Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,655
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
TELSİZ HABERLEŞME KANALLARIMIZ

CB 5
PMR 5.0
Amatör UHF 433.500

KAMP YERİ KOORDİNATLARIMIZ

Kamp yerimizin GE görüntüsü aşağıdadır. Koordinatlar iki ayrı formatta şöyledir:

40.942556 K 31.747121 D

40 56' 32.91" K 31 44'49.81" D

İrtifa 784 mt

Ulaşım daha önce de yazdığım gibi Mengen ve Düzce Yığılca üzerinden yapılabilir. Bolu yolu kapalıymış.

Screen Shot 2014-02-04 at 09.50.58.jpg

KATILIM LİSTESİ
-------------------

1. Efe Karaismailoğlu... 3 kişi.. İstanbul

KATILIM LİSTESİ
-------------------

2. Murat Albayrak.........3 kişi.. Kdz Ereğli
3. Sedat Akkaya...........1 kişi...Kdz Ereğli

Saygı ve selamlar..Eğer işlerimi ayarlayabilirsem bende Ankara'dan Katılmak istiyorum.Beypazarlıyım,Ankara'dan önce Beypazarı (site sakini Tansu YÜNSEL arkadaşımdır onuda kandirabilirsem getireceğim:smiley:)oradan karagöl üzeri yedigöllere geçiş yapacağım.Hem sizlerle tanışmış hemde defenderle ilk gezime çıkmış olacağım..şimdiden heyecanlandım:smiley:) hepinize sevgiler..

KATILIM LİSTESİ
-------------------

2. Murat Albayrak.........3 kişi.. Kdz Ereğli
3. Sedat Akkaya...........1 kişi...Kdz Ereğli
4. Çiğdem Avcı.............1 kişi...Ankara

şimdilik bir kişi olarak işaretledim sürpriz çıkabilir.

aliari' Alıntı:
Merhabalar. Ben de katılmak istiyorum fakat tekim ve aracım yok:smiley: otobüsle gelebilir miyim acaba? Ya da Eskişehir'den katılacak ve aracında yer olan olursa beni de alabilir mi? Yol masrafımı karşılarım.
Güzel bir kamp olması dileğiyle...

ali Bey bende siizn gibi araçsızım en kötü ihtimalle planım şu bolu merkeze otobüsle gelmek oradan Yedigöller yol ayrımına ulaşmak oradan yürümeye başlamak gelen araca otostop çekmek :smiley: ama ne olursa olsun bu kampa gitmek :smiley: dileğim bir araç bulmak öncelikle tabi :smiley:

arif06' Alıntı:
Saygı ve selamlar..Eğer işlerimi ayarlayabilirsem bende Ankara'dan Katılmak istiyorum.Beypazarlıyım,Ankara'dan önce Beypazarı (site sakini Tansu YÜNSEL arkadaşımdır onuda kandirabilirsem getireceğim:smiley:)oradan karagöl üzeri yedigöllere geçiş yapacağım.Hem sizlerle tanışmış hemde defenderle ilk gezime çıkmış olacağım..şimdiden heyecanlandım:smiley:) hepinize sevgiler..
arif06' Alıntı:

Arif Bey merhaba bende eğer aracınızda yer var ise ankara merkezden beypazarına gelip kamp alanına kadar yol masrafımı karşılayarak size eşlik etmek isterim.

katılma ihtimalim olmadığı için ,ilgiyle takip ediyorum.şimdiden katlan arkadaşlara eğlenceli zaman geçirmelerini diliyorum. (sivas divriği )

cidowsky' Alıntı:
ali Bey bende siizn gibi araçsızım en kötü ihtimalle planım şu bolu merkeze otobüsle gelmek oradan Yedigöller yol ayrımına ulaşmak oradan yürümeye başlamak gelen araca otostop çekmek :smiley: ama ne olursa olsun bu kampa gitmek :smiley: dileğim bir araç bulmak öncelikle tabi :smiley:
Çiğdem Hanım eğer araç bulamaz ve dediğiniz gibi bir otobüs yolculuğu yaparsanız size katılmak isterim. Tabi otobüs de Eskişehir'den geçiyorsa. Ya da en azından Bolu merkezde buluşarak kamp alanına beraber ulaşabiliriz. Ama umarım bizim gibi araçsız doğaseverleri de yanlarına alacak birer doğasever bulabiliriz :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri