Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,597
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

o zamannnnn eğlence x 2 diyelim bizdeeee....... ;D

Etiketler

ben yarın bir sarı çizme alayım kendime ;D

Oooo bakıyorum burada konu değişmiş muhabbet ilerlemiş :D anladığım kadarıyla gün sonu şöyle sonuçlanacak ;)

1- Mert önce 1,2, hafiif çamur oynaşması ve ısınma turlarına başlar ( bu arada çaylar demleniyor )
2- Mert ısınma turlarını tamamlar ve kendine gelen aşırı güven baba bir çamur aramaya başlar ( diğerleri 2. bardaklara geçer )
3- Öyle ciddi bir çamur bulamayacağı için hafiten kuma yönelir.
4- Kumda bir iki slalom sonrası bakar keyf var , başlar sert dönüşler yapmaya ( kebaplar şişte )
5- Kumda aldığı zevk ile daha da ileri gider ve dur kalklar başlar
6 - İşte bu durmaların sonunda kalkamaz ve debelendikçe batar , battıkça debelenir ( diğerleri kebapları yemeye başlar)
7 - Durumu uzaktan kesen Bülent hiçkimsenin müdahale etmesine izin vermez , onu bana bırakın der.
8- Ama maalesef Bülent 'de Mert ten fena batar.
9- Olcayto ve Kürşat arkadaşlar ise mangal başında bu tablonun keyfini sürmeye başlarlar.

Not: Bülent beni çağırma batınca gelemem işim var. :D

yaw Ahmet harika olmuş valla... :D bunu aynen uygulamamız lazım....sonuçta ben yumuşak zeminde hemen batarım eh Mert i de bahane ederek eğlenmeye devam ederim .... ;D ama sonuçta iş Kürşat la Olcayto kardeşlerime kalır ..... ;D

seni hain seni...... :D allahtan Kürşat ve Olcayto orada olacaklar...... ;)

evet Ahmet bey haklı....Bülent abi yeni bir başlık mı açsaydık....MERT'E 40 BATIR 40 YATIR GEZİSİ falan diyebilirdik...ama neyse 1 gün kaldı , bu başlık bizi biraz daha katlansın bari...

Ahmet bey , sizi de bekleriz.biliyorum planınız var ama akşam üstü erken dönebilirseniz, son keyfe bekleriz...

Bülent abi, senin EGELİ arkadaş sisteme dahil oldu... ;)

Mert, kesin söyle Adana'yı kömürü bol tutayım.. ::smiley:

Kürşatcığım,
Allahtan teknoloji gelişti..eskiden olsaydı makaralar yetmezdi, baskı -banyo göçerdik...ama anladığım kadarı ile bataryaları takviyeli gitmek lazım..
Bize lazım olan sandalye mangal ve fot.mak. demekki...eh bunlar ikimizde de var.çok sıkılırsak ara ara bir girer , çıkar sonra yine keyfe devam ederiz... ;D ;D

red34' Alıntı:
seni hain seni...... :D allahtan Kürşat ve Olcayto orada olacaklar...... ;)

olurmu öyle şey Bülentçim 7/24 cep açık şurada battım de.... 15 dak.içinde yola çıkarım....şaka değil ,bilesin diye söylüyorum ;)

saol canım kardeşim biliyorum ... :D biraz takılayım dedim.... ;D

olcaytogezer' Alıntı:
evet Ahmet bey haklı....Bülent abi yeni bir başlık mı açsaydık....MERT'E 40 BATIR 40 YATIR GEZİSİ falan diyebilirdik...ama neyse 1 gün kaldı , bu başlık bizi biraz daha katlansın bari...

Ahmet bey , sizi de bekleriz.biliyorum planınız var ama akşam üstü erken dönebilirseniz, son keyfe bekleriz...

Bülent abi, senin EGELİ arkadaş sisteme dahil oldu... ;)

Valla çok iyi olur .O zaman şöyle olabilir batan batar kendi çıkarsa sorun yok ,çıkamayan battığı yerde kalsın dokunmayın mangalı o noktada yapın bende işim bitince ararım kayde değer bir batma varsa gazlar gelirim . Yahu bu teoriler adamı gülmekten öldürecek... süpersiniz arkadaşlar... ;D ;D ;D ;D

Sevgili arkadaşlar 1-2 hafta içerisinde dayı olma planları yaparken bizim yeğen erkenden gelmeye karar vermiş ve kardeşimi hastaneye götürmüşler doğum için. Bu nedenle acil olarak Ankaraya yola çıkma kararı aldık. Yani anlayacağınız dayı oluyorum dayıı.. :smiley: (sevineyimmi yoksa sizlerde birlikte olma keyfini kaçıracağım için üzüleyimmi, arada kaldım vallahi)

Sizden ricaam sevgili kayınbiraderimin batış anlarını yüzündeki çaresizlik ve endişe ifadelerini yükseek pixelli makinalarla çekip bizlerle paylaşmanız. Film çekerseniz daha kıyak olur :smiley:

Ayrıca göbeğimdende anlaşılacağı üzere Olcayto abinin organizasyonundaki mangalı kaçırmakta benim için acı verici...

sevin Eray sevin.... :D aklın burada kalmasın biz gerekeni hallederiz .... ;D

eraykucuk' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar 1-2 hafta içerisinde dayı olma planları yaparken bizim yeğen erkenden gelmeye karar vermiş ve kardeşimi hastaneye götürmüşler doğum için. Bu nedenle acil olarak Ankaraya yola çıkma kararı aldık. Yani anlayacağınız dayı oluyorum dayıı.. :smiley: (sevineyimmi yoksa sizlerde birlikte olma keyfini kaçıracağım için üzüleyimmi, arada kaldım vallahi)

Sizden ricaam sevgili kayınbiraderimin batış anlarını yüzündeki çaresizlik ve endişe ifadelerini yükseek pixelli makinalarla çekip bizlerle paylaşmanız. Film çekerseniz daha kıyak olur :smiley:

Ayrıca göbeğimdende anlaşılacağı üzere Olcayto abinin organizasyonundaki mangalı kaçırmakta benim için acı verici...
Eray, gözün aydın diyelim şimdiden...kazasız belasız git gel....daha iyilerini tekrarlarız sonradan..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

SON KONULAR

Geri