Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,381

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Arkadaşlar,

Aşağıda resmi görünen Laplaya marka termosumu bulamıyorum. Gören oldu mu? En son dağdan döndüğümüz akşam masanın üstünde içinde sıcak su dolu olarak duruyordu.

Selamlar
Efe

laplaya.jpg

herkese merhaba ben tıemanış yapmamama 2 gün yolun yarısına kadar çıkmama rağmen epey yorulmuşum bugun ancak kendime gelebildim.

muhteşem bi yer muhteşem bi kamptı. kendi sınırlarımı öğrendim aslında yapabileceğim bi tırmanışı bazı endişelerimden dolayı yapamadım ama en kısa zamanda o rotayı -fatih hocamdanda aldığım onayla yapabileceğim- tırmanmayı hedefliyorum.

çiğdem senle ilgilenemedik otogarda beklediğini biliyoruz azizenin ailesi aradı kusura bakma fotograflarımızı cd yapıp göndermeni ve tüm ekibi tekrar niğdeye dağlara bekliyoruz...azize & fatih sinan.

SEVGİLİ fatih bizde son gün toplanma esnasında ilgilenemedik sizinle. sizde kusurumuza bakmayın bu konuda. ne demek efendim garda beklemedim şehre indim gerçi dolaştım biraz sorun yok yani niğdeyide görmüş olduk böylece. valla cd yapar yollarım hatta buraya bütün fotolar atılsın hepsini toplar cd ler atarım size adresi telefonu ver yeter azizeninde telini verirsen sevinirim. beni zirveye çıkarma sözünüde unutma bu arada :D

mezeci_67' Alıntı:
Hoşgeldiniz güzel ve zevkli bir etkinlik olmuş daha nice zirvelere.

Adnan
Hoşbulduk. Seni de çok aradık orada bilesin.
Selamlar

Hepiniz hoş geldiniz. Fotoğraflar bu kadar mı? yükleyin hadi bekliyoruz...

fotoğraflar termosun içindeymiydi ya ne oldu ahaliiii

Biraz aceleyle de olsa kısa bir tırmanış videosu hazırladım. Umarım beğenirsiniz.

http://www.dailymotion.com/video/xfq4ye_buyuk-alaca-tyrmanysy_sport

ADNAN ABİ seni çok aradık kulakalrını çınlattık durduk. ama genede sağolsun ana kamp ekibinde offroadcu bazı arkadaşlar hiçte aşağı kalmadılar yemek konusunda ama senin helvanıda az aramadım adnan abi :D

ertürk geleceksin diye bekledik valla. gelseydin keşke

gelmeyip foto bekleyenler. fotolar gelecek yakında hele bi silkinip yorgunluklar atılsın. :D

Videoda ufak düzeltmeler yapıp tekrar yayınladım. Eskisi o yüzden iptal oldu.

Merhaba Arkadaşlar,

Evdeki PC'nin modeminde problem olduğu için biraz geç kaldım kusura bakmayın.Son derece keyifli bir o kadar neşeli ve samimiyet dolu dostlarla hem bayramı hem zirveyi hemde doğum günümü kutladığım için çok şanslıyım.Tüm tırmanış arkadaşlarımı tekrar tekrar kutluyorum.Zirve sonrası bize nefis yemekler hazırlayan ana kamptaki tüm dostlarımada buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.

F.Makinamı Efe bey'in aracında unuttuğum için çektiğim resimleri sizlerle paylaşamıyorum.

Elinize emeğinine sağlık efe bey video yu seyrederken kendimi ordaymış gibi izledim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR