Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,656
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
01.01.2014 tarihinde boluyedigöllerdeydik kar fazla yoktu mengen üzerinden gittik geri dönüşü bolu üzerinden geri döndük binek aracla yada karavanla gelmek isteyenler mengeni kullanmasını tavsiye ederim yolları kamyonlar baya bir bozmuş 4x4 araclar bolu yolunu kullanabilir offroad yaparak gelmiş olur :smiley: tuvaletler filan tadilattaydı yapıldımı bilmiyorum iskelerler filan bitmek üzereydi

1482975_10202328211899544_987259521_n.jpg

1488206_10202328212699564_183562763_n.jpg

1545676_10202328213379581_774572706_n.jpg

1501753_10202328210179501_577747792_n.jpg

1497509_10202328205259378_1291134921_n.jpg

Etiketler

Soğuk gibi sanki :p, Ali hocam ve Çiğdem hanım kampa katılma durumum henüz kesinleşmedi ancak gelmemin kesinleşmesi durumunda aracımda ikiniz içinde yer olur, binek araç ile geleceğim ancak mengen yolu uygun olduğu söyleniyor. sanırsam Ali arkadaşımız eskişehirden ankaraya trenle gelebilir, o vakit burdan beraber gideriz ancak henüz söz vermek istemiyorum kesinleştiği vakit elbet haberdar ederim sizi.
Saygılar
Alkım.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

voyvoda4' Alıntı:
Soğuk gibi sanki :p, Ali hocam ve Çiğdem hanım kampa katılma durumum henüz kesinleşmedi ancak gelmemin kesinleşmesi durumunda aracımda ikiniz içinde yer olur, binek araç ile geleceğim ancak mengen yolu uygun olduğu söyleniyor. sanırsam Ali arkadaşımız eskişehirden ankaraya trenle gelebilir, o vakit burdan beraber gideriz ancak henüz söz vermek istemiyorum kesinleştiği vakit elbet haberdar ederim sizi.
Saygılar
Alkım.

Söylemeniz bile yeter:smiley: Eğer gitme durumunuz kesinleşirse ben Ankara'ya gelebilirim seve seve.
Teşekkürler.

aslanahmet' Alıntı:
Navigasyonum, Yığılca - Kamp arasını 39,8 km ve araçla süreyi 3 saat 57 dakika veriyor. Doğrumudur?

Kesinlikle doğru, 2 ay önce gitmeden önce bende navigasyon verisine şaşırmıştım. Yalnız o 30 km kolay bir 30 km değil, çok viraj var.

cidowsky' Alıntı:
Arif Bey merhaba bende eğer aracınızda yer var ise ankara merkezden beypazarına gelip kamp alanına kadar yol masrafımı karşılayarak size eşlik etmek isterim.

tabiki..ben Ankara merkezde oturuyorum..Eskişehir'den gelecek Ali bey ve çiğdem hanım beraber gidebiliriz memnun olurum araç 11 kişilik zaten:smiley:)haberleşiliz kolay gelsin..

aliari' Alıntı:
Çiğdem Hanım eğer araç bulamaz ve dediğiniz gibi bir otobüs yolculuğu yaparsanız size katılmak isterim. Tabi otobüs de Eskişehir'den geçiyorsa. Ya da en azından Bolu merkezde buluşarak kamp alanına beraber ulaşabiliriz. Ama umarım bizim gibi araçsız doğaseverleri de yanlarına alacak birer doğasever bulabiliriz :smiley:

Ali Bey ben şimdiye kadar hiç yolda kalmadım muhakkak ortak noktada buluştugumuz ve beni yolda bırakmayan arkadaşlarımız oldu ben olabilecek en kötü ihtimali söyledim. :smiley: bir şekilde ulaşılır kamp alanına

voyvoda4' Alıntı:
Saygılar
Alkım.

Merhaba Tabiki kesinleştiğinde kararınız memnun oluruz.
C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

55şinden sonra kış kampı.. güzel bir deneme olabilir. takip..

İşte benim için Gezen Bilir Ailesi'yle tanışma fırsatı.:smiley:
1-2 sorum olacak;
Öncelikle oraya kişisel araç dışında gelebileceğimiz toplu taşıma araçları mevcut mudur ?
Kişisel kamp ekipmanlarım var fakat ekstra bir şey gerekir mi ? :smiley:

Not: Üyeliğimi yıllar önce açtım fakat forum sitelerini kullanmayı pek bilmediğimden gözlemci olarak takıldım bu sitede. Çok güzel etkinlikleriniz ve arkadaşlıklarınız(Abilik-Ablalık) var. Yıllardır hayranınız olarak takipteyim formu ama artık sizden biri olmak gezdiğim yerleri sizlerle paylaşmak istiyorum.:smiley:

Etkaize' Alıntı:
İşte benim için Gezen Bilir Ailesi'yle tanışma fırsatı.:smiley:
1-2 sorum olacak;
Öncelikle oraya kişisel araç dışında gelebileceğimiz toplu taşıma araçları mevcut mudur ?
Kişisel kamp ekipmanlarım var fakat ekstra bir şey gerekir mi ? :smiley:

Not: Üyeliğimi yıllar önce açtım fakat forum sitelerini kullanmayı pek bilmediğimden gözlemci olarak takıldım bu sitede. Çok güzel etkinlikleriniz ve arkadaşlıklarınız(Abilik-Ablalık) var. Yıllardır hayranınız olarak takipteyim formu ama artık sizden biri olmak gezdiğim yerleri sizlerle paylaşmak istiyorum.:smiley:

Merhaba,

Bölgeye sadece özel araçlarla ulaşım mümkündür.Ekstra gerekecek en önemli şey düzenli olarak aldığınız ilaçlarınız varsa mutlaka yanınızda bulundurmanızdır.

Selamlar,

Tulumlarımız hava koşullarına uygun olmasa da bir cesaret katılmayı düşünüyorunuz bizde 4 kişi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri