5k3g
RizOff
"Merhaba değerli yönetici sanırım 2008 den beri forumu takip etmekteyim. Hiç mesaj yazmadım çünkü aradığımı hep buldum. Akıl hocalığınıda hiç sevmem, akılda vermedim. Fakat bir sıkıntım var sonunda dank dedirtti (dank da dedirtilmez ya neyse). 2008 den beri loglarınızda forumda ne kadar zaman harcadığım vardır muhakkak pek forum alt yapısınız bilmesemde bişiyleri tıklamları felan kaydetmiştir mutlaka. Kaldıki bunun iki katını giriş yapmadan on olmuşumdur. Neyse sadede geleyim illa 20 tane saçma sapan sırf mesaj yazmış olmak için mesaj mı atmalıyım insanarın profilini görmek için. bunun başka bir yolu yokmu? Belki farklı bir yoldan iletişim kurmak istiyorum. Yok gösterilmeyecekse profile neden onca iletişim bilgisi giriliyor Kullanıcı adı: 5k3g . (K)ıvanç (G)ümüşler (53)rize den selamlar sevgiler saygılar... Cevabınıza peşin teşekkürlerimle çalışmalarınızda başarılar..."
Diye bir mail attım cevap gelmeyince bende ne yapayım bu başlık altına saçma sapan 20 adet mesaj iliştireyim dedim. Mesaj sayımı arttırmak için yani. Aslında amacım rizede ikamet eden gezenbilircilerle iletişime geçmek ama ne mümkün profil görüntülemek için 20 mesaj sınırına takılıyorum şu son 2-3 yıldır. Doldurayım bari sizinde yardımınızla
Diye bir mail attım cevap gelmeyince bende ne yapayım bu başlık altına saçma sapan 20 adet mesaj iliştireyim dedim. Mesaj sayımı arttırmak için yani. Aslında amacım rizede ikamet eden gezenbilircilerle iletişime geçmek ama ne mümkün profil görüntülemek için 20 mesaj sınırına takılıyorum şu son 2-3 yıldır. Doldurayım bari sizinde yardımınızla