Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,397
Ynt: Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)

Bişeyler var bende olmazsa yarısını sana yollayayım. ;)

Etiketler

Denklanşörlerin aşkına ;D Böyle bir şeyi aslaa kabul edemem ;D

paylaşım için teşekkürler her zamanki gibi süper eylenmişsiniz bende arazideydim pazar günü motosiklet köşesinde bi kaç resim ekledim gene gazideydim fakat yanlışlıkla askeriyeniğn içine girmişim zor çıktık tam çamur adam olduk diyebilirim siz gene iyisiniz aracınız çamur oluyor bense motor kaydıghı gibi çamuru öptüm resmen

serkan senin aracı kurtarıcı yapalım zaten çok tecrübelisin sana göre bir iş keyifle yaparsın :smiley:
sen bu insaturboları okutuptamı taktın :smiley:

Merhaba Arkadaşlar dün ilk defa gelenlerdenim cok eğlenceli bir gün oldu benim için herkeze cok tesekkür ederim tekrar görüşmek ümidiyle

selam arkadaşlar benim bilgisayarın ön belleğide kafayı yedi anca baktım hepsine eline sağlık hakan/serkan yanlız bir fotoğraf varki fotomontaj olduğunu düşünüyorum.yada serkan hastalanıp iyileştikten sonra bidaha eski günlerine dönemedi.bu fotoğraf serkanın fanta içtiği fotoğraf çok şaşırdım kah hüzünlendim kah ürktüm neden çünkü o fotoğraftaki serkan olmayabilir serkan kılığında bir zat-ı muhterem dünyamızı ziyarete gelmiş olabilir ;D fakat fanta içerek yakayı elevermiş olabilir.amma uzattım bende heee yorgunum ve nezleden dolayı bihitap düştüm ama çene yine 1500 lahavleeeeeeee ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Evet Fatih Serkanı bende genelde Kolaturka içerken gördüm o yüzden benimde dikkatimi çekti,Şaşırdım..

selam paranoid hoşgeldin.ikimiz kardeşmişiz gibi oldu parodi/paranoid kardeşler ;D

hayır serkana bi haller olduysa bizim burda efesçi basri hoca var :p nefesi kuvvetlidir ona okutalım ben böyle bırakmadım arkadaşımı ercovada.deli kar yağıyodur ne güzeldir kartepe cumartesi fırsat bulursam giderim hem şu nezlemi kırar oh bide sucuk mangal ayıptır söylemesi abi sucuk mangal neden karda daha keyifli oluyo acaba belki fiziksel ve kimyasal bi açıklaması vardır yada bana öyle geliyo ;D

Sen şu resme bak ben ciddiyim..Nasıl kesiyor kolaturka'yı....Nekadar kaldı diye.. ;D

PA290404.jpg

2. sayfada ki resimleri açmak gerçekten meseleymiş :smiley: ya da benim pc çok dandik. 10 dk daha uğraşsaydım cinnet geçirip camdan sallayacaktım kasayı ;D Ellerinize sağlık bu arada..

birden abi nasılsın ?
birisi kartepeye kar yağıyormu dedi ?
banamı öyle geldi ? hazır kaloriferler çalışıyorken :smiley:

hakkaten birden abi buda benim tezlerimi kanıtlıyo vah vah vah genceçik dağ gibi offroadçu :eek: ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR