Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
güzel gezi olmus resimleri paylasan arkadaslara tesekkurler.
Bi dahaki geziyi bizede haber verin bir turlü millet geldikten sonra haberim oluyor.
selamlar
eyüp
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
ESRA sende %100 vardır senden kaçmaz
benim fronteranın sudan geçiş videosu varmı en son 4x4 olarak orada hareket ettim sonra hubs larım bozuldu yaa bir hatıra olarak saklamak isterim oo resmi torunlarıma göstericem buraya kadar 4x4 dü sonramı 4x2 heheh
bir ara benim arabada korktu oo boynuzlardan akşam dönüş yolunda peşpeşe gidiyorduk aha bir anda her yer karanlık opel korkudan kendi kendine tüm farları söndürdü ustamın elideydi geri çalıştı baktıki bu boynuzlu cj5 in sahibinin eli eyvahh dedi ve yandı farlar otoparka gelince söktüm far düğmesini komple arkada muazzam sallantıdan fişler çıkmak üzereymiş
esra sen supersin yaaa işte tam bu resmi sen çekerken benim araba yavaşladı ve ön hubs dan gelen trak tuk sesinden sonra tamamen 4x2 oldum oo kendi kendine yavaşlayan jip benim önünde halat sallanan telsizle anons etsek şuan çek desek olmaz yaaa
haha vallaha süper bir resim yaa hubs gidince tırnağımı yemişim sıkıntıdan resimde gördüm kendimi
bu arada jandarmadan ateş sen istedin dimi bizde meraktan durduk noluyor acaba gezenbilir sticker lı okadar jeep var neden mavi megane stw