Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,332
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

bunlarda paraşüt pilotu azize arkadaşımızın yer çalışmaları

IMG_7549-1.jpg

IMG_7550-1.jpg

IMG_7551-1.jpg

IMG_7552-1.jpg

IMG_7553-1.jpg

Etiketler

onu bunu bilmem bir daha bensiz olmaz arkadaşlar.ALdağlarda Bolu da bir araya geldik ama muhabet olmadı böyle usulen burun ucu selamlaşmalar oldu okadar.birde Çiğdem makinama ve optiğime sulanmıştı belki hatırlar... bende bunda istiyorum demişti ..hepsi bu kadar..Bu aralar ist.beni cok geriyor cıkma imkanım da yok ve faaliyetiniz iştahımı cok kabarttı sağolun hersese selamlar tanışmasak ta ..tanışıyoruz..

Ertuğrul Abi, bir dahakine senide aramızda görmek isteriz..

Şimdi bu sözüne ne diyeceğimi bilemedim ancak ben 10 yıl önce Aladağ'lar da Güzeller ve Vali Konağı zirveleri yapmış olarak daha yeni mi dağcı oluyorum aşkolsun valla aşkolsun :smiley: Akşam Pınarında zirve dönüşü Tunç Fındık ile kahve içmişliğimiz bile var, biz yine Sarımemedinyurdun da kalıyorduk Tunç Fındik'da Akşam Pınarında kamp atmıştı :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
bütün paylaşımlar için tşk.ler .. umarım bir başka bahara bizde oralarda sizinle birlikte olabiliriz ..

Zerrin son fotoğraflardan sonra (eğer profosyonel arkadaşlardan bir itiraz gelmez ise) artık seni Dağcı sayıyorum .. :smiley:

Çiğdem,

Fotoğrafların çok güzel. Oskar harika çıkmış. Çok sevdik. Bir de gece gökyüzü enfes çıkmış.

EKARAIS' Alıntı:
Çiğdem,

Fotoğrafların çok güzel. Oskar harika çıkmış. Çok sevdik. Bir de gece gökyüzü enfes çıkmış.

efe abi evet haklısın oscar çok şirin çıkmış hatta msn fotosumu yapsam ne dedim. :D

ama ece gökyüzü fotolarım pek iyi değil çünkü makinemin pozlama süresi 15" buda yetersiz oluyo tabiki ama genede fena değil makinemle ne yapabileceğimide gösteriyo bana kayseri etkinliğinde bi arkadaş çekmişti böyle görüntüler pozlama süresi 30"lardaydı öyle oluınca muhteşem oluyo tabiki

aşağıdaki foto gibi

bayramhaci gece kamp alanı 3.jpg

Çiğdem Bayramhacı Köyündeki kampta aşağıda yayınladığın fotoğrafı çeken arkadaşımız Kayseriden Ömer Ergin idi .. :smiley:

evet ertuğru labi ömerdi bana hala benim kayseri fotolarım var onları atacak armadı geöen sivas etkinliğindede söledim yollamadı kızacam am ben artıkın :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR