Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,001
Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)

Sevalcim Merhaba,Merhaba arkadaşlar,her gün bu anı gözledim sadece seval ne zaman bu konuyu açacak diye şükürler olsun,seninle olmak bir ayrıcalık diye düşünüyorum,ve herkeze tavsiye ediyorum,sevalcim ben çarşamba akşamı gelemem,çünkü motorumla geleceğim,gece o dağdan aşağı inmek sakıncalı sabahtan yola çıkarım inşallah geçen yılın aynısı olur daha 3 gün evvel oradaydım seninle olmak çok güzel,serhan,ıda getir.görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın ;)

1. Seval Duban
2. Fulya Arabacı (başlangıç)
3. Süleyman Pelit (başlangıç)
4. Hidoki (başlangıç)
5. Yunus Aydemir (başlangıç)
6. Ahmet KARAGÖZ (başlangıç)
7. Merter ONAR (2 * )
8. Ufuk sarıgül. (UFUKK)

Etiketler

Merhaba,

Şayet bir aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum..Sana ulaşabilecegim bir telefon vermen mümkün m? sormak istedigim bir kaç nokta var..tşk..

1. Seval Duban
4. Hidoki (başlangıç)
7. Merter ONAR (2 * )
8. Ufuk sarıgül. (UFUKK)(Ergün onur) (Seçkin öner)

Merhabalar,

Tatil için plan yapıyorum da ben de Ankara'dan sizlere katılabilirim hatta bir arkadaşımla gelebilirim. 2 kişi yani. Normalde trekking düşünüyorum ama farklı başlangıç neden olmasın?

Araç ve çadırım (mat,tulum vs.) olmayacak ve ilk dalışım olacak (arkadaşımında).

Sanırım hareket noktası İstanbul ve oraya gelip oradan beraber mi hareket etmemiz yoksa direk Gelibolu taraflarında yol üstü bir yerden bizi almanız mı daha kolay olur?
Başlangıç dalış ve bilimum forumda göremediğim giderlerle birlikte toplam ne kadar mal olacak?

Bir de özel bir durum var. Bunu özelden kime sormam gerek?

Teşekkürler.

bLoCok' Alıntı:
Merhabalar,

Tatil için plan yapıyorum da ben de Ankara'dan sizlere katılabilirim hatta bir arkadaşımla gelebilirim. 2 kişi yani. Normalde trekking düşünüyorum ama farklı başlangıç neden olmasın?

Araç ve çadırım (mat,tulum vs.) olmayacak ve ilk dalışım olacak (arkadaşımında).

Sanırım hareket noktası İstanbul ve oraya gelip oradan beraber mi hareket etmemiz yoksa direk Gelibolu taraflarında yol üstü bir yerden bizi almanız mı daha kolay olur?
Başlangıç dalış ve bilimum forumda göremediğim giderlerle birlikte toplam ne kadar mal olacak?

Teşekkürler.

tüm ayrıntıları organizasyonu yapan Seval HANIM'A (ilk başta etkinlik duyurusunu yapan arkadaş) sorabilirsiniz.. kolay gelsin..

UFUKK' Alıntı:
Sevalcim Merhaba,Merhaba arkadaşlar,her gün bu anı gözledim sadece seval ne zaman bu konuyu açacak diye şükürler olsun,seninle olmak bir ayrıcalık diye düşünüyorum,ve herkeze tavsiye ediyorum,sevalcim ben çarşamba akşamı gelemem,çünkü motorumla geleceğim,gece o dağdan aşağı inmek sakıncalı sabahtan yola çıkarım inşallah geçen yılın aynısı olur daha 3 gün evvel oradaydım seninle olmak çok güzel,serhan,ıda getir.görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın ;)

1. Seval Duban
4. Hidoki (başlangıç)
7. Merter ONAR (2 * )
8. Ufuk sarıgül. (UFUKK)

Ufukcum,
Geliyor olmana çok sevindim. Serhan oranın demirbaşı. Olmazsa olmaz :smiley:

bLoCok' Alıntı:
Merhabalar,

Teşekkürler.

Merhaba,
Muhtemelen herkes ayrı ayrı ulaşımı sağlayacak. Ben Salı akşamı yola çıkmayı planlıyorum.

Giderler kısmına gelince, sadece dalış için ücret talep ediyoruz (discovery 50 TL, Malzeme dahil dalış 30 TL). Ulaşımı herkes kendi araçlarıyla yapacak. Yiyecek ve içecekleri yanımızda götürüyoruz veya oradaki lokantayı kullanabiliyoruz. Konaklama çadırda olacak. Herkes kendi çadırını getiriyor. Hal böyle olunca yaklaşık bir harcama belirleyebilirsiniz kafanızda.

Güzel bir hafta dileğiyle...

Bana gönderdiğiniz mesaja cevap dahi yazamıyorum çünkü "cevapla" veya "mesaj yaz" butonu yok orada :smiley: Ya da ben göremedim?

bLoCok' Alıntı:
Bana gönderdiğiniz mesaja cevap dahi yazamıyorum çünkü "cevapla" veya "mesaj yaz" butonu yok orada :smiley: Ya da ben göremedim?

Forumda mesaj sayınız 20 olmadığı sürece özel mesaj atamazsınız....

kendi zıpkınımızla, normal tüple daliş yapan arkadaşlardan uzakta avlanmamıza izin verilecekse aracımla katılmak isterim. Gelmek isteyen olursa da ulaşım sağlayabilirim.

1. Seval Duban
4. Hidoki (başlangıç)
7. Merter ONAR (2 * )
8. Ufuk sarıgül. (UFUKK)(Ergün onur) (Seçkin öner)(Ahu sevilay)

Umarım bir ara gezenbilir'in dalış etkinliği ile zaman ve mekanlar uyar ve ben de katılabilirim.Hiç tüplü dalış yapmadım gerçi ama yüzme ve tüpsüz dalışda hiç fena değilimdir.Sadece son yıllarda birazcık köpekbalığı korkusu oluştu :smiley: Ben de geçenlerde o taraflardaydım ve Bozcaada'da denize hayran kaldım,kendim de Anamur'lu sayılırım ama Bozcaada'da Ayazma'da deniz bir harikaydı :smiley: Ama tabi deniz berraklığı ve dış görsellik bakımından.Saroz körfezi denizaltı zenginliği bakımından oldukça iyi olmalı diye tahmin ediyorum.Böyle bir olayı deneyimlemek isterdim,aslında denizaltı fotoğrfafçılığı da ilgimi çekiyor ama şartlar :( Sizlere iyi dalışlar :smiley:

kivanc09' Alıntı:
kendi zıpkınımızla, normal tüple daliş yapan arkadaşlardan uzakta avlanmamıza izin verilecekse aracımla katılmak isterim. Gelmek isteyen olursa da ulaşım sağlayabilirim.

Bu sene Sarozda gündüz skin diving yapanlar bir kaç tane orta boy kefalin dışında birşey görememişler bende yavru balıkların dışında birşey göremedim.

memosenger' Alıntı:
Bu sene Sarozda gündüz skin diving yapanlar bir kaç tane orta boy kefalin dışında birşey görememişler bende yavru balıkların dışında birşey göremedim.

bayrama kadar su sicakliğinin düşmesi lazim balık görünmesi için. çok bir ümidim yok benim de, ancak kurbanda güzel balık olur saniyorum.

kivanc09' Alıntı:
bayrama kadar su sicakliğinin düşmesi lazim balık görünmesi için. çok bir ümidim yok benim de, ancak kurbanda güzel balık olur saniyorum.

Hesap şöyledir incirler meyva verdiğinde... ben tam zamanında ordaydım lakin bitirdik denizlerimizi, işte içine bilgisayar, klozet, sütun falan koyup eğleniyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR