Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,347
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)

Eznevit 3560 metre yükseklikte olan Aladağlar zirvelerinden birisidir. Biz Aladağların kuzeyinde olan Eznevit'e diğer ekip güneyinde olan 3588 metre yükseklikte olan Alaca zirvesine doğru ilerliyorlardı..

Etiketler

Bize eşlik eden yavru kangal kırması köpeğimizde inanılmaz azimle bizimle birlikte tırmanıyordu..

DSC03875.jpg

DSC03876.jpg

DSC03877.jpg

DSC03880.jpg

DSC03881.jpg

İlk gün dizimin sakatlığına rağmen dizliksiz ve batonsuz tırmanmam sonucunda Eznevit'in 3000 metresine dizim artık iflas etti ve ben tırmanışı bırakıp dinlenmeye geçtim, köpekçiğimizde benimle birlikte kaldı..Kaldığım yerden çektiğim fotoğraflar ile devam ediyorum..

DSC03882.jpg

DSC03883.jpg

DSC03884.jpg

DSC03885.jpg

DSC03886.jpg

Devamını yarın yükleyeyim, Türkan Saylan'ın yaşamını anlatan diziyi izleyeceğim..

Zerrin hanım fotoğraflar için ellerine sağlık, ayrıca hamsiler içinde afiyet olsun. :D

Zerrin,

Bol bol fotoğraf çekmişsin. Eline sağlık.

Güncel Özak' Alıntı:
Efe Abi,

Özellikle senin ilgini çekeceğini düşünüyorum :smiley:

Güncel, ben bu kameralara çok baktım. Fakat kararsız kaldım. Aksiyon sporları için ideal, bisiklet, kayak, snowboard. Ancak bu sporlarda dahi dışarıda bir kamera mutlaka olması lazım. Hareketli çekim iyi sonuç vermiyor. Ancak montajda aralara aksiyon kamerasından görüntüler koymak iyi netice verebilir. Normalde kamera sabit olmalı. Görüntü hareket etmeli.

Neyse sen al bakalım. Benim çektiklerimle birleştiririz montajda. Daha iyi birşey çıkabilir. Montajı da beraber yaparız hatta. Süper olur.

Ben başka bir kamera peşindeyim:
http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/Ürünler/Kameralar/HD+Kameralar/HDC-TM700/overview/5966451/index.html

sn güncel video cok karışık..sağol

Kaska sabitlenerek kullanılıyorsa her daim işe yarayacaktır Murat :smiley:

DSC03893.jpg

Yükseldiğim noktadan köpeğimizi ve sırt çantamı bıraktığım noktanın görünümü..

DSC03894.jpg

DSC03895.jpg

DSC03896.jpg

DSC03897.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR