Gezenbilir Mesaj Sınırlaması?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 5k3g Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,683

5k3g

RizOff
Yer
Rize
Web
www.pcnet.com.tr
"Merhaba değerli yönetici sanırım 2008 den beri forumu takip etmekteyim. Hiç mesaj yazmadım çünkü aradığımı hep buldum. Akıl hocalığınıda hiç sevmem, akılda vermedim. Fakat bir sıkıntım var sonunda dank dedirtti (dank da dedirtilmez ya neyse). 2008 den beri loglarınızda forumda ne kadar zaman harcadığım vardır muhakkak pek forum alt yapısınız bilmesemde bişiyleri tıklamları felan kaydetmiştir mutlaka. Kaldıki bunun iki katını giriş yapmadan on olmuşumdur. Neyse sadede geleyim illa 20 tane saçma sapan sırf mesaj yazmış olmak için mesaj mı atmalıyım insanarın profilini görmek için. bunun başka bir yolu yokmu? Belki farklı bir yoldan iletişim kurmak istiyorum. Yok gösterilmeyecekse profile neden onca iletişim bilgisi giriliyor :smiley: Kullanıcı adı: 5k3g . (K)ıvanç (G)ümüşler (53)rize den selamlar sevgiler saygılar... Cevabınıza peşin teşekkürlerimle çalışmalarınızda başarılar..."

Diye bir mail attım cevap gelmeyince bende ne yapayım bu başlık altına saçma sapan 20 adet mesaj iliştireyim dedim. Mesaj sayımı arttırmak için yani. Aslında amacım rizede ikamet eden gezenbilircilerle iletişime geçmek ama ne mümkün profil görüntülemek için 20 mesaj sınırına takılıyorum şu son 2-3 yıldır. Doldurayım bari sizinde yardımınızla :smiley:

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Mesaj Sınırlaması?

neyse ki forum kurallarında ard arda mesaj yazmakla ilgili bir şey yok. Aslında forum yönetmek çok zor iştir istekler arzular bitmek bilmez. Hep ortayı bulmak zorundadır yönetim. Zor iştir vesselam

aslında nikim n5k3g olacaktıda yanlışlıkla basaramamışım üye olurken 2008de (2008in altını çiziyorum). Anlamı Nuri Kıvanç Gümüşler Rize'nin de 53 ünden oluşan bir kombinasyon güzel bir tattoo.
En azından benim için öyle.

neyse farklı bir zamanda yöneticilerle iletişime geçip değiştirtmeyi düşünüyorum. Hoş bu kadar bana çemkirilse sırf şu 20 mesaj yüzünden ben değil nikini değiştirmek forumdan 50 kere uzaklaştırırdım ama dediğim gibi yönetici olmak zor. Böylelerini de idare etmek gerekiyor işte.

neyse anakampa gidiş hazırlıklarından bahsediyordum.
Bir slr fotograf makinam var buda demek ki foto ile ilgileniyorum yanıma aldım.
Bir yivli hani şu meşhur almandan (marka vermeyelim reklam olmasın) birde superpoze sahibiyim. Anlayacağınız avcılıkda var. Bunlarıda yanıma alıyorum.
Adı üstünde tam techizatlıyız kamp malzemeleri gani.
Gani de bunları neye koyacağız. Orda da benim zirzop giriyor devreye. Benim zirzop kaşkayi+2 (Arama Sonuçları Nissan Kaşkai (Qashqai) nasıl yazıldığını hala öğrenemedim intten buldum yeminle). Öle aman amam bi offroad kabiliyeti yok. Eskiden Cherok kullanan biri için arazide kağnı diyebilirim. Biraz offroadculuğumuz vardı çoluk çocuğa karışıp masraflar artınca daha düzgün arazilerde gidelim dedik. Ama yinede yolda bırakmıyor gideceğimiz yere götürüyor Evvelallah.

merhaba kıvanç bey gezenbilr ailesine hoş geldin.....
önce tanışma bölümünde kendini tanıtıp sonra rize bölümüne bekliyoruz ;)

:smiley: İşte diyorum ya zor iş yöneticilik....
Ne güzel bir cevap; ham insanın gönlünü alıyor hemde insana eyvallah demekten başka hiç bir şey kalmıyor :smiley:

slm...bende diyom ne zaman millete özelden mesaj atabilecez..ilan veriyorum mesaj geliyor cevap veremiyorum..neyse senin sayende bende öğrendim..neyse bir kaç mesajda ben atayım..benimde küpüm dolsun...

bu arada ben vandayım ama ispirliyim ve yazları çoğunlukla ispirdeyim...laz hemşerilerimide severim sağlam insanlar...nasip olursa ispir veya rizede görüşürüz bir gün...mesela bir soğanlı geçidi gezisi fena olmaz..bir defa geçtim ordan çektiyim videoları yeğenim yanlışlıkla silmiş..içimde kaldı mutlaka bir daha gidicem(tabi nasip varsa)

.(bazen yeterince aramadığım için bazende doğru yere bakmadığım için sorularımın cevabını bulamıyorum, gerçekten yöneticilerin işi zor..ama yapacak bişe yok, yöneticilere sabır ve hoşgörü diliyoruz)...

Sayın yönetici ,fth39 nick name sahip bir arkadaşımız bana mesaj atmış ve bir konuda yardım istemekte.Bende gezenbilir 'in yeni üyesiyim mesajına cevap yazamıyorum.Bu konuda bir sınırlama var herhalde bu izine sahip olmak için 20 mesaj atmak mı gerekli ? şu an 19 da kaldık herhalde sayı 20 mesajı bulunca otomatik olarak bu sorun ortadan kalkacak mı?
Selamlar Yavuz Bayraktar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri