Gezenbilir Şile Bayram Buluşması (22 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,811

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
Arkadaşlar bayram kaçamağını yakın bir yerde yapalım dedik :smiley:

Ben sizleri cumartesi günü saat 11.30_ 12.00 arası Şile limanında bekliyor olacağım...

Şile'de yapacaklarımızı burada hep beraber karar veririz..

Tüm Gezenbilirdeki arkadaşlar her türlü 4x4 ile gelebilirler...

Saygılar ....
GEZİ SONRASI NOTLARIMIZ
-------------------------------------------------------------------------------------
Tarih:22 Aralık 2007
Rota:Şile_Hacıllı_Çataklı Güzergahı
GEZİ BAŞLAMA ZAMANI/YERİ:12.30/Şile limanı
GEZİ BİTİŞ ZAMANI/YERİ:19.30/Çataklı köyü
GEZİ/KONVOY LİDERİ VE REHBERİ:jeep34(Uğur)
KATILANLAR VE ARAÇLARI:
1- Jeep34 Uğur ve arkadaşı Tuncay Bey
2- yuysal Yüksel ve ailesi
3- musa zeje 5.2 Musa ve ailesi
4-MK51 Mustafa Kemik
5- tayfun Tayfun ve eşi
6- clandraz Adem ve eşi ( eşi hanımefendi gezi sonu yemekte bizlere katıldı )
7- Deep Mert , Oktay ve Gökhan ile Neslihan ve Cannur
8- Skarabacak Serdar ve Ahmet
9-mogzilla&ceyar Nadir ve Can
10- Necmi Bey ve ailesi

GEZİ VE ETAP BİLGİLERİ:Bol dere geçişli,kısmen çamur ve taşlı ,finali zorlu kayalık iniş...
TAVSİYE EDİLEN ARAÇ SINIFI:D ve C sınıfı
GPS KAYITLARI:
719867.jpg

Nadir beyin GPS inden alıntıdır..
NOTLAR:Nadir_ Can bey ikilisininin aracının lastiğinin patlamasının haricinde sorunsuz bir gezi oldu.
FOTOĞRAFLAR, YAŞANANLAR İLE GEZİ =1.Sayfadan itibaren başlıyor...

Etiketler

Geniş katılımlı çok güzel bir geziyi daha bitirdik.
Kimi yer neşeli çamur ,kimi yer sert kayalık ve bol dere gecişi ilen geçen çok keyif aldığım gezilerden biri oldu..
Nadir abinin lastikğinin patlaması dışında sorunsuz kazasız bir Hacıllı_Çataklı gezisi oldu.
Yorgunluktan başka bir şey yazamayacağım..
Gelen arkadaşları isim listesi ile yazabilen olursa memnun olurum..

Herkese teşekkür ederim..Ayağınıza sağlık :smiley:

Yapalım mı , iptal mi edelim derken bir anda 10 araç olduk.Bu da herhalde gezenbilir farkı.Enfes bir bayram gününde çok güzel bir aktiviteye katıldık.Bölgenin tecrübeli üyeleri Uğur , Yüksel ve Musa bizi peyzaj , panoramik ve offroad etabı olarak çok güzel yerlere götürdüler.Dönüş parkurumuz biraz zorlu idi.Bu nedenle ben özellikle yeni katılan üyelerden ve misafirlerden bizleri bağışlamalarını rica ediyorum.Çoluk -çocuk birlikte gelmiş olanlar belki bu durumdan biraz sıkılmışlardır.Ama eski üyelerin hiç şikayetçi olduklarını sanmıyorum. ;D
Evet , Uğur'un dediği gibi bizim Toyota FJ 40 lastik patlatınca biraz vakit kaybettik.Ama sağolsun arkadaşlar , gece vakti o zorlu arazi şartlarında elbirliği ile 20-25 dakikada lastiği değiştirerek yolumuza devam ettik.Başka bir durumun olmaması tabii ki sevindirici.

Katılanlar

1- Jeep34 Uğur ve arkadaşı Tuncay Bey
2- yuysal Yüksel ve ailesi
3- musa zeje 5.2 Musa ve ailesi
4-MK51 Mustafa Kemik
5- tayfun Tayfun ve eşi
6- clandraz Adem ve eşi ( eşi hanımefendi gezi sonu yemekte bizlere katıldı )
7- Deep Mert , Oktay ve Gökhan ile Neslihan ve Cannur
8- Skarabacak Serdar ve Ahmet
9-mogzilla&ceyar Nadir ve Can
10- Necmi Bey ve ailesi

Necmi Bey üye değil , dünkü geziden sonra da üye olacağını sanmam. ;D Yeni aldığı G.cherokee ile Yüksel'in daveti üzerine katılmış.
Daha asfaltta aracın keyfini çıkarmadan böyle bir etaba kendisini sokan bir ekibin artık 5 km bile yakınına uğramaz. ;D
Tabii ki latife ediyorum , kendisini çok sevdik , inşallah sorunsuz bir şekilde evine ulaşmıştır.

Katılan herkese kendim ve gezenbilir adına çok çok teşekkür ediyor ve hoşça bir gün geçirmiş olmalarını umuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR