Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)
Ynt: Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)
e abi vitara yapmayı düşünüyoruzya kısmetse offroad için.abi ben bu sezonun başında bi hata yapıp benim arabayı bizim selena adlı dizide selenanın arabası olarak kullansınlar diye prodüksiyona verdim ben ne bileyim arabayı dev papatyalar pembiş pembiş kurdelarla süsleyeceklerini velhasıl kelam benim arabanın dizilerde oynama macerası orda sona erdi
uğur abi görmesin bu yazılanları; arkadaşlar lütfen topikte kirlilik yaratmayalım bu gibi yazıları serbest muhabbet köşesine yazalım der şimdi : uğur abinin peder asker emeklisi olabilir
Alıntı sahibi: alpreklam üzerinde Dün 23:27:06
bu aradada kardeşimide grup içi yumurtalık konusu yaptınız
hadi neyse
yaşı geçen ay 18 oludu
-abi tamam iyki 2 hafta önce 18 doldu hee nie reklam yapıyosun.
bu arada herkeze meraba herkeze slm pazar günü süperdi gezenbilir off road grubuna yakışır bi gündü
arkadaşlar; öz vatan orta asyadan selamlar... kazakistan... fotoğraflara içim giderek bakıyorum da... harika bir gezi olmuş. kendimi yanınızda hissettim. yeni katılan arkadaşlar; burada nacizane az buçuk da olsa kıdemli bir üye olarak söyleyebilirim ki; hoş geldiniz; iyi ki geldiniz... arkadaşlar; ölümü görün bu pazar bişeyler yapalım. 1 haftalığına Türkiyeye dönüyorum; tek hafta sonum var... Benim makine bu sefer de şanzıman yemiş... Ben üzerine çıkmadan nolyo anlamadım... Ameliyattaydı en son duyduğumda... Ama ne olursa olsun; Oktayın şakağına sıkmam gerekse de bu hafta sonuna yetiştirticem onu... Özledim herkesi...
Mükemmel bir gezi oldu..Daha foruma yeni girebildim..Resimler için ellerinize sağlık..
Her ne kadar batmak ve vinç kullanmakta keyifli ise bu bu etaptan intikamımı hiç batmadan aldım.
Bilen bilir çok sürünmüştüm bu etapta
Bu arada bugün Şile de inanamayacağınız bir bir Kabakoz _Güvercinlik etabı keşfettim..Kılıçlı bile light kalır.. Bol çamurlu rampa iniş ve çıkışlı... Sizi oraya sokucam hazırlanın