Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Bulunduğum noktadan Alaca zirvesine ulaşan arkadaşlarımız ile telsiz bağlantısında sevinçlerimizi paylaşarak, ana kamp alanımıza tüm duyguları aktarmaya çalıştım, ana kamp alanından da gelen tüm sevinç ve destekleri Alaca zirvesine iletmeye çalıştım, ortada bu önemli buluşmayı sağlamak çok önemliydi, oldukça heyecanlanmıştım
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Çok yorgun bir şekilde kamp alanımıza indik, Alaca zirvesinden dönecek olan arkadaşlarımız bizden daha sonra kamp alanımıza ulaştılar, Murat (VARHUB) bize çok güzel tavuklar pişirmiş, afiyetle yedik, kampımızın akşam yemeklerini hazırladığın için teşekkürler Murat sayende yorgunluğumuzu çabuk toparladık
Yemekten sonra Alaca Zirvesi yapan arkadaşlarımızın fotoğraflarını sinevizyon gösterisi ile izledik, tüm ekipmanını getiren Efe Abiye de teşekkürler..
Sonra Murat'ın (COMPETUS) doğum günü için Ayça ve Çiğdem'in hazırladığı pastayı da afiyetle yedik, Murat doğum günün bir kere daha kutlu olsun, bizim kızlar çok hamaratlar canım, ellerinize sağlık ;D