Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 726
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,019
Ynt: Gezenbilir Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

.

ı phon off road 086.jpg

ı phon off road 088.jpg

ı phon off road 089.jpg

ı phon off road 090.jpg

ı phon off road 091.jpg

Etiketler

güzel eylenmişssıniz bülent abi çamur yapmıssın arabayı ;D ;D

baskan duduhuma göre bızımkılerde koparmıs ortalığı hala debelenıyolarmıs :eek:nıkon denız

gezi detaylarımız

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50914.new#new

bu linkte... cem resimleri buraya taşıyabilir misin? bende eve yeni geldim.. elindeki resimleri küçültüp ekliyorum...

evet gezi fotolarını yeni başlığa koyalımda iyice karışmasın ;D

valla bülent abim beni batırmaya çalışırken çamurla süsledi navarayı ;D ;D ;D

Neşe abidesi bülen abicim batıramamaışsın anlasşılan kardeşimi.. ;D

batıramadılarrrr...

taktım mt lerii, öyle gittimmm ;) ;)

günaydın arkadaşlar.. :smiley: Ahmet kardeşim evet ya baya çamura bulandık ve eğlendik gezi güzel geçti hergün birşeyler öğreniyoruz ne yapalım... ;) valla Faruk kardeş sorma bizim Mert sen kalk gece yarısı git lastikleri taktır sonra da git arabayı bağlat.... :D :D sabaha canını zor kurtardı kardeşim... :D eh bende artık fazla zulüm görmesin diyerekten kendisini batırmadım ne yapim... ;D gençler bizim gençlerimiz fazla üzmemek lazım.... ;D ;D ama genel olarak keyfimiz yerindeydi......keşke sizlerle de beraber olabilseydik.... ;)

Abi Mert i polis yanlız görmüş, gece vakti yalnız başına batarsın bi yerde falan demiş ve güvenlik amaçlı aracı bağlamış olsa gerek. ;D ;D

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar.. :smiley: Ahmet kardeşim evet ya baya çamura bulandık ve eğlendik gezi güzel geçti hergün birşeyler öğreniyoruz ne yapalım... ;) valla Faruk kardeş sorma bizim Mert sen kalk gece yarısı git lastikleri taktır sonra da git arabayı bağlat.... :D :D sabaha canını zor kurtardı kardeşim... :D eh bende artık fazla zulüm görmesin diyerekten kendisini batırmadım ne yapim... ;D gençler bizim gençlerimiz fazla üzmemek lazım.... ;D ;D ama genel olarak keyfimiz yerindeydi......keşke sizlerle de beraber olabilseydik.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR