Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,582
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

olcaytogezer' Alıntı:
Kürşatcığım,
Allahtan teknoloji gelişti..eskiden olsaydı makaralar yetmezdi, baskı -banyo göçerdik...ama anladığım kadarı ile bataryaları takviyeli gitmek lazım..
Bize lazım olan sandalye mangal ve fot.mak. demekki...eh bunlar ikimizde de var.çok sıkılırsak ara ara bir girer , çıkar sonra yine keyfe devam ederiz... ;D ;D

abi bende batarım sen çekersin suzuki ile bizi esas komedi o zaman olur baya video çekeriz ;D ;D ;D

Etiketler

eraykucuk' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar 1-2 hafta içerisinde dayı olma planları yaparken bizim yeğen erkenden gelmeye karar vermiş ve kardeşimi hastaneye götürmüşler doğum için. Bu nedenle acil olarak Ankaraya yola çıkma kararı aldık. Yani anlayacağınız dayı oluyorum dayıı.. :smiley: (sevineyimmi yoksa sizlerde birlikte olma keyfini kaçıracağım için üzüleyimmi, arada kaldım vallahi)

Sizden ricaam sevgili kayınbiraderimin batış anlarını yüzündeki çaresizlik ve endişe ifadelerini yükseek pixelli makinalarla çekip bizlerle paylaşmanız. Film çekerseniz daha kıyak olur :smiley:

Ayrıca göbeğimdende anlaşılacağı üzere Olcayto abinin organizasyonundaki mangalı kaçırmakta benim için acı verici...

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun:smiley:

bizde gezide bitmez mertte batmada bitmez sen merak etme :smiley:

Kürşatım yaw şair gibi yazmışsın valla harika olmuş..... ;D

Kürşat içimi rahatlattın valla, yoksa kaçırdığıma çok üzülecektim :smiley:

Tempus' Alıntı:
abi bende batarım sen çekersin suzuki ile bizi esas komedi o zaman olur baya video çekeriz ;D ;D ;D
o zaman bu konu üzerine çalışayım biraz...benim gözüm Bülent abiyi çekmekteydi ama sizleride arkasına bağlar çekerim.. ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
o zaman bu konu üzerine çalışayım biraz...benim gözüm Bülent abiyi çekmekteydi ama sizleride arkasına bağlar çekerim.. ;D ;D ;D

valla sen bülent abiyi çekerken yılın olayı olur ;D

Eray,gözünüz aydın. :smiley:
Allah analı babalı büyütmek nesip etsin ...

yaa arkadaşlar öğleden sonra hiç yoktum... size eşlik edemedim ama olsun... pazar günü bolca vaktimiz olacak ;D ;D

ben batıcam... beni kurtarmaya bülent abi gelecek... bu kardeşine kıyamaz o... sonra kürşat bülent abiyi çıkartmaya gelecek ama oda batacak... en son olcayto bizi çekmeye gelecek ama her araba 2.5 ton... oda fazla zorlamadan vazgeçeçek... ;D ;D ;D

ahmet abi sen teli açık tut.. hepimizi anca sen kurtaracaksın sanırım ;D ;D ;D

bu arada ateşi bol tut... adana ve YEŞİL EFE benden ;D ;D

kürşadımdan şirince şarabı ;D ;D ;D

allah sonumuzu hayır eylesinnnnn ;D

mertozzy' Alıntı:
yaa arkadaşlar öğleden sonra hiç yoktum... size eşlik edemedim ama olsun... pazar günü bolca vaktimiz olacak ;D ;D

ben batıcam... beni kurtarmaya bülent abi gelecek... bu kardeşine kıyamaz o... sonra kürşat bülent abiyi çıkartmaya gelecek ama oda batacak... en son olcayto bizi çekmeye gelecek ama her araba 2.5 ton... oda fazla zorlamadan vazgeçeçek... ;D ;D ;D

ahmet abi sen teli açık tut.. hepimizi anca sen kurtaracaksın sanırım ;D ;D ;D

bu arada ateşi bol tut... adana ve YEŞİL EFE benden ;D ;D

kürşadımdan şirince şarabı ;D ;D ;D

allah sonumuzu hayır eylesinnnnn ;D
kıskandım kardeş şimdi bu hafta sonunu hele bülent abim varsa yaşanır bu hafta sonu hepiniz ayrı güzel ve iisiniz. hafta sonunuz inşallah bol çamurlu ve güzel geçer

eray kardeşim
allah analı babalı büyütsün sağlıklı güzel bi bebek olur inşallah

günaydın arkadaşlar... :smiley: Yusuf kardeşim saol buyur sende gel bekleriz her zaman .....nerede buluşacağız iyi bir soru... ortak bir yer tespiti istiyorsanız nacizane fikrim şile otobanında çekmeköy sapağından sonra ileride taşdelende şile yönüne doğru giderken solda migros var nissan la yanyana oranın önü olabilir yada daha ilerde büyük göbekten şile ye doğru dönünce p.ofis istasyon var onun önüde olabilir ama buna arkadaşlar karar versinler ben her şartta uyarım ev nasıl olsa o tarafta..... ;) gün içinde bu işi çözelim arkadaşlar.........

günaydın...

bülent abi ben anadolu hisarından çıkıyorum, olcayto ile kürşat kadıköy tarafından... sana en yakın lokasyona gelelim biz..??

o yüzden en yakın lokasyonu sen söyle o yüzden...

biz kaptanımıza uyalım....

bana göre sizinde rahat edeceğiniz nokta migros önü ama istersen cocuklarada bir soralım ne dersin Mert ...?

red34' Alıntı:
bana göre sizinde rahat edeceğiniz nokta migros önü ama istersen cocuklarada bir soralım ne dersin Mert ...?

uygundur kaptan... sen ne dersen o??? ;D ;D

kimler geliyor? birde liste yapalım...

abim birde gittiğimiz yerde çamur var mı?? yoksa sülüklü göl gibi mi???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri