Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)
Ynt: Gezenbilir Ömerli - Kılıçlı Off-Road Gezisi (4 Kasım 2007)
herkese merhabaaa,
ben de bu hafta sonu ilk defa katılanlardanım.
Serkan ve Hakan Bey'ler davetiniz için çok teşekkür ederim herne kadar şu anda öksürüp tıksırsam da herşeye değerdi.
fotoğrafları çekenlerin de ellerine sağlık , hepsi çok güzel
Arkadaşlar çok güzel bir aktivite olmuş fotoğraflar bunu kanıtlıyor, hele Serkan senin arabanın içi ;D
bende Anakara'da Dorukgöynük Tepesinde trekkingdeydim yada tabanvay offroad diyelim buna
ama sizi kıskandım gerçekten ;D
Valla kütüğü kaldırmak bişey deyil ama kütükten sonra yolun az ilerisinde etap son buluyormuş.Biz kütükle uğraşırken arkadaşlar ileriye doğru yürüyüp döndüler ve bu bilgiyi onlar verdi.İllada kütük kalkacaksa kaldırırız yaw.Zaten en çok hıncı olan benim o kütüğe..
parodi' Alıntı:
recep abi ortam adamı eğlenmek eğlendirmek farz olmuş genlerine kodlanmış.bence araç sınıflandırmasında belirtmek lazım zorunlu bulundurulması gerekenler arasında mt lastik,strap,u kilit,recep diye ;D ;D ;D
Fatihcim hakkımda çok doğru tesbit yapmışsın, ben doğarken bile şaka yapmışım; normalde şaban ayında doğmam gerekirken, 14 gün erken doğup recep ayında doğmuşum. Erken doğmasam şimdi adım Şaban olacaktı.