısı bir arada olabilir benim yerim var oraya gideriz 1 saat kadar orada oyalansak ki sürer hatta gecerde... 11.30 gibi parkura gireriz ...2 saatte ora sürse 2 gibi de mangalları yakmaya başlasak fena olmaz 4 e 5 e kadar geyik olur bu arada bizde dalarız kumsalda batma işine .... ;D

red34' Alıntı:
yolda kahvaltı yapacaksak erken cıkmamız lazım derim saat 9.00 gibi buluşalım....gözleme ve sabah kahvaltısı bir arada olabilir benim yerim var oraya gideriz 1 saat kadar orada oyalansak ki sürer hatta gecerde... 11.30 gibi parkura gireriz ...2 saatte ora sürse 2 gibi de mangalları yakmaya başlasak fena olmaz 4 e 5 e kadar geyik olur bu arada bizde dalarız kumsalda batma işine .... ;D

bana uyar... bence kahvaltıyı yolda yapalım... senin yeri biliyorum.. ;D ;D ilk kanıma girildiği yer...

bu arada kürşat nerdesin yaaaaa.... kaldık yin 4 tane japonun arsında ;D ;D

bu arada ben çıkıyorum.... maslak sanayiye gideceğim.. şu şanzuman takozlarımı aldım... onları taktıracağım... gelişmeleri akşam burdan görürüm...

her saat ve her buluşma noktası bana uyar...

Ya yeni bir başlık açıp orda liste yapalım, burda sayfayı mahfettik zaten ;D

Tempus' Alıntı:
Ya yeni bir başlık açıp orda liste yapalım, burda sayfayı mahfettik zaten ;D

açalım abi bencede... hatta moderatör arkadaşlara söyleyelim... 10 sayfa geyik yaptık... onu silsinler ;D

sayfayı acınca bana msj atın cocuklar .... ;) oradan devam ederiz yada aynı listeyi taşıyalım oraya ....yada bırakın bu fani işleri sayfa yerinde kalsın..... ;D

bülent abi... bu şile tarafında acayip acayip yerler var.. offroad gezileri sayfalarına baktım... şile sahil yolunda falan bayağı çamurlu yerler var.. oralara bi keşif yapsak.. ormanın içinde, dağların tepesinde... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR