Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,845
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

Video çok güzel olmuş eline sağlık Efe abi.Çiğdem abla varmısın bu hafta yine erciyese gidelim. :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

Efe teşekkürler
tek kelime ile döktürmüşsün..

Bu aksam saat 01:00 da hareketle yarin sutdondurandan zirve denemsi icin 3 arkadas yola cikicaz,
İnsallah sizler gibi guzel bir faliyet gerceklesir, simdiden kalinsagilcakla
:smiley: :smiley: :smiley:

cem cihan' Alıntı:
Bu aksam saat 01:00 da hareketle yarin sutdondurandan zirve denemsi icin 3 arkadas yola cikicaz,
İnsallah sizler gibi guzel bir faliyet gerceklesir, simdiden kalinsagilcakla
:smiley: :smiley: :smiley:

mutlaka güzel olacaktır, tereddütsüz :smiley: hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz.

sciencepeople' Alıntı:
Video çok güzel olmuş eline sağlık Efe abi.Çiğdem abla varmısın bu hafta yine erciyese gidelim. :smiley:

emreciğim bu hafta sonu festivaldeyiz ama bi sonraki hafta sonu varım :D

EFE ABİ be nbu videoyu istiyorum nasıl alacağım

anlatım resimler adeta bende ordaymışım gibi hissettim hepinizi kutluyorum inş birdahaki sefere hep beraber çıkarız...

efe abi eline ve yüreğine sağlık... çok güzel bir video olmuş...

Arkadaşlar,

Bir Erciyes' teyken kuzey yüzünden tırmanan bir başka ekip vardı ve bir kişi kaza geçirmişti. Aşağıda bu kazanın raporunu bulabilirsiniz:

Degerli
Arkadaslar,

25/26 Haziran
2011 tarihinde Kulubumuzun planlanmis Erciyes Dagi Kuzey Yuzu Faliyetinde ; Uyemiz Onur Dumlupinar, Pazar sabahi saat 09.00 sularinda, zirveye cok yaklasildigi dinlenme noktasinda;

( 3800 mt civari) dinlenme esnasinda; Kazmasini bileginden cikartip arkadasinin cantasindan malzeme almaya calisirken sirt ustu kayarak kulvarin orta bolumunde bulunan tarak
kayaliklarina kadar dusmustur.

Faaliyet koordinatorumuz ve ilgili arkadaslarimiz en kisa surede kendisine ulasmis , yapilan ilk kontrolden sonra, kendisi bulundugu yerden yardimla asagiya indirilmis, 112 ye haber verilerek en kisa surede Sutdonduran yaylasindaki Hadak Tesisleri ilersine Ambulansin gelmesi saglanmis ve acilen Erciyes Universitesi Acil Servisine kaldirilmistir.

Kaza sonrasinda, aktiviteye katilan tum ekip inise gecerek Hadak tesislerine donmustur. Kaza geciren uyemiz Onur Dumlupinar' in yapilan kontrollerinde sadece karaciger zedelenmesi teshisi konmus ve hastanede musahade altina alinmistir.

Gecen uc gunluk surec sonunda kendisi suratle iyilesmekte ve bu hafta sonu hastaneden taburcu olmasi beklenmektedir.

Basinda ciktigi sekli ile baskaca bir yaralanma ve kirik gibi sorunlari yoktur. Bu surecte Jandarma ve ilgili birimlere gereken bilgiler kulubumuzce guncel olarak verilmistir.

Uyemize gecmis olsun diyor, tum camiamiza basarili, kazasiz faliyetler diliyoruz.

Anadolu Dagcilik ve Doga Sporlari Kulubu Yonetimi

arkadaşlar
erciyeste gördüğümüz çalışma ile (master planla) ilgili Ekşi sözlükten alıntı bişeyler ekledim,ilginizi çekecektir.

(yapılacak olan master planı ile telesiyejlerin sırt ve şeytan boğazı rotasına kadar çıkacağı dağ. merakından binipte kaybolacak bir sürü insan olacak yani.

kayseri büyükşehir tarafından yapılacak olan master plan bitirilmeden dağcılar tarafından zirve faaliyeti yapılması gereken volkanik dağ. telesiyej etrafı çoktan kalabalıklaşmaya başlamış yakında endemik türlerde yok olmaya başlar şimdiden gidilip görülüp tırmanılmalı.)

haberler böyle.tırmanmak isteyen arkadaşlara duyurulur,elinizi çabuk tutun,yakında dağda AVM açılırsa şaşırmayın. :smiley:

SELAM ARKADAŞLAR NASILSINIZ

EFE ABİ BEN AHMET KAYSERİ DEN

lifos_38' Alıntı:
EFE ABİ BEN AHMET KAYSERİ DEN

Merhaba Ahmet hocam.Öncelikli olarak gezenbilir ailesine hoş geldiniz.

Sizleri,Kayseri'yi ve tabikide Erciyesi özledik.Olabildiğince en kısa sürede görüşmek dileğiyle.

Saygılarımla,
Murat ALBAYRAK

MERHABA MURAT BEY TŞK HOŞ BULDUM HER ZAMAN BEKLİYORUZ SİZİ ERCİYES E GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE

lifos_38' Alıntı:
MERHABA MURAT BEY TŞK HOŞ BULDUM HER ZAMAN BEKLİYORUZ SİZİ ERCİYES E GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE

Önümüzdeki yıl beykide bu yıl içerisinde mutlaka bir faaliyet düşünüyoruz hocam.Aslında sıkı bir kış tırmanışı düşünmüyor değilim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR