Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,845
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

Anladım şimdi.

O kazmayı Festivalin bit pazarı etkinliğinde satışa çıkarmalı Efe ağabey.
;D

Etiketler

Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

TezzMertek' Alıntı:
Anladım şimdi.

O kazmayı Festivalin bit pazarı etkinliğinde satışa çıkarmalı Efe ağabey.
;D

Alan yandı desenize ;D ;D

Efe abi eline sağlık çok güzel anlatmışsın, ancak bu kadar güzel ve açıklayıcı anlatılırdı :smiley:

hasan110' Alıntı:
Alan yandı desenize ;D ;D

Temel yeni tüfeği ile ava çıkmış.
Hiç birşey vuramadan kahveye dönmüş. Başlmış tüfeğinden yakınmaya.

Dursun kalkmış, tüfeği yakından incelemiş.
" Hımmm gerçekten bu tüfekte kusur var." demiş.

Bunu duyan Temel hemen atılmış.
- Ben dememişmiydim ey ahali.

Dursun da sözünü tamamlamış.
" Tüfekde sorun var ama sorun tüfeğin gerisinde "

;D

efe abi seni seviyorum bunu biliyorsun ;D

emre derhal o kazma satılacakkk yenisi alınacaaakkkk ;D
cem cihan' Alıntı:
Cok güzel bir faliyet olmuş,sizleri ayri ayri tebrik ederim.
Efe bey grubunuzun birlikteligi takdir edliecek kadar guzel,bir arkadasin cikamamasi sizin yaninda kalip zirvenin onemli olmadigi
Amacin spor ve keyif oldugunu gostermesi acisindan guzel bir etkinlik olmus daha nice zirveler dilegiyle

cem beey öyle bi ekib ki homojen olmaktan çook uzağız ama gördüğünüz gibi zirve bugun olmazsa bi dahakine olur amacıyla birlik içindeyiz :D

Arkadaşlar, ben Erciyes'te yaşadıklarımızı anlattım. Güzel olmuşsa sizler sayesindedir. :smiley:

cidowsky' Alıntı:
efe abi seni seviyorum bunu biliyorsun ;D

emre derhal o kazma satılacakkk yenisi alınacaaakkkk ;D

cem beey öyle bi ekib ki homojen olmaktan çook uzağız ama gördüğünüz gibi zirve bugun olmazsa bi dahakine olur amacıyla birlik içindeyiz :D
:smiley:

cem cihan' Alıntı:
Cok güzel bir faliyet olmuş,sizleri ayri ayri tebrik ederim.
Efe bey grubunuzun birlikteligi takdir edliecek kadar guzel,bir arkadasin cikamamasi sizin yaninda kalip zirvenin onemli olmadigi
Amacin spor ve keyif oldugunu gostermesi acisindan guzel bir etkinlik olmus daha nice zirveler dilegiyle

Teşekkür ederim. Dağa gittiğimizde tabiiki zirve yapmak istiyoruz. Fakat kampından tırmanışına, zirvesinden inişine, doyumsuz manzarasına, arkadaşlar arası sohbetten, fotoğraf çekmesine kadar komple bir etkinlik bu. Bir tanesi eksik olsa da diğerlerini yaşamak da çok güzel. Zirve yapmaktan iki sebeple vazgeçerim. Hava şartları müsait değilse ya da ekipten birinin güvenliği tehlikede ise. Burada da böyle bir karar vermek gerekti. Dağda yaşanabilecek normal bir durum.

Selamlar

EKARAIS' Alıntı:
Teşekkür ederim. Dağa gittiğimizde tabiiki zirve yapmak istiyoruz. Fakat kampından tırmanışına, zirvesinden inişine, doyumsuz manzarasına, arkadaşlar arası sohbetten, fotoğraf çekmesine kadar komple bir etkinlik bu. Bir tanesi eksik olsa da diğerlerini yaşamak da çok güzel. Zirve yapmaktan iki sebeple vazgeçerim. Hava şartları müsait değilse ya da ekipten birinin güvenliği tehlikede ise. Burada da böyle bir karar vermek gerekti. Dağda yaşanabilecek normal bir durum.

Selamlar

efe abi bu yazıyı okuyanda kaldıgım noktada etrafımı kurtlar sarmış zannedecek :D

Güzel tırmanış. canım erciyes temmuzda kavuşmak dileğiyle

EKARAIS' Alıntı:

Selamlar

cidowsky' Alıntı:
efe abi bu yazıyı okuyanda kaldıgım noktada etrafımı kurtlar sarmış zannedecek :D

Sen kendini 3 saat boyunca orada yalnız olarak düşün bakalım.

;D

İlahi Efe ağabey.
Korkutma kızı.
:smiley:

murat yanımda efe abi vardı korkmadım ne zaman yalnız kalırım korku sararsa o zaman bakarız :D yusufla zirvelerde tanışamadık o halde tanışırız belki ;D

Faaliyetimizin videosunu ekte beğeninize sunuyorum efendim :D

http://www.dailymotion.com/embed/video/xjmcqb

EKARAIS' Alıntı:
Faaliyetimizin videosunu ekte beğeninize sunuyorum efendim :D

Efe abi eline sağlık, süper olmuş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR