Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,343
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

VARHUB' Alıntı:
Herkese merhaba

Yaw süper bir etkinlik olduki daha yeni uyanabildim ;D. Şaka bir yana bu etkinliği düzenleyen Efe bey ve Murat beye çok teşekkür ederim. Benim açımdan trekking yaptığım ve yarım yamalak olsada ufak bir tırmanış gerçekleştirdiğim ilk etkinlik oldu. Bugüne kadar offroad araçlarıyla dere tepe çok aştık ama tabanvay ilk defa oldu ;D ;D ;D ;D. Ama galiba banada virüs bulaştı,çünkü şimdiden internette malzeme fiyatlarını araştırmaya başladım :eek: :eek: ;D ;D ;D. Neyse konuyu fazla dağıtmayayım, dediğim gibi ilk defa geldiğim "Sarı Memedin Yurdu", gerçekten nefes kesen manzaraları ve müthiş tırmanış rotaları ile her doğa severin hayallerine girecek bir tabiat harikası bölgemiz. Tekrar tekrar bizleri buraya getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada tabiki rehberliğimiz yapan ve bölge hakkında verdiği muhteşem bilgiler içinde Fatih beye çok teşekkür ederim.
Neyse bu kadar geyik yeter ;D ;D ;D gelelim fotolara değil mi?

Bizler teşekkür ederiz Murat bey.İnşallah bundan sonraki etkinliklerde zirve yolunda yanımızda sizide görmek isteriz.

Etiketler

..

100_1992.jpg

100_1993.jpg

100_1994.jpg

100_1995.jpg

100_1996.jpg

Murat çok güzel resimler çekmişsin eline sağlık. Gerisini sabırsızlıkla bekliyorum.

Murat, çok güzel kareler yakalamışsın, ellerine sağlık, ayrıca trekkingde ve tırmanışta ilk deneyimin olduğu halde çok başarılı olduğunu bir kere daha buradan söylemek istiyorum, bu işe en zorundan başlayarak başarı gösterdin, bundan sonrası çok daha kolay gelecek emin olabilkirsin :smiley:

..

100_2010.jpg

100_2011.jpg

100_2012.jpg

ve zirve ekibinin ilk uğurlanışı ;) ;D ...

100_2013.jpg

Ama Zerrin hanım ve ben takipteyiz ;D ;D ;D

100_2022.jpg

100_2023.jpg

En sonunda biz Parmakkaya'nın oralarda sizde, yanlış hatıramıyorsam Avcıbeli'ne doru devam ediyordunuz ki hava kararmaya başladığı için biz geri dönüş yoluna geçtik ve size son kez bağırarak veda ettik...

Tabi kampa dönmeden son bir iki manzara resmi çekmeyide ihmal etmedim...

100_2016.jpg

100_2014.jpg

100_2015.jpg

100_2024.jpg

100_2025.jpg

100_2026.jpg

Akşam "Anakamp"'ta karınlar tok ama heyecanla zirve ekibinden haber bekliyorduk :-\ :-\ ;D ;D ;D

100_2030.jpg

COMPETUS' Alıntı:
Elinize sağlık Murat bey gerçekten çok güzel kareler.Benim doğum pastam nerde bu arada ::smiley: ::smiley:

Vallaha Murat bey o kareler Çiğdem'in makinasında...

Ben odun toplamanın ve transferlerin verdiği yorgunlukla o akşam foto çekmeyi unutmuşum :D

Neyse geldik Cumartesi gününe, artık toplanma ve bu güzel etkinliği tadında bitirmenin vakti geldi...
Kampımızdan son manzaralar...

100_2033.jpg

100_2032.jpg

100_2039.jpg

100_2040.jpg

100_2038.jpg

100_2043.jpg

Bendeki fotolar bu kadar...

Düzenleyen ve katılan herkese tekrar çok teşekkür ederim. İlerdeki faaliyetlerde tekrar görüşmek dileğiyle...

Murat (VARHUB)

Bizler teşekkür ederiz Murat bey.İnşallah bundan sonraki etkinliklerde zirve yolunda yanımızda sizide görmek isteriz.

[/quote]

Murat bey sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Dediğim gibi bu virüs banada bulaştı, inşallah bir zirve yürüyüşünde yanınızda olmaya çalışacağım.

EKARAIS' Alıntı:
Murat çok güzel resimler çekmişsin eline sağlık. Gerisini sabırsızlıkla bekliyorum.

Çok teşekkür ederim Efe bey, ama sizin zirve resimleriniz ve videolarınız yanında benimkiler pek birşey değil. Heleki o yorgunluk üzerine bize akşam yaptığınız sunum harikaydı. Tekrar emeğinize teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR