Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,520
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

kuroscu' Alıntı:
bende bu gün aranızdaydım motosikletle .gerci sizin .daha hafif ofroad yaptıgınız ve standart aracların oluşundan dolayı .çok hafif ve benim için antiramansız bir gün oldu .fakat genede hayatımda deyişik bir gün oldu .jeep kurtarma ,makara kurma vinchalatı çekmek gibi etkinliklerde bulundum .bence güzel oldu .emegi gecen herkese teşekkürler .(ben bunu saymıyorum motosikletlerle jeep lerin birlikte oldugu bir gezi olmasını istiyorum )

vallaha en iyisi sendin abicim yaaa 4 cekerin agrızalanma riski yoktu en azından hem az yaktın çok kaçtın

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

ufaktan başlayayım fotoğraf eklemeye.. biraz ara ile olabilir. fotoğrafları çevirmem ve boyutlandırmam zaman alıyor raw çektiğim için. kusura bakmayın..

gzb-kemerburgaz-20-12-09-1.jpg

gzb-kemerburgaz-20-12-09-2.jpg

gzb-kemerburgaz-20-12-09-3.jpg

gzb-kemerburgaz-20-12-09-4.jpg

gzb-kemerburgaz-20-12-09-5.jpg

gzb-kemerburgaz-20-12-09-6.jpg

gzb-kemerburgaz-20-12-09-8.jpg

gzb-kemerburgaz-20-12-09-9.jpg

gzb-kemerburgaz-20-12-09-10.jpg

Öncelikle bu geziyi organize eden, öz veriyle calışan Hasan ve Ahmet arkadşlarımıza tşk ediyorum resim ceken arkadaşlarada ayriyeten tşkler güzel ve sorunsuz bir gün gecirdik. Bir arada donanımlı araclarla hart off road icin bir gezi tertipliyelim

reis28' Alıntı:
Öncelikle bu geziyi organize eden, öz veriyle calışan Hasan ve Ahmet arkadşlarımıza tşk ediyorum resim ceken arkadaşlarada ayriyeten tşkler güzel ve sorunsuz bir gün gecirdik. Bir arada donanımlı araclarla hart off road icin bir gezi tertipliyelim

dursun abi bu hafta ayazağada bi gezi yapalım diyorum hard

Necoli' Alıntı:

mehmetali sensin dimi bu nick bence sen daha şansını harttırtma ilk önce koca aygırın düzgün sesini duyalım

Necoli' Alıntı:

Mehmet haftaya erken olur bana yılbaşına kadar full doluyum seneye ancak saglam bir geziye hazır olur benim ekip

bendende tadımlık bir iki kare :
güzel bi etkinlikdi katılımcı tüm arkadaşlara teşekkürler
ksrkaya013.jpg
önümde oldugu için en çok wrangler cem korkdu:smiley:

Arkadaşlar daha çok izleyicinin ulaşabilmesi için affınıza sığınarak geziyi "Off-road Gezilerimiz" bölümüne taşıdım...

Çok istediğim halde yorgunluğa yenildim, geziye katılamadım çok üzgünüm :(

En kısa zamanda tekrarını rica ediyorum :smiley:

Selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri