Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 499
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,945

Etiketler
Teşekkür ederim abi.işgüç koşturmaca devam biraz yoğun geçiyor.senden naber abi.Sence hafta sonu nasıl olur.

533 447 59 33 gsm numaram olurki lazım olur diye istersen kaydet abi.

kaydettim.. sağol..bende sana özel mesajdan atmıştım tel numaramı ..aldın mı?

Valla Faruk bide derlerki haftasonu iyi geçtiği zaman haftaya iyi başlarsın...hikaye..

O gezilerden sonra işime gidesim bile gelmedi....Bu arada vinçi denedim şilede canavar valla....

Şu cumartesini teskere gibi bekliyorum valla....

Abi öncelikle vinçin hayırlı olsun ALLAH tamponununa,şasene,çeki halatlarına zeval vermesin güle güle kullan.(artık bizim makbuzlar indirimli tarifeden olur heralde) Ayrıca numaranı alamadım çağrı yaparsan sevinirim abi. Şu hafta sonu eşli meselesini biraz ii düşünmek lazım...

Hayır abi görmedim 3 video koymuş ama senin,zekinin ve sanırım serdarın videoları.Mustafa abiyle beni almamış sanırım.Bende birazdan yüksele geçicem bana çok yakın orda hesabını sorarım ona :mad: :mad: :mad:

Faruk cum senin uçan makine bi yerde takılmaz ki..yani senden ekmek çıkmaz:smiley:))

Eş konusunda görüşmek gerekebilir...valla bi şeyde ısrarcı olmak mizacım değil...ben herkesin gönlü olsun diyenlerdenim...
Ama çoluk çocuk zor olabilir...çadır da ...
Ayak bağı olurlar...ama piknik havasında olduğu zaman..başımın üstlerinde yeri vardır..

ben ortama uyum sağlarım....veya isteyen ailesini getirir..isteyen getirmez...ne biliyim...

Sence ?

Tamamen sana katılıyorum abi yani çoluk çocuk çadır,ayrıca ben çocukları mümkün mertebe zorlu etaplardan yada biraz ağır geçecek gibi gezilerden uzak tutmaktan yanayım ALLAH korusun neolur ne olmaz.Ha eyer normal bir piknik tarzı olucak olur ise tabiki onların en doğal hakları bizimle vakit geçirmeleri.Herşey tadında güzeldir yanlışmıyım abi ?

Günaydın Mustafa abi...işlerini hallet ..akşama görüşürüz...

Bu arada batmadan denedim...siftah sayılmaz:smiley:))

Kolay gelsin size...

Faruk görüşürüz sanada hayırlı işler...

Bu arada, son gezide, kanal çıkışındaki arabanın altını gösteren fotoğrafı gördükten sonra bizim hanımın geliceni pek zannetmiyorum...
Ancak piknik türü turistik gezilere.....
Akşama konuşuruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR