Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,115
Ynt: Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)

alfinger1046.jpg

Etiketler

bu arada serkan abi arabanın içi süper hep böle kalsın :smiley:

müthiş olmuş .....herkes çok eğlenmiş darısı bizim başımıza...

herkese merhabaaa,
ben de bu hafta sonu ilk defa katılanlardanım.
Serkan ve Hakan Bey'ler davetiniz için çok teşekkür ederim;) herne kadar şu anda öksürüp tıksırsam da herşeye değerdi.
fotoğrafları çekenlerin de ellerine sağlık , hepsi çok güzel

sevgili uğur bu arada etaptan intikam almana sevindim...elektronik arazidede işe yaramış...eeee cherokee başka tabi....

Arkadaşlar görüyorum ki koskoca bir yaz mevsiminden sonra, su ve çamur açısından "ohhh dünya varmış" demişsiniz.
Darısı başıma...

Arkadaşlar çok güzel bir aktivite olmuş fotoğraflar bunu kanıtlıyor, hele Serkan senin arabanın içi ;D
bende Anakara'da Dorukgöynük Tepesinde trekkingdeydim yada tabanvay offroad diyelim buna :D :D :D
ama sizi kıskandım gerçekten ;D

Bizlerde off_road ta enerji harcıyoruz..Ama sizin trekking kadar asla...O konuda bravo size..belki arkanızdan bile gelemeyiz :smiley:

Bakın bu doğru çünki araçların giremeyeceği kadar sık orman içlerine giriyoruz ;D ;D ;D

Araçlar Ercovadaki gibi kütük karşısında kalabiliyor ama biz şimdiye kadar hiç bir kütük karşısında kalmadık :D ;D

Şaka bir yana iki sporunda kendine göre güzel yanları hiç tartışılmaz öyle değilmi? ;)

abiler bi organizasyon yapında şu ercovadaki kütüğü kaldıralım...yoksa elegüne rezil olucaz valla :smiley:

Valla kütüğü kaldırmak bişey deyil ama kütükten sonra yolun az ilerisinde etap son buluyormuş.Biz kütükle uğraşırken arkadaşlar ileriye doğru yürüyüp döndüler ve bu bilgiyi onlar verdi.İllada kütük kalkacaksa kaldırırız yaw.Zaten en çok hıncı olan benim o kütüğe.. :mad: :mad: :mad: :smiley:

e tabi artık benzinli testere var kütükler sorun olmaktan çıktı değil mi :smiley:

Fahri arkadaşım...o kütüğü kaldırmıycaz..Testere alındı..liğme liğme doğrıycaz :D

parodi' Alıntı:
recep abi ortam adamı eğlenmek eğlendirmek farz olmuş genlerine kodlanmış.bence araç sınıflandırmasında belirtmek lazım zorunlu bulundurulması gerekenler arasında mt lastik,strap,u kilit,recep diye ;D ;D ;D

Fatihcim hakkımda çok doğru tesbit yapmışsın, ben doğarken bile şaka yapmışım; normalde şaban ayında doğmam gerekirken, 14 gün erken doğup recep ayında doğmuşum. Erken doğmasam şimdi adım Şaban olacaktı. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR