Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,841

Etiketler

Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

Güncel eline sağlık, bende evdeki toparlanma ve bakım işlerini bitirince elimdeki resimleri koyacağım becerebildiğim kadarı ile. Merak ettiğim bir şey var, neden sadece oturduğum resimleri koydun, sanki sürekli aylaklık etmişim gibi görüneceğim koca gezenbilir alemine (=

Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

Gozak' Alıntı:
Benden fotoğraflar bu kadar. En kısa süre de çektiğim videoları düzenleyip siteye yükleyeceğim.

Güncel abi çok güzel fotoğraflar gelemediğime bir kez daha üzüldüm.Tüm ekibi kutluyorum. :smiley:

bu arada birinin bende tencere kapağı gibi birşeyi kalmış sanırım jetboillerden birinin kapağı murat senin olabilir o ayşegül çorba yapmıştı senin jetboilde yanlış hatılemaıyorsam yıkayıp benim tencerelerin üstüne koymuş festivale getiririm

COMPETUS' Alıntı:
Eline sağlık Güncel.Güzel kareler yakalamışsın.

Teşekkürler Murat, elimden eldiğince çekmeye çalıştım.

Sanırım profesyonel makina getirmek farz oldu artık.

Tabi bu arada o kareleri tüm ekip sayesinde yakaladım. Bu yüzden herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Sevgiler.

Repla_Acamta' Alıntı:
Güncel eline sağlık, bende evdeki toparlanma ve bakım işlerini bitirince elimdeki resimleri koyacağım becerebildiğim kadarı ile. Merak ettiğim bir şey var, neden sadece oturduğum resimleri koydun, sanki sürekli aylaklık etmişim gibi görüneceğim koca gezenbilir alemine (=

Alper bendeki fotoğrafların hiçbirinde ayakta değilsin ki :smiley::smiley::smiley:

cidowsky' Alıntı:
bu arada birinin bende tencere kapağı gibi birşeyi kalmış sanırım jetboillerden birinin kapağı murat senin olabilir o ayşegül çorba yapmıştı senin jetboilde yanlış hatılemaıyorsam yıkayıp benim tencerelerin üstüne koymuş festivale getiririm

çiğdemcim ben jetboil in turuncu olanını kullandım, sabah lacivert olanı sen istemedin mi murat abi den sen unutmuş olabilir misin iyi düşün bakalım :smiley: benim ki turuncuydu.
Murat abi turuncu jetboil in kapağında eksiklik var mı?

cidowsky' Alıntı:
ayşegül ben önüme 9 ay koydum 10 kg düşeceğim ve bu 9 ayın en az 5 ayında eve giderken asansör kullanmayacağım antremanı haftada 4 güne artıracağım ve haftada bir bi tepe bulup çıkıp ineceğim ;D

neredeyse her ay 1 kilo diyosun yani, inşallah çiğdem.antremanları arttırarak devam diyosun :smiley:

Gozak' Alıntı:
Benden fotoğraflar bu kadar. En kısa süre de çektiğim videoları düzenleyip siteye yükleyeceğim.

eline sağlık Güncel, çok güzel kareler çekmişsin.

Repla_Acamta' Alıntı:

Alper bendeki fotoda da oturuyorsun kardeş :p
[attachment=1]

SAM_1828.jpg

selam arkadaşlar
sayenizde çok güzel bir etkinlik geçirdim.hemen her konuda yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.
ekte birkaç resim yolluyorum.başka bir etkinlikte görüşmek üzere...[attachment=1]

IMG_6250.jpg

[attachment=1][attachment=2]

IMG_6321.jpg

IMG_6343.jpg

[attachment=1][attachment=2]

IMG_6347.jpg

IMG_6360.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR