Gezenbilir Şile Bayram Buluşması (22 Aralık 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,816
Ynt: Gezenbilir Şile Bayram Buluşması (22 Aralık 2007)

fotoğraflar bu kadar güzelse gezi çok daha güzel olmuştur, çekenlerin ellerine sağlık

Etiketler

Keyifli bir gezi olmuş. Fotoğraf çekenlerin ellerine sağlık.

bir gezi bu kadarmı güzel olur seyrederken bile resimlerden keyif alınan ve mükemmel su geçişleri olan oldukca eylenceli bir geziyi bizimle paylaştıgınız için teşekkürler

Rota süpermiş, oralar benim mevkiler :smiley: Video için teşekkürler. Ben çömez offroadcu olarak bunları ilgili ile izliyorum. Acilen en yakın hafif/orta geziye bende geleyim..

BolbuzJack' Alıntı:
Çok güzel bir gezi olmuş, araçların içini nasıl kurutuyorsunuz?

tamam arkadaşlar bu gezide araçlarınız su almamış olabilir(bu çok iyi) ama su aldığında nasıl kurutuyorsunuz...sevgiler...

endüstri' Alıntı:
tamam arkadaşlar bu gezide araçlarınız su almamış olabilir(bu çok iyi) ama su aldığında nasıl kurutuyorsunuz...sevgiler...

vallhi ben ağaca vinçle asılarak kurutulan arabalar gördüm :smiley:

Bir seferinde ıslanan aracını Oktay bu şekilde kurutmuştu :D :D

DSC02105.jpg

Yaww Yüksel ben bu yöntemi çok tuttum..bizim beterböcek varya onuda kafamız estimi böyle asarız içindede sallanırız be yaww..

Oto kauförlerinde sıcak hava üfleyen cihazlar var, araçların halılarını yıkadıklarında o cihazla kurutuyorlar. Sanırım aracın içi ıslanınca en iyi yöntem bu kış mevsiminde.

resimler çok güzel.her şey çok güzel ve zevkli olmuş.inanın resimleri görünce içim gitti.Hemen arabaya atlayıp bir kaç dere geçişide ben yapayım dedim.ama ankarada daha yeni elimizi yıkayacak su buluyoruz.dere falan hak getire.bu taraflara gelirseniz,yazın size çöl off-road ı yaptırım ama elinizi yıkayacak suyu ist dan getirmeniz gerekecek.:smiley:

frkbdr' Alıntı:
Yaww Yüksel ben bu yöntemi çok tuttum..bizim beterböcek varya onuda kafamız estimi böyle asarız içindede sallanırız be yaww..

BETER BÖCEK. İsim hoşuma gitti valla.

Çok güzel bir gezi olmuş . Beyaz TJ 'i alana hayırlı olsun , bir gezide yakından görmek isterim .

resmen asabım bozuldu baktıkca , ama döndüm durdum baktımda tekrar tekrar , senelerdir motosikletle girip çıkmadığım delik kalmadı , motora binen herkesin kıskanacağı ayarda geziler yaparım çok zaman ama valla şu dere geçme işinden dolayı nasıl kıskandım anlatamam , şu dereden boyun 250 santim olmadıktan sonra motorla geçmek diye bir şeyde yok valla
belkide motoru arabayı satıp orta ayar bir jip alıp evlenme zamanım gelmiştir

allah neşenizi daim etsin kazasız belasız günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR