Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,019
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

metin selam yanlış hatırlamıyorsam sen de bı ara arka kapıyı açıkken arabaya tutunup zıplıyordun araç devrilmesin diye :smiley:)
saol tekrar görüşmek üzere
[/quote]

selam abim :D baktım olcak gibi diil bi el atim dedim bende abilerimle beraber :D :D

Etiketler

motorcu kardeşimizin ayağına uyguladığımız atelin fotoğrafları yok mu? olan varsa buraya ekleyelim. benzer durumla karşılaşılması halinde referans olur. tabi birde brandayla yapılan sedyede çok önemli.

xano' Alıntı:
motorcu kardeşimizin ayağına uyguladığımız atelin fotoğrafları yok mu? olan varsa buraya ekleyelim. benzer durumla karşılaşılması halinde referans olur. tabi birde brandayla yapılan sedyede çok önemli.

hakancım motorcu arkadaşımızın başına gelen ( diz dönmesi ) ve orada yapılan uygulamayla aslında ilk yardım konusunda eğitim almanın ne kadar önemli olduğu bir kere daha ortaya çıkmış oldu. konu ile ilgili fotoğraf gelirse yada gelmese bile sen bu konuyu arama kurtarma kısmına da yazabilirsen ordada bu onunun önemini vurgulamış oluruz birkez daha.

pancarmotorcu' Alıntı:
yaralanma olayını merak eden olur ,bizden ayrı bir gurup moto kuroscu arkadaşlardan birisinin,motordan düşmesi sonucu,bacagında sakatlık oldu ,hakan bulu ve ozan arkadaşlarımız ilk müdaheleyi yaparak,motorcuyu asfalta kadar ulaştırıp ambulansla hastaneye sev ettiler,şu an aldıgımız habere göre motorcu arkadaş iyiymiş

pancarmotorcu' Alıntı:
Kaza geçiren yardım ettiginiz motokrosçu, türkiye ve balkan şampiyonu şakir şenkalaycı i,milli bir sporcu oldugu haberi geld.

2.mahmut' Alıntı:
merhaba kaza geçiren şakir arkadasın ailesini benım telden aramışlar tesadufen bugun numarayı aradım gayet iyiymiş teşekkurlerini iletti yardımcı deynek ile kolayca işlerini hallediyormuş bu arada dizi çıkmış ve yerine oturmuş bilginize

Burdan geçmişolsun dileklerimizle. Acil şifalar.

aliozanc' Alıntı:
foto yükleyemitorum yardım lütfen

Fotoğrafların boyutunu küçültüyorsunuz 250 kb den az olacak şekilde ve eklentiden en fazla 5 resim yükleyebiliyorsunuz daha çok eklenti diyerek.

slm harika bir gezi olmuş açaba tekrarı ne zaman yapılır. bende katılabilirmiyim

Image0622.jpg

botan034' Alıntı:
Selam harika bir gezi olmuş açaba tekrarı ne zaman yapılır. bende katılabilirmiyim

tabiki katılabilirsiniz ancak uygun MT lastik takmanız sizin icin en hayırlı olanıdır

birde yanınızda U kilit ve 7.. 8 metrelık en az bır tane halat olmalı

yada bızım araclarımıza misafirde olabilirsiniz

sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız

DOGAN OTO

SELAHATTİN

ARKADAŞLAR merhaba bakıyorum bakıyorum

benim fotoları göremiyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YÜKLENECEK FOTOLARIM SİZLERE CAY CEKİCİ vb

gibi hizmetler olarak size geri dönecektir..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yarını düşünmek lazım!!!!!!!!!!!!!!!

DOĞAN OTO

abi slm . bende senin fotoların var ama bir türlü yükleyemedim :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR