SEVAL
www.sevalduban.com
Ynt: Gezenbilir Şeker Bayramı Dalış Gezisi Duyurusu (08-11 Eylül 2010)
[attachment=1]
[attachment=1]
iyi temennilerin için teşekkür ederim,bende sizleri çok sevdim 2 kuzen olarak,gönlüm sizinlen her zaman bağını koparma GEZENBİLİRLEN tekrar bir araya geliriz inşallah...bastn' Alıntı:Cooooooooookkkkk guzel bır kamptı.
Emegı gecen herkese tesekkurler.
yenı arkadaslar edındıgım ıcın mutluyum.
vatandas abı selamlar, balık ızgaranın tadı damagımda kaldı, elınıze saglık
Ufuk abıye dalıs tesvıklerı ıcın tesekkurler.
Hıdo ve ayhan kamp malzemesı tedarıkcılerım sızler olmasaydınız kuzenım ve ben kampa gıdemeyecektık belkı.
Kamp organızatorumuz seval hanım ıyıkı bu etkınlık baslıgını acmıssınız. Bundan sonra sıkı takıpcınız olacagım
Cadır komsumuz ufuk abı ve arkadasları kamptan ayrılırken sızlerı goremedım, uzuldum.
Rica ederim ne mutlu yardımcı olabildiysem saygılr görüşmek umudu ilekivanc09' Alıntı:bir de bana sorun
inanılmaz güzel bir kamptı benim için.
Çarşamba akşam 20.00 gibi geldik, Bizden önce gelen Seval Hanım sağolsun o karanlıkta çadırlarımızı kurmamıza yardımcı oldu. Bayramın 1. gününü güneşli havanın ve sıcak denizin de etkisiyle saatlerce suda geçirdikten sonra akşam güneşe karşı mangalımızı yakarak uykumuza daldık.
Gece biraz rüzgar çıkınca tedirgin olduk, özellikle uyurken bir ara çadırımızın uçup gideceğini bile düşündük
Cuma sabah kapkara bir hava ile uyandık, öğlene kadar bekledik ve yine güneşi karşıladık, saatlerce çıkmadık sudan. Medeniyetten uzak bu küçük koyda yine çok güzel bir akşam geçirdim kendi adıma.
Cumartesi olduğunda akşam dönsek mi kalsak mı diye düşünürken Gelibolu'ya balık almak için indiğimizde televizyonda hava durumunu gördük ve bu güneşli havanın 1 gün daha devam edeceğini öğrendik. Akşamına taştan yapılmış doğal mangalımızda sardalyamızı afiyetle indirirken güneşi batırdık.
Hayatımda hep güzel şeylerle hatırlayacağım en güzel etkinliklerden biri olduğunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.
Yardımlarından dolayı Seval Hanım'a, bana yol boyunca eşlik eden Vatandaş Ağabey ve baracuda'ya, sofralarını bizimle paylaşan Ufuk Ağabey'in arkadaşlarına, havlu sıkmama yardım eden ismini bilmediğim arkadaşa, güneşin batmasına yakın gaz verip dalış yaptıran Ufuk Ağabey'e, dalış elbisesi sağlayan arkadaşlarına, ve şu an ismini hatırlayamadiğim diğer gezenbilir üyelerine buradan teşekkür ederim.
Bu etkinliğin benim için ayrı bir manevi önem taşıması sebebiyle de tüm Gezenbilir'e ayrıca teşekkür ederim.
En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle.
Kıvanç
SEVAL' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Ben de katılımınız ve Kömür Limanını renklendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Benim için biraz tatsız oldu çünkü dizimin ağrısı yürümemi zorlaştırdığı için sürekli oturmak durumunda kaldım.
Seneye inşallah daha keyifli olacak.
Tekrardan teşekkür ederim, sizinle tanışmak keyifliydi
nalan gezenbilir ailesi her durumda kampa götürürdü sizi.. zira Çanakkale'nin insanısınız.. ev sahipliği yaptınız ve güzel bir kamp yaptık sayenizdebastn' Alıntı:Cooooooooookkkkk guzel bır kamptı.
Emegı gecen herkese tesekkurler.
yenı arkadaslar edındıgım ıcın mutluyum.
vatandas abı selamlar, balık ızgaranın tadı damagımda kaldı, elınıze saglık
Ufuk abıye dalıs tesvıklerı ıcın tesekkurler.
Hıdo ve ayhan kamp malzemesı tedarıkcılerım sızler olmasaydınız kuzenım ve ben kampa gıdemeyecektık belkı.
Kamp organızatorumuz seval hanım ıyıkı bu etkınlık baslıgını acmıssınız. Bundan sonra sıkı takıpcınız olacagım
Cadır komsumuz ufuk abı ve arkadasları kamptan ayrılırken sızlerı goremedım, uzuldum.