Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,656
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yol için yardım istiyorum.. haritada işaretli mevcut yol kapalı mı?? (binek araçlar için) ankara yönünden gelecekler için Mengen yolunu mu tavsiye edersiniz?? teşekkürler..

Etiketler
bolu-yedigöller 42.2km

bolu yedigöller.jpg

yamans' Alıntı:
arkadaşlar yol için yardım istiyorum.. haritada işaretli mevcut yol kapalı mı?? (binek araçlar için) ankara yönünden gelecekler için Mengen yolunu mu tavsiye edersiniz?? teşekkürler..

Bolu yolu en son kapalı idi hala da kapalı son duyumlara göre. Dostum Ankaradan gelmek için kullanacağın yol mengen yolu. Otobandan çıktıktan sonra Mengeni geçiyorsun ilerde sol tarafta dikkatli bakarsan görebileceğin yedigöller tabelası var( yolun biraz aşağısında kalıyor tabela). Soldaki Yola girdikten sonra sakin olmaya çalış; gayet bozuk, virajlı yaklaşık 1 saat kadar hiçbir yere sapmadan devam edip yedigöllere ulaşıyorsun.

Tulumu zayıf olan arkadaşlar iki tane yün battaniye getirsin. Birini alta, diğerini üstünüze örtün. Sıcacık oluyor. Tecrübeyle sabit.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Kampa gelecek arkadaşlardan ricam, katılım listesini kopyala-yapıştır ile mesajınıza taşıyıp kendi adınızı eklerseniz iyi olur. Toplam katılım sayısını görmemiz önemli. Ona göre bazı önlemler, organizasyonlar yapmak gerekebilir.

yamans' Alıntı:

Mengen yolunu kullanmanız çok daha mantıklı.Bolu tarafının binek otomobillerde sıkıntı yaşatacağı bilgisi mevcut.

EKARAIS' Alıntı:
Tulumu zayıf olan arkadaşlar iki tane yün battaniye getirsin. Birini alta, diğerini üstünüze örtün. Sıcacık oluyor. Tecrübeyle sabit.

Güzel fikir ;) Teşekkürler..

COMPETUS' Alıntı:
Merhaba,

Bölgeye sadece özel araçlarla ulaşım mümkündür.Ekstra gerekecek en önemli şey düzenli olarak aldığınız ilaçlarınız varsa mutlaka yanınızda bulundurmanızdır.

Selamlar,

Murat merhaba;

yedigöllerin içinde gruplar için kamp atmaya yeterli büyüklükte alan varmı ? ben bilmiyorum zira ?

arif06' Alıntı:
tabiki..ben Ankara merkezde oturuyorum..Eskişehir'den gelecek Ali bey ve çiğdem hanım beraber gidebiliriz memnun olurum araç 11 kişilik zaten:smiley:)haberleşiliz kolay gelsin..

Çok teşekkür ederim. Şuan çok mutlu oldum. Çünkü bu benim gezenbilir ailesi ile olan ilk kampım olacak(inşallah).
Görüşmek üzere...

rabbit' Alıntı:
Tulumlarımız hava koşullarına uygun olmasa da bir cesaret katılmayı düşünüyorunuz bizde 4 kişi..

Merhaba kipalar da uyku tulumların içine sermek için uyku tulumu şeklinde ince polarlar mevcut ama onlar fazla ince olduğu için onun yerine ben bir ara polar dikmiştim kalınlarından uyku tulumu içine destek olarak onlardan da atabilirsiniz gayet iyi bir yalıtım sağlıyor

soğuk.. doğa.. mücadele.. yalnızlık.. (gezenbilir dostlar hariç ;)) sessizlik.. karanlık.. ışık..ateş..mutluluk.. dayanışma.. hoşgörü..tabiata saygı.. kirletmeme , koruma.. bunu yaşamak istiyorum.. bende geleceğim.. ve ayrıca binek aracımda yerimde var.. ankara çıkışlı olacağım. büyük aksilik olmazsa.. takipteyim. :smiley:

Ateşbaşında lazım olur diye gitarımı da getirsem mi acaba???Yoksa millet kafa mı dinlese:smiley:)

Gitar isteriz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

COMPETUS' Alıntı:
Merhaba,

Bölgeye sadece özel araçlarla ulaşım mümkündür.Ekstra gerekecek en önemli şey düzenli olarak aldığınız ilaçlarınız varsa mutlaka yanınızda bulundurmanızdır.

Selamlar,

İlgiliniz ve alakanız için teşekkürler öncelikle. Umarım en kısa zamanda yapılan etkinliklerinde aranızda bulunma ümidiyle eğlenceniz bol olsun.:smiley: Takipteyim, saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri