Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,841
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

evet bizde şaşırdık rehberimizde bu yıl erimedi bi türlü karlar dedi

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinlik Raporu (24 - 26 Haziran 2011)

Hoşgeldiniz arkadaşlar.
Dağda güzel kar varmış ha.

eline sağlık Efe abi fotolar şahane hele en sondaki en güzeli :smiley: yukarından aşağısı çokda ürkütücü değilmiş yaw :smiley:

cidowsky' Alıntı:
evet efe abi şimdiden hadi bi daha gidelim diyorum. ama 9 ay sonra 1 tırmanış daha istiyorum kendime 9 ay zaman koydum erciyes zirve yapacağım ve son düzlüğü de tırmanabileceğim kapasiteye gelmek için

son karede bizim balkon sefamızın karesi :D

bencede gidelim :smiley: tabii benim önce çok iyi bir kondüsyon yapmam lazım :smiley: ayrıca birde tırmanış öncesi aktimizasyon yaparız, bakalım o zaman kaçlara çıkabilirim :smiley:

ayşegül ben önüme 9 ay koydum 10 kg düşeceğim ve bu 9 ayın en az 5 ayında eve giderken asansör kullanmayacağım antremanı haftada 4 güne artıracağım ve haftada bir bi tepe bulup çıkıp ineceğim ;D

Eh fotoğraflara başlayalım bakalım :smiley:

[attachment=1]
Sütdonduran tarafından dağın görünüşü.

[attachment=2]
Aracımı 2. telesiyej istasyonun çok yakınına kadar gidebildiği için şanslıydık. Burada çantalarımızı hazırladık...

[attachment=3]
Bulunduğumuz yerden Erciyes Kayak tesislerinin genel görüntüsü.

DSC_9509.jpg

DSC_9514.jpg

DSC_9516.jpg

...

[attachment=1]
...

[attachment=2]
karlar erimeye devam ediyordu ve kanallardan sular gürül gürül akıyordu :smiley:

[attachment=3]
...

DSC_9524.jpg

DSC_9525.jpg

DSC_9526.jpg

...

[attachment=1]
kamp yerimizin genel görüntüsü.

[attachment=2]
Ve zirve yürüyüşümüz başladı. Saat 03.50

[attachment=3]
...

DSC_9536.jpg

DSC_9547.jpg

DSC_9548.jpg

...

[attachment=1]
...

[attachment=2]
Alper zirveye hazırlık meditasyonu yapıyor :smiley:

[attachment=3]
İlk molamız. Saat 4:25

DSC_9549.jpg

DSC_9550.jpg

DSC_9552.jpg

...

[attachment=1]
saat 5:07, gün iyice ağarmaya başladı.

[attachment=2]
mola bitti, yürüyüşe devam (alper için mola hala devam ediyor :smiley:)

[attachment=3]
Güneş artık iyice aydınlatmaya ve ısıtmaya başladı. saat 5:30

DSC_9559.jpg

DSC_9561.jpg

DSC_9563.jpg

...

[attachment=1]
Nesrin Topkapı kulvarındayız. Saat 6:39.

[attachment=2]
...kulvarı bitirdik. Aşağı bakınca gerçekten ürkütücü ama bir o kadar da muhteşem gözüküyor :smiley:

[attachment=3]
Ve zirvedeyiz. Saat 9:50.

Zirve ekibi: Murat, Alper, Güncel, Sedat ve Ertürk ve tabii ki rehberimiz Ahmet :smiley:

DSC_9571.jpg

DSC_9575.jpg

DSC_9579.jpg

zirveye çıktığımızda sütdonduran tarafından çıkan gruptan 1 kişinin düştüğünü öğrendik :( kaburgalarında, el ve ayak bileklerinde kırık olduğunun bilgisini aldık, kaza geçiren kişiye acil şifalar diliyoruz.

Fotoğrafta dağılan grubun üyeleri toparlanmaya çalışıyor. :(

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

DSC_9582.jpg

DSC_9583.jpg

DSC_9584.jpg

Tabii ki en güzel fotoğrafı en sona sakladım :smiley::smiley::smiley:

Şampiyon Fenerbahçemizin bayrağı Erciyes'in zirvesinde :D

[attachment=1]

Zirvede bayrak.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR