Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,019

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

Kazasız , belasız nice offroadlara inşaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaahhh ve de maaaşaallllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh..........

çamur,adrenalin ve dostluk kokan bir offroad olmuş paylaşım için teşekkürler

Kaza geçiren yardım ettiginiz motokrosçu, türkiye ve balkan şampiyonu şakir şenkalaycı i,milli bir sporcu oldugu haberi geld.
dogan oto' Alıntı:
dün akşam yaralanan motokros çu ile görüştük telefonda. bir şeyi yok. evinde istirahatte . herkeze teşekkürleri var..

fotoğraflar süper ellerine sağlık çeken abimizin

Herkese Merhaba,

Sizler ile birlikte ilk gezim oldu fakat son olmayacağı kesin. Gerçekten çok samimi, içten ve kaliteli ve kirlenmek kadar güzel bir geziydi. Resim çeken, yardım eden, çay demleyen vb. herkese çok teşekkür eder en kısa sürede tekrar görüşmek üzere...

kursad_hho' Alıntı:
Selam, ben esas senin Jimny'i merek ediyorum. Herkes batmış ama senin fotoğrafın yok. Sen de battın mı?
Suziler yandan kaçtı ;) Bir yerde hareket olsun diye batırdık. Orada da Kazım Usta ile Tolga strapı elle çekip aldı işte. İlk defa elle araba çıktığını görenler saldırdı makinelere ama koyan olmamış.

harika bir gezi olmuş,emeği geçen herkese teşekkürler.
birdahaki gezide olacağım inşallah...

umarım ısoof'u kaçırmam :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Katilan ve görselleri paylaşan bütün arkadaşlara tşk.ler .. çok keyifli geçmiş.
beyaz Defenderın yan devrilme limitini iyi test etmişsiniz ::smiley: sanırım 40 derece kadar yatmış ;D
merhaba zorladık ama defender yolu iyi tutuyomuş hakkaten:smiley:)
şaka bi yana winç ve arkadaslar olmasa araba yatardı kesin herkese teşekkurler

pancarmotorcu' Alıntı:
Kaza geçiren yardım ettiginiz motokrosçu, türkiye ve balkan şampiyonu şakir şenkalaycı i,milli bir sporcu oldugu haberi geld.
merhaba kaza geçiren şakir arkadasın ailesini benım telden aramışlar tesadufen bugun numarayı aradım gayet iyiymiş teşekkurlerini iletti yardımcı deynek ile kolayca işlerini hallediyormuş bu arada dizi çıkmış ve yerine oturmuş bilginize

2.mahmut' Alıntı:
merhaba zorladık ama defender yolu iyi tutuyomuş hakkaten:smiley:)
şaka bi yana winç ve arkadaslar olmasa araba yatardı kesin herkese teşekkurler

bence insan gücü daha ağar bastı :D

bölükbaşı' Alıntı:
Ilk mesaj ve ilk resim yuklemesi... :smiley:

Guzel bir gundu, katilan herkese tekrar selamlar.
selam yeni üyemizz:smiley:))
sevgili kuzencim saol jeneriklik pozlarımızı çektiğin için teşekkürü ben ederim esas aramıza hoş geldinnnn

msenol' Alıntı:
Suziler yandan kaçtı ;) Bir yerde hareket olsun diye batırdık. Orada da Kazım Usta ile Tolga strapı elle çekip aldı işte. İlk defa elle araba çıktığını görenler saldırdı makinelere ama koyan olmamış.

:D elle çekilen araba batmış sayılmaz, ama bunun fotosunu gerçekten görmek gerek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR