aslanahmet
Zirve
Gelmek istiyorum ama şimdilik sadece takipteyim.
aslanahmet' Alıntı:Navigasyonum, Yığılca - Kamp arasını 39,8 km ve araçla süreyi 3 saat 57 dakika veriyor. Doğrumudur?
aliari' Alıntı:Merhabalar. Ben de katılmak istiyorum fakat tekim ve aracım yok otobüsle gelebilir miyim acaba? Ya da Eskişehir'den katılacak ve aracında yer olan olursa beni de alabilir mi? Yol masrafımı karşılarım.
Güzel bir kamp olması dileğiyle...
arif06' Alıntı:Saygı ve selamlar..Eğer işlerimi ayarlayabilirsem bende Ankara'dan Katılmak istiyorum.Beypazarlıyım,Ankara'dan önce Beypazarı (site sakini Tansu YÜNSEL arkadaşımdır onuda kandirabilirsem getireceğim)oradan karagöl üzeri yedigöllere geçiş yapacağım.Hem sizlerle tanışmış hemde defenderle ilk gezime çıkmış olacağım..şimdiden heyecanlandım) hepinize sevgiler..
arif06' Alıntı:Saygı ve selamlar..Eğer işlerimi ayarlayabilirsem bende Ankara'dan Katılmak istiyorum.Beypazarlıyım,Ankara'dan önce Beypazarı (site sakini Tansu YÜNSEL arkadaşımdır onuda kandirabilirsem getireceğim)oradan karagöl üzeri yedigöllere geçiş yapacağım.Hem sizlerle tanışmış hemde defenderle ilk gezime çıkmış olacağım..şimdiden heyecanlandım) hepinize sevgiler..
Çiğdem Hanım eğer araç bulamaz ve dediğiniz gibi bir otobüs yolculuğu yaparsanız size katılmak isterim. Tabi otobüs de Eskişehir'den geçiyorsa. Ya da en azından Bolu merkezde buluşarak kamp alanına beraber ulaşabiliriz. Ama umarım bizim gibi araçsız doğaseverleri de yanlarına alacak birer doğasever bulabilirizcidowsky' Alıntı:ali Bey bende siizn gibi araçsızım en kötü ihtimalle planım şu bolu merkeze otobüsle gelmek oradan Yedigöller yol ayrımına ulaşmak oradan yürümeye başlamak gelen araca otostop çekmek ama ne olursa olsun bu kampa gitmek dileğim bir araç bulmak öncelikle tabi