Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,381
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

sayokan' Alıntı:
Elinize emeğinine sağlık efe bey video yu seyrederken kendimi ordaymış gibi izledim.

Teşekkürler, Selamlar

Etiketler

Günaydın arkadaşlar,

Etkinlikten döndükten sonra yaklaşık 40 saat yere yapışarak uyuyan Oskar dün akşam itibariyle uyanıp eski haline dönmüş ve her türlü yaramazlıklarını yapmaya başlamıştır :D.

Bu da demek oluyor ki yeni bir etkinliğini planlamanın zamanı geldi ;) Bunu hep yormak lazım. Uyurken çok rahat ediyoruz.

günaydın efe abi evet oskar 40 saat uyudu ama atladığın bi nokta var o bi dağ köpeği yükseklerin karın soğuğun yani zorlukların köpeği bu etkinlikler sıklaştıkça genlerindeki o dağ köpeği ortaya çıkacak ilerde 40 saat değil 4 saat uyuyup gene eskisi gibi olacak :D

cidowsky' Alıntı:
günaydın efe abi evet oskar 40 saat uyudu ama atladığın bi nokta var o bi dağ köpeği yükseklerin karın soğuğun yani zorlukların köpeği bu etkinlikler sıklaştıkça genlerindeki o dağ köpeği ortaya çıkacak ilerde 40 saat değil 4 saat uyuyup gene eskisi gibi olacak :D

O da doğru. Ben iyisi mi onu eğitime göndereyim :-\

teşekürler iyi bir paylaşımdı devamı gelir inşaallah selam ve sevgiler

Efe Abi biz onu gördük yerde, ama serdalın sandık çünkü tam Serdal'ın çadırının2-3 metre önünde duruyordu (ateş yakılan yerin sağında). Serdal da o esnada kaya tırmanışı yapıyordu o yüzden O na da soramadık. Serdal ın Tel no sunu bilen varsa sorulabilir. Ayça da orda kalmıştı. o da görmüş olabilir.

Yuce' Alıntı:
Efe Abi biz onu gördük yerde, ama serdalın sandık çünkü tam Serdal'ın çadırının2-3 metre önünde duruyordu (ateş yakılan yerin sağında). Serdal da o esnada kaya tırmanışı yapıyordu o yüzden O na da soramadık. Serdal ın Tel no sunu bilen varsa sorulabilir. Ayça da orda kalmıştı. o da görmüş olabilir.

Ben Serdal'ı kampta tanıdım. Onu önceden tanıyan varsa telefonu vardır. Benim termos ortada kaldıysa Serdal ya da Ayça kaybolmasın diye yanına almış olabilir.

Efe Abi, termosun ben de, kaybolmasın diyerek emanete aldım, ateş yanında kendi başına duruyordu, kamp alanında kalan arkadaşlara sordum, kimse sahip çıkmayınca nasılsa bizden bir kişiye ait olduğunu düşünmüştüm, Gezenbilir'e daha yeni girebiliyorum, senin olduğunu öğrendiğime sevindim, ilk bir araya geldiğimizde teslim ederim..

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Aşağıda resmi görünen Laplaya marka termosumu bulamıyorum. Gören oldu mu? En son dağdan döndüğümüz akşam masanın üstünde içinde sıcak su dolu olarak duruyordu.

Selamlar
Efe

Çok güzel, keyifli, başarılı bir faaliyet oldu, katılan bütün arkadaşlara teşekkürler ediyorum, Ankara'dan birlikte geldiğim arkadaşlar kaynaşamayacaklarını düşünerek bizlerin yanında kamp atmadılar ama, Mersin'den(Hüseyin Abi), Adana'dan(Serdal) katılan arkadaşlar Gezenbilir ailemizin sıcaklığına teşekkürlerini ilettiler, ben de Gezenbilir adına Hüseyin Abiye hoş sohbeti için, Serdal'a deneyimleri ve bizlerle paylaşımları için çok çok teşekkürler ediyorum..

ceranus' Alıntı:
Efe Abi, termosun ben de, kaybolmasın diyerek emanete aldım, ateş yanında kendi başına duruyordu, kamp alanında kalan arkadaşlara sordum, kimse sahip çıkmayınca nasılsa bizden bir kişiye ait olduğunu düşünmüştüm, Gezenbilir'e daha yeni girebiliyorum, senin olduğunu öğrendiğime sevindim, ilk bir araya geldiğimizde teslim ederim..

Zerrin, teşekkür ederim. İçim rahatladı. Bu arada neredesiniz kardeşim, 3 gündür Güncel ve benden başka resim yükleyen yok. Neredeyse yeni etkinliğe gideceğiz. Yoksa 2 etkinliği birleştirip demi resim yükleyeceksiniz. ;D

Şaka bir yana umarım iyisindir. Emli vadisindeki gece gündüz arası sıcaklık farkı insanı hasta etmeye birebirdi.

Zerrin,

Bizimle tırmanışın yarı yoluna kadar gelip uğurlamanız büyük motivasyon oldu. Bunun için sana, Çiğdem'e ve Murat'a ve de diğer uğurlama ekibine zirve ekibi adına özellikle teşekkür ederim.

Efe Abi, gönül isterdiki sizlerle birlikte zirveye kadar gelebilelim, ama maalesef benim dizimin durumu ortada, sizlere destek olabilmek, beni çok mutlu etti, diğer arkadaşlarımızda aynı mutluluğu yaşadılar, bize çok güzel anılar kazandırdınız, teşekkürler ediyorum :smiley:

Herkese merhaba

Yaw süper bir etkinlik olduki daha yeni uyanabildim ;D. Şaka bir yana bu etkinliği düzenleyen Efe bey ve Murat beye çok teşekkür ederim. Benim açımdan trekking yaptığım ve yarım yamalak olsada ufak bir tırmanış gerçekleştirdiğim ilk etkinlik oldu. Bugüne kadar offroad araçlarıyla dere tepe çok aştık ama tabanvay ilk defa oldu ;D ;D ;D ;D. Ama galiba banada virüs bulaştı,çünkü şimdiden internette malzeme fiyatlarını araştırmaya başladım :eek: :eek: ;D ;D ;D. Neyse konuyu fazla dağıtmayayım, dediğim gibi ilk defa geldiğim "Sarı Memedin Yurdu", gerçekten nefes kesen manzaraları ve müthiş tırmanış rotaları ile her doğa severin hayallerine girecek bir tabiat harikası bölgemiz. Tekrar tekrar bizleri buraya getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu arada tabiki rehberliğimiz yapan ve bölge hakkında verdiği muhteşem bilgiler içinde Fatih beye çok teşekkür ederim.
Neyse bu kadar geyik yeter ;D ;D ;D gelelim fotolara değil mi?

100_1970.jpg

Efe Abi, iyiyim teşekkürler, gelir gelmez annemlerin gitmesi gereken yerler, gelen misafirleri ağırlamak gibi işler bana düştü dün de bayram sonrası ilk iş günü nedeniyle Gezenbilir'e gelemedim, birazdan fotoğrafları yüklemeye başlayacağım..

Termos için rica ederim ;)

EKARAIS' Alıntı:
Zerrin, teşekkür ederim. İçim rahatladı. Bu arada neredesiniz kardeşim, 3 gündür Güncel ve benden başka resim yükleyen yok. Neredeyse yeni etkinliğe gideceğiz. Yoksa 2 etkinliği birleştirip demi resim yükleyeceksiniz. ;D

Şaka bir yana umarım iyisindir. Emli vadisindeki gece gündüz arası sıcaklık farkı insanı hasta etmeye birebirdi.

Evet photobucketi de çözdükten sonra fotoların devamı geliyor...

100_1971.jpg

100_1972.jpg

100_1973.jpg

100_1974.jpg

Bunlar daha bölgeye ulaşmadan, yolda karşılaştığım büyüleyici manzaradan çektiklerim...

Trecking ve zirve ekibi ile beraber yürüyüşe başlıyoruz...

100_1988.jpg

100_1989.jpg

100_1990.jpg

100_1991.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR