TezzMertek' Alıntı:Anladım şimdi.
O kazmayı Festivalin bit pazarı etkinliğinde satışa çıkarmalı Efe ağabey.
;D
hasan110' Alıntı:Alan yandı desenize ;D ;D
cem cihan' Alıntı:Cok güzel bir faliyet olmuş,sizleri ayri ayri tebrik ederim.
Efe bey grubunuzun birlikteligi takdir edliecek kadar guzel,bir arkadasin cikamamasi sizin yaninda kalip zirvenin onemli olmadigi
Amacin spor ve keyif oldugunu gostermesi acisindan guzel bir etkinlik olmus daha nice zirveler dilegiyle
cidowsky' Alıntı:efe abi seni seviyorum bunu biliyorsun ;D
emre derhal o kazma satılacakkk yenisi alınacaaakkkk ;D
cem beey öyle bi ekib ki homojen olmaktan çook uzağız ama gördüğünüz gibi zirve bugun olmazsa bi dahakine olur amacıyla birlik içindeyiz
cem cihan' Alıntı:Cok güzel bir faliyet olmuş,sizleri ayri ayri tebrik ederim.
Efe bey grubunuzun birlikteligi takdir edliecek kadar guzel,bir arkadasin cikamamasi sizin yaninda kalip zirvenin onemli olmadigi
Amacin spor ve keyif oldugunu gostermesi acisindan guzel bir etkinlik olmus daha nice zirveler dilegiyle
EKARAIS' Alıntı:Teşekkür ederim. Dağa gittiğimizde tabiiki zirve yapmak istiyoruz. Fakat kampından tırmanışına, zirvesinden inişine, doyumsuz manzarasına, arkadaşlar arası sohbetten, fotoğraf çekmesine kadar komple bir etkinlik bu. Bir tanesi eksik olsa da diğerlerini yaşamak da çok güzel. Zirve yapmaktan iki sebeple vazgeçerim. Hava şartları müsait değilse ya da ekipten birinin güvenliği tehlikede ise. Burada da böyle bir karar vermek gerekti. Dağda yaşanabilecek normal bir durum.
Selamlar
EKARAIS' Alıntı:Teşekkür ederim. Dağa gittiğimizde tabiiki zirve yapmak istiyoruz. Fakat kampından tırmanışına, zirvesinden inişine, doyumsuz manzarasına, arkadaşlar arası sohbetten, fotoğraf çekmesine kadar komple bir etkinlik bu. Bir tanesi eksik olsa da diğerlerini yaşamak da çok güzel. Zirve yapmaktan iki sebeple vazgeçerim. Hava şartları müsait değilse ya da ekipten birinin güvenliği tehlikede ise. Burada da böyle bir karar vermek gerekti. Dağda yaşanabilecek normal bir durum.
Selamlar
cidowsky' Alıntı:efe abi bu yazıyı okuyanda kaldıgım noktada etrafımı kurtlar sarmış zannedecek
EKARAIS' Alıntı:Faaliyetimizin videosunu ekte beğeninize sunuyorum efendim