Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)
Ynt: Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)
paylaşım için teşekkürler her zamanki gibi süper eylenmişsiniz bende arazideydim pazar günü motosiklet köşesinde bi kaç resim ekledim gene gazideydim fakat yanlışlıkla askeriyeniğn içine girmişim zor çıktık tam çamur adam olduk diyebilirim siz gene iyisiniz aracınız çamur oluyor bense motor kaydıghı gibi çamuru öptüm resmen
selam arkadaşlar benim bilgisayarın ön belleğide kafayı yedi anca baktım hepsine eline sağlık hakan/serkan yanlız bir fotoğraf varki fotomontaj olduğunu düşünüyorum.yada serkan hastalanıp iyileştikten sonra bidaha eski günlerine dönemedi.bu fotoğraf serkanın fanta içtiği fotoğraf çok şaşırdım kah hüzünlendim kah ürktüm neden çünkü o fotoğraftaki serkan olmayabilir serkan kılığında bir zat-ı muhterem dünyamızı ziyarete gelmiş olabilir ;D fakat fanta içerek yakayı elevermiş olabilir.amma uzattım bende heee yorgunum ve nezleden dolayı bihitap düştüm ama çene yine 1500 lahavleeeeeeee : : :
hayır serkana bi haller olduysa bizim burda efesçi basri hoca var nefesi kuvvetlidir ona okutalım ben böyle bırakmadım arkadaşımı ercovada.deli kar yağıyodur ne güzeldir kartepe cumartesi fırsat bulursam giderim hem şu nezlemi kırar oh bide sucuk mangal ayıptır söylemesi abi sucuk mangal neden karda daha keyifli oluyo acaba belki fiziksel ve kimyasal bi açıklaması vardır yada bana öyle geliyo ;D
2. sayfada ki resimleri açmak gerçekten meseleymiş ya da benim pc çok dandik. 10 dk daha uğraşsaydım cinnet geçirip camdan sallayacaktım kasayı ;D Ellerinize sağlık bu arada..