red34' Alıntı:seni hain seni......allahtan Kürşat ve Olcayto orada olacaklar......
![]()
olcaytogezer' Alıntı:evet Ahmet bey haklı....Bülent abi yeni bir başlık mı açsaydık....MERT'E 40 BATIR 40 YATIR GEZİSİ falan diyebilirdik...ama neyse 1 gün kaldı , bu başlık bizi biraz daha katlansın bari...
Ahmet bey , sizi de bekleriz.biliyorum planınız var ama akşam üstü erken dönebilirseniz, son keyfe bekleriz...
Bülent abi, senin EGELİ arkadaş sisteme dahil oldu...![]()
Eray, gözün aydın diyelim şimdiden...kazasız belasız git gel....daha iyilerini tekrarlarız sonradan..eraykucuk' Alıntı:Sevgili arkadaşlar 1-2 hafta içerisinde dayı olma planları yaparken bizim yeğen erkenden gelmeye karar vermiş ve kardeşimi hastaneye götürmüşler doğum için. Bu nedenle acil olarak Ankaraya yola çıkma kararı aldık. Yani anlayacağınız dayı oluyorum dayıı..(sevineyimmi yoksa sizlerde birlikte olma keyfini kaçıracağım için üzüleyimmi, arada kaldım vallahi)
Sizden ricaam sevgili kayınbiraderimin batış anlarını yüzündeki çaresizlik ve endişe ifadelerini yükseek pixelli makinalarla çekip bizlerle paylaşmanız. Film çekerseniz daha kıyak olur
Ayrıca göbeğimdende anlaşılacağı üzere Olcayto abinin organizasyonundaki mangalı kaçırmakta benim için acı verici...
red34' Alıntı:sevin Eray sevin....aklın burada kalmasın biz gerekeni hallederiz .... ;D