yamans' Alıntı:arkadaşlar yol için yardım istiyorum.. haritada işaretli mevcut yol kapalı mı?? (binek araçlar için) ankara yönünden gelecekler için Mengen yolunu mu tavsiye edersiniz?? teşekkürler..
yamans' Alıntı:arkadaşlar yol için yardım istiyorum.. haritada işaretli mevcut yol kapalı mı?? (binek araçlar için) ankara yönünden gelecekler için Mengen yolunu mu tavsiye edersiniz?? teşekkürler..
EKARAIS' Alıntı:Tulumu zayıf olan arkadaşlar iki tane yün battaniye getirsin. Birini alta, diğerini üstünüze örtün. Sıcacık oluyor. Tecrübeyle sabit.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
COMPETUS' Alıntı:Merhaba,
Bölgeye sadece özel araçlarla ulaşım mümkündür.Ekstra gerekecek en önemli şey düzenli olarak aldığınız ilaçlarınız varsa mutlaka yanınızda bulundurmanızdır.
Selamlar,
BOBO' Alıntı:Murat merhaba;
yedigöllerin içinde gruplar için kamp atmaya yeterli büyüklükte alan varmı ? ben bilmiyorum zira ?
arif06' Alıntı:tabiki..ben Ankara merkezde oturuyorum..Eskişehir'den gelecek Ali bey ve çiğdem hanım beraber gidebiliriz memnun olurum araç 11 kişilik zaten)haberleşiliz kolay gelsin..
rabbit' Alıntı:Tulumlarımız hava koşullarına uygun olmasa da bir cesaret katılmayı düşünüyorunuz bizde 4 kişi..
COMPETUS' Alıntı:Merhaba,
Bölgeye sadece özel araçlarla ulaşım mümkündür.Ekstra gerekecek en önemli şey düzenli olarak aldığınız ilaçlarınız varsa mutlaka yanınızda bulundurmanızdır.
Selamlar,