Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,347
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

DSC03903.jpg

Eznevit zirvesi, sağdaki tek parmak eldiven gibi duran kayanın arkası

DSC03904.jpg

Alaca zirveside sağdaki sivri kayanın arkası

DSC03905.jpg

DSC03906.jpg

DSC03907.jpg

Etiketler

Bulunduğum noktadan Alaca zirvesine ulaşan arkadaşlarımız ile telsiz bağlantısında sevinçlerimizi paylaşarak, ana kamp alanımıza tüm duyguları aktarmaya çalıştım, ana kamp alanından da gelen tüm sevinç ve destekleri Alaca zirvesine iletmeye çalıştım, ortada bu önemli buluşmayı sağlamak çok önemliydi, oldukça heyecanlanmıştım :smiley:

fiyatı ve çözünürlüğü vede mukavemeti de önemli parasını ? olabilir ama her soruya cevap olamaz.

COMPETUS' Alıntı:
Bende böyle bir kamera var işe yararmı

Murat, bu aletleri Ilgaz'da kullanın da bir bakalım. Sonra montajda benimkilerle ve Güncelinkilerle birleştiririz çok iyi olabilir.

Zirveden 3 arkadaş inmişti, onlarla birlikte 3000 metreden aşağıya inmeye başladık..

Güneş hızla batıyordu..

DSC03921.jpg

DSC03923.jpg

Arkamı döndüğümde iki dağın arasından ayın doğuşunun muhteşem güzelliği ile karşılaştım

DSC03928.jpg

DSC03937.jpg

DSC03939.jpg

EKARAIS' Alıntı:
Murat, bu aletleri Ilgaz'da kullanın da bir bakalım. Sonra montajda benimkilerle ve Güncelinkilerle birleştiririz çok iyi olabilir.

Doğru söylediniz Efe bey Ilgaz faaliyetinde kullanalım bakalım nasıl bir görüntü yakalayacağız.

Çok yorgun bir şekilde kamp alanımıza indik, Alaca zirvesinden dönecek olan arkadaşlarımız bizden daha sonra kamp alanımıza ulaştılar, Murat (VARHUB) bize çok güzel tavuklar pişirmiş, afiyetle yedik, kampımızın akşam yemeklerini hazırladığın için teşekkürler Murat sayende yorgunluğumuzu çabuk toparladık :smiley:

Yemekten sonra Alaca Zirvesi yapan arkadaşlarımızın fotoğraflarını sinevizyon gösterisi ile izledik, tüm ekipmanını getiren Efe Abiye de teşekkürler..

Sonra Murat'ın (COMPETUS) doğum günü için Ayça ve Çiğdem'in hazırladığı pastayı da afiyetle yedik, Murat doğum günün bir kere daha kutlu olsun, bizim kızlar çok hamaratlar canım, ellerinize sağlık ;D

Kamp alanımızdan dağları görüntüsü, sabah saatleri..

DSC03947.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC03950.jpg

[attachment=3]

DSC03948.jpg

DSC03949.jpg

DSC03954.jpg

Serdal, kayaya ip hazırladı, önce Ayça iniş yaptı, sonra ben iniş yaptım..

dönüp bakıyorum elinize sağlık .selamlar

Ben indikten sonra Serdal ipi toplayarak çıkışa geçti

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC03996.jpg

DSC03999.jpg

DSC03990.jpg

DSC03991.jpg

DSC04000.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR