Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,078
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009)

elbet yer bulunur, toplanma alanına bekleriz vinci olmayan bir araca kaynak yaparız ;D.
hazanfer' Alıntı:
Arkadaşlar bende çok gelmek isterim lakin aracım mitsubishi colt gelse gelse köy meydanına gelir sonrası için beni yanına mavin yapmak isteyen bir arkadaş varsa gelmek istiyorum...
iyi araba iterim, cam silerim, çay getiririm, fotoğraf çekerim.... ;D ;D ;D

Birde benimde vitara alma düşüncelerim var ama hiç arazi aracı tecrübem olmadığı için cesaret edemiyorum taksiyi ararmıyım diye. Bu yüzden özellikle vitara sahiplerine rica ile bildirilir :smiley:

Etiketler
Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009)

ünal abi gelmezse gezinin tek cj si ben olucam waşşş çok vahim bi durum :smiley:

pancarmotorcu' Alıntı:
1- Ahmet Gündüz (arwin) suziki vitara
2- Ugur Tolga ayhan (TOLGAA) suziki jimny
3- Hasan Çalışkan (pancarmotorcu)
4- Cem Taşçıoğlu (cemtascioglu) toyota land cruiser
5- Haldun (SOKRAT GANDİYA) toyota hılux
6- Tolga Selik suziki vitara
7- Gökhan YAVUZ (2fast4u) cherokee XJ
8- Esra Akeroğlu (eftaLYa) renault megane sw
9- Sevtap Dilek Çimen (SDC) defender 90
10-Hakan Ural (hural)
11-bayram (kuroscu) kros motor
12-deniz çalıkoğlu (evedilaz)+ahmet (poryaz)cj 5 ..... telsiz cb, pmr,strep
13-cihat (cincin) mitsubishi l 200
14-olcaytogezer suzıkı 1.6 jlx wagon
15-Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ40
16-Necoli Samurai
17-tevfik motorsiklet
18-Enver ( Enver) Cj yada Daihatsu
19-afagan (Serdar) G. Vitara
20-Levent ( Vecihi) G.Vitara ..... PMR Telsiz, Strep, U kilit, arazi lastik
21-İlhan (Flying Tiger) Subaru Forester std. ..... PMR
22-Utku Aktay (utkua) Mitsubishi Pajero
23-Ali Boltaç Opel Frontera
24-can yalcin zj 5.9
25-ünal çelik (ulusotomotiv) cj8
26-cem yuksel (wranglercem) wrangler.....mt,strep,u kilit,telsız pmr ve cb çıra:smiley:
27-Şahin Oturakçı (kartal 1903) Honda CR
28-Mirkan Şenol 4.0 zj ( at lastik , çeki kancası yok gerekte yok )
29-Can UZUNEFE + (co-pilotum) Opel Frontera 2.2 (Yokohoma go11 at lastik , cb ve pmr telsiz ,strep 2 delici 2 yayıcı sis)
30-muharrem (bosch) nissan x trail

evedilaz' Alıntı:
bol bol tanışmaya fırsatımız olucak sanırım merek etmeyin
bu gezinin arkasından 2010 karadeniz ormanlı yapıcaz takriben 3.01 2010 nedersiniz :smiley:

super olur bende o tarihte 3 arkadas offroad yapacaktık bende gelırım

Evet aslında aracına misafir kabul etmek isteyen arkadaşlar sayı ile belirtirlerse bizde kendilerine ulaşır önceden anlaşırız araçlarda kaç kişilik yer var, misafir olarak kaç kişi gelmek istiyor bilinse daha sorunsuz olurdu.
Mesala ben bilsem araçlarda yer yok olanlarda almak istemiyor. Burdan izlemeye devam ederim sizi :smiley:

4- Cem Taşçıoğlu (cemtascioglu) toyota land cruiser (5 yıldız)
10-Hakan Ural (hural)
12-deniz çalıkoğlu cj 5 ..... telsiz cb, pmr,strep
16-Necoli Samurai
17-tevfik motorsiklet
24-can yalcin zj 5.9
26-cem yuksel (wranglercem) wrangler.....mt,strep,u kilit,telsız pmr ve cb çıra:smiley:
29-Can UZUNEFE + (co-pilotum) Opel Frontera 2.2 (Yokohoma go11 at lastik , cb ve pmr telsiz ,strep 2 delici 2 yayıcı sis)
30-muharrem öztürk (bosch) nissan x trail

normal şartlarda yer olduktan sonra kimse almamazlık etmez, yeterki araçta yer olsun. Misal benim aracın mevcudu ctesi belli olacak, 4 kişi gelme ihtimalim var. Araç zaten çok büyük değil. Sıkış tıkış bide o sallantıda sıkıntı olur. Yoksa hiç problem değil. Yeni kişilerle tanışmak ve sohbet gayet iyi oluyor.

hazanfer' Alıntı:
Evet aslında aracına misafir kabul etmek isteyen arkadaşlar sayı ile belirtirlerse bizde kendilerine ulaşır önceden anlaşırız araçlarda kaç kişilik yer var, misafir olarak kaç kişi gelmek istiyor bilinse daha sorunsuz olurdu.
Mesala ben bilsem araçlarda yer yok olanlarda almak istemiyor. Burdan izlemeye devam ederim sizi :smiley:

arkadşlar bu etkinlikte sizlerle birlikte olmak istiyorum fakat durumum son ana kadar belirsiz o yüzden listeye kendimi eklemiyorum

hazanfer' Alıntı:

ben 2 kişi gelicem ama aracı orjinal alçaklığına indirdik (amortisörlerde problem var 3 4 aya tekrar yukselticem) ve bagajda daimi 140 litrelik tank taşıdığım icin defransiyel oturuyor 1 surucu 1 yolcu dahil 2240 kg geliyor kantarda 4 cm yukseltilmiş halde olsaydım kaçarın yok %100 yanımda idin strep bağlamaya :smiley: %100 gel biri seni mutlaka alır yukseltme kiti ahh ahhh (param olsa cumartesine kalmaz yukseltirimde)

gecen gun bir orta sertlikte etap yaptık hakan bulu abimle oo defender 110 la ben benim yavru ceylanımla biyerde aracı kırmadan yumuşak geçiş olsun derken defransiyel yarı beline kadar oturdu birazda debelendik benzin deposu bile oturdu hakan abinin yanında işe başlıcam ben maaş filan istemiyorum onun camurundan tozundan batağından faydalansam kafii

Böyle çok kalabalık gezilerin öncesinde ıyarı yapmayı görev edindim kendime :smiley:

Çok uzun konvoy çok zor ilerler. en baştaki ile en sondaki arasında telsiz iletişimi bile kopabiliyor. Muhabbet iyi olur şüphesiz ama off road beklemeler yüzünden biraz sıkıcı olabiliyor.

Çok tat alabilmek için beklentileri çok yüksek tutmamakta fayda var.

Selamlar.

Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık

Etaplar Cumartesi günü bir daha incelenecek ve gerekli bilgiler buradan paylaşılacaktır. :smiley:

Arkadaşlar,
Hilal arkadaşımız fotoğrafla ilgileniyor ama Off-Road a çok meraklı. Gezi olursa katılmayı çok arzu ederim diyordu. Bu arzusunu yerine getirmesi için yardımcı olabilirsek ne mutlu. Bu ilk gezisi olacak,bildiğiniz gibi fotoğrafçıya her zaman ihtiyaç var. :smiley: Kendisinin aracı yok, benim aracın durumu kişi sayısı olarak henüz net değil. Yani benim araçta yer olursa ben alabilirim ama olmazsa Hilal için yeri olan arkadaşlara rica olunur.

4- Cem Taşçıoğlu (cemtascioglu) toyota land cruiser (5 yıldız)
10-Hakan Ural (hural)
12-deniz çalıkoğlu cj 5 ..... telsiz cb, pmr,strep
16-Necoli Samurai
17-tevfik motorsiklet
24-can yalcin zj 5.9
30-muharrem öztürk (bosch) nissan x trail
31-Hilal (nadja)

Burak , Hilal hanımla dün görüşüldü gerekli bilgiler verildi. :smiley:

tamamdır, bilginiz varmış zaten.

reis28' Alıntı:
arkadşlar bu etkinlikte sizlerle birlikte olmak istiyorum fakat durumum son ana kadar belirsiz o yüzden listeye kendimi eklemiyorum
olmadı dursun abı suzıkımı naz yapıyor yoksa sen mı?.

concrete' Alıntı:
Böyle çok kalabalık gezilerin öncesinde ıyarı yapmayı görev edindim kendime :smiley:

Çok uzun konvoy çok zor ilerler. en baştaki ile en sondaki arasında telsiz iletişimi bile kopabiliyor. Muhabbet iyi olur şüphesiz ama off road beklemeler yüzünden biraz sıkıcı olabiliyor.

Çok tat alabilmek için beklentileri çok yüksek tutmamakta fayda var.

Selamlar.
guven gelıyorsun dımı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri