Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,519
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

bende tüm katılan arkadaşlara, teşekkür ediyorum ,resimleri zevkle takip ediyorum ,fotografçıların ellerine saglık güzel kareler yakalamışlar,

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederim çok güzel bir gün oldu ;fotocular harikasınız süper resimler çıkmış devamını bekliyoruz

İstanbul ekibi güzel bir etkinliğe daha izasını atmış. Esra Hanım, fotoğraflar çok güzel elinize makinenize sağlık.

mükemmel bir gezi olmuş...beyaz niva diyorum başkada bişey demiyorum..o ne güzel su geçişi ole yahuuuuuuı :eek:

öncelikle ilk offroad gezimdi belirteyim.benim için inanıılmaz bi deneyim oldu.çok eylendim.herşey çok güzeldi.
özel teşekkürlerim olacak:smiley:
-ahmet bey (arwin) öncelikle size.güzel bi organizasyondu.çok yoruldunuz.emeğiniz için teşekkürler.
-tolga ve olcay beni bekleyip gezenbilire ulaştırdınız.arkadaşlığınız için teşekkürler.
-burak sen ve ailene teşrekkür ederim.duruya bayıldım.
-tabii ki yol arkadaşlarım:smiley:
esra
serdar
ramazan..
özellikle de siz ve sucuk ekmekler..yemek yemeyen biri olarak teşekkürü borç bilirim :smiley:
kısaca gezenbilir offroad sizleri tyanıdığım ve aranızda bulunduğum için şanslıydım.
tekrar tekrar teşekkürler.fotoğraflarım hazinme değeri taşımaktadır:smiley:
bir dahaki offroad a şimdiden yerimi hazırlayın:smiley:)

Hilal hanım memnun olmanıza sevindik.. :smiley:
Çektiğiniz resimleri yüklemenizi bekliyoruz.. :smiley:

güzel bir gezi oldu piknik havasında geçti bir dahaki sefere bol kanallı orman parkuruna sokucam araçları (donanımlı araçlar olucak tabiki)

wranglercem' Alıntı:
dursun abı herkez hızlı gırdı ama sayfa 6 oldu tıkandı....

Tıkanmaz Cem daha Esra'nın kalan fotoları var, Tevfik'te yine 100'den fazla foto vardır, Yorumlar gelir, cevaplar gelir. Gider daha bu; temiz 15 sayfa bekliyorum ben.
Hadeeee :D :D :D

guzel bır gezı olmus,paylasım ıcın tesekkurler...

keyifli ve güzel bir gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler

Ahmet,Hasan,Tolga çok eğlenceli ,zevkli ve keyifli gezi oldu katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

kemerburgaz

SANY0288.jpg

SANY0289.jpg

SANY0290.jpg

SANY0291.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.