Gezenbilir Şile Bayram Buluşması (22 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,812
Uğur'un ( Jeep34 ) su oyunları

718613.jpg

718620.jpg

718621.jpg

718622.jpg

718626.jpg

718627.jpg

Etiketler

Offroad budur işte. Çok güzel bir gezi olmuş. İstanbul'da olsaydım mutlaka gelirdim. O kadar vinçli araç varken kaçırırmıydım hiç :smiley: Süper bir paylaşım. Daha fazla aksiyon ve tecrübe varsa devamını beklerim. Özellikle Jeep34'in su oyunun videosunu merak ediyorum.

Ynt: Gezenbilir_ Şile Bayram Buluşması (22 Aralık 2007)

Ve nihayet parkuru tamamlayıp Hacıllı köyünden girip Çataklı köyünden çıkarak Şiledeki başlangıç noktamıza dönüyoruz.Köy yolundan çıktıktan sonra cafe'yi arayarak balık siparişlerini veren Uğur ve Tuncay Bey sayesinde içeri girer girmez hazır sofra ile buluşuyoruz.Resimde neden Tolkien'in romanındaki orta dünyadan çıkmış fantastik figürler gibi durduğumuza gelince ;D ; el insaf kardeşim ekibin gene de maşallahı var.Hemen hemen herkes sabah kahvaltısı ile durduğundan önümüze konan mısır unlu tava ve ızgara hamsi tabakları anında tükendi.Piranhalar gibiydik valla.Ben bu arada Şile Kale İçi Cafe işletmecisi Zeki Bey'e de güleryüzü ve güzel hizmetinden dolayı da gezenbilir adına teşekkür ediyorum.

719514.jpg

719517.jpg

719524.jpg

719527.jpg

719532.jpg

Dostlar bendeki resimler bu kadar.İzlemek için gösterdiğiniz sabıra teşekkürler.Diğer resimleri bekliyoruz.

Ynt: Gezenbilir Şile Bayram Buluşması (22 Aralık 2007)

Merhabalar arkadaşlar;
Henüz yeni geldim Şileden gelir gelmez ilk işim hemen bilgisayarın başına geçip foruma göz atmak oldu.Harika bir gezenbilir gezisini daha bitirdik.Gerçi gittiğimiz yer yine daha önce gittiğimiz yerlerden birisi olan hacıllı oldu.Fakat bu mevsimde daha önce hiç uğramamıştık hacıllıya üstelik aramızda burayı sadece fotoraflardan görenlerimiz olduğu için yine hacıllıya gitmeye karar verdik.İyikide gitmişiz.

Açıkcası sürekli aynı yerlere gitmekten hoşlanmam ama hacıllı her nedense o yerlerden biri değil deresiyle doğal güzellikleri ile her mevsim güzel olduğunu bir kez daha görmüş olduk.Özellikle her gidişimizde mutlaka geçtiğimiz derenin biraz daha derin olan bölgesinden.dere yükseldiği için bu sefer geçmeye hiçbirimiz cesaret edemedik.

Biz üç araç çoluk çocuk Musa ben ve aracını yeni almış olan arkadaşım Necmi gruba hacıllıda dereyi geçerlerken dahil olduk. Necmi aracını alırken ''benim öyle çamurla falan işim olmaz'' diyordu.Ama daha ilk Şileye gelişinde gece aracını bir deneme sürüşüne çıkardık(biz bu işleme sünnetleme diyoruz).Ve tabiki güzelcene çamura batırıp aracını sünnetledik. ;D ;D O gece yine ''benim ne işim var çamurda'' falan demesine rağmen,her ne hikmetse ertesi gün kendisini hacıllıda buldu. ::smiley: ;D Zannedersem onada virüsü bulaştırdık. :D :D

Bendeki Fotograflar geliyor arkadaşlar;

Ynt: Gezenbilir Şile Bayram Buluşması (22 Aralık 2007)

Nadir abi ellerine emeğine sağlık..çok güzel fotolar...Teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR