Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 212
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,702
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz'da Off-Road (10.10.2010) Fotoğraflar

SDC12023.jpg
[/quote]

abi motorda yakışıyomuş sana beaa :D:D:D:D:D:D

Etiketler

güzel gezi olmuş gelemediğim için çok hayıflandım emeği geçen arkadaşlara teşekkürler resimlerin devamını bekleriz...

Güzel bir gezi olmuş. Hazırlayanların ve katılanların yüreklerine sağlık.

Ben de çok katılmak istemiştim. Güzel gezi olmuş. Bol çamurlu ve neşeli gezi olmuş... Kolay gelsin.. Yeni gezilere.... :D

Katilan ve görselleri paylaşan bütün arkadaşlara tşk.ler .. çok keyifli geçmiş.
beyaz Defenderın yan devrilme limitini iyi test etmişsiniz ::smiley: sanırım 40 derece kadar yatmış ;D

Katılan, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Herşey çok güzeldi, Acil olarak tekrarını yapalım bence

eğlenceli bir gezi olmuş,gelecek sefer kesin orada olacağım.herkese selamlar.

Ben Nissan Terano II standart lastik ile birinci bölüme geldim. Off-road organizasyonuna ilk defa katıldım ve çok eğlenceliydi.

Düzenleyenlere çok teşekkür ederim. benim araç ile ikinci bölüme girseydim herhalde çıkamazdım :smiley:

Selamlar;
Gördüğüm kadarı ile yine tüm gün süren bir gezi olmuş...
Katılamadığım için üzgünüm doğrusu...
Birdahaki sefere inşallah ...
Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri