Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

Gozak' Alıntı:
Merhaba

Yaklaşık olarak söylemek gerekirse dağ evinden ana kamp'a kadar olan mesafe 5 - 5,5 km. Tabi eğer teleferik çalışırsa bu mesafe neredeyse yarı yarıya düşer o da 2 - 2,5 km gibi gibi bir rakama düşer.

Ana kamp'tan zirve ise yine yaklaşık 2-3km civarı olması lazım.

Tabii ki bu mesafeler yaklaşık olarak verilmiştir. Bir miktar eksik/fazla olabilir.

Saygılar
Yani toplamda 7 - 7,5 km civarında, kayseri de nerede bulacağız? tam olarak saat vb. bilgileri ne zaman paylaşırsınız? Açıkcası hiç kayseriye gitmedim, ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum :smiley: uçak mı otobüs mü tavsiye edersiniz (istanbuldan geelceğim) Tşkler

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)

arkadaşlar google earth ten tahmini mesafeleri yazmaya çalıştım... Bilgili ve ilgili ;D arkadaşlar üzerinde düzeltme yaparsa sevinirim...

erciyes rota.JPG

ERTÜRK ne lüzüm vardı şimdi bu fotolara hasan dağına giderken araçta bi ara kafamı eğip deve kuşu gibi bacaklarımın arasına gömdüğüm anı hatırlarmısın bilmem orda yısıfın sesini duymuştum ama vazgeçilemeyecek bi andı şimdi burda ahanda ......... deyip tutuştum ;D ;D be ndaha bir yusufu hazmedemedim bundan bi kaç tane olunca ne yapacam ERTÜÜRRKKKK ;D

cidowsky' Alıntı:
ERTÜRK ne lüzüm vardı şimdi bu fotolara hasan dağına giderken araçta bi ara kafamı eğip deve kuşu gibi bacaklarımın arasına gömdüğüm anı hatırlarmısın bilmem orda yısıfın sesini duymuştum ama vazgeçilemeyecek bi andı şimdi burda ahanda ......... deyip tutuştum ;D ;D be ndaha bir yusufu hazmedemedim bundan bi kaç tane olunca ne yapacam ERTÜÜRRKKKK ;D

Çiğdem merhaba, walla bende sen gibiyim hatta daha fazla yusuf haldeyim diyebilirim :smiley: sanırım senin deneyimlerin var benim ise hiç yok :(

ah yeşim hanım ahh ahh yeşim hanım ;D ;D ben 3 aydır kondüsyon yapıyorum bu zirveler için bide düşünün ;D ama bi yusufla tanışamadım uzaktan gördüm sadece bi kere ;D

cidowsky' Alıntı:
ah yeşim hanım ahh ahh yeşim hanım ;D ;D ben 3 aydır kondüsyon yapıyorum bu zirveler için bide düşünün ;D ama bi yusufla tanışamadım uzaktan gördüm sadece bi kere ;D
3 ay mı ne diyorsunuz? kondüsyon olarak neler yapıyorsunuz? çok da kar-buz vardır şimdi oarada :(

Yeşim' Alıntı:
Yani toplamda 7 - 7,5 km civarında, kayseri de nerede bulacağız? tam olarak saat vb. bilgileri ne zaman paylaşırsınız? Açıkcası hiç kayseriye gitmedim, ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum :smiley: uçak mı otobüs mü tavsiye edersiniz (istanbuldan geelceğim) Tşkler

Birlikte gideriz. Ben kendi arabamla gideceğim muhtemelen. Güncel de bizimle İstanbul'dan gelecek. Yoldan Murat'ı da alırız. Bizim Oskar da bagajda geliyor. :smiley:

spor salonunda koşu bandında %15 eğimde 30 dakika saatte 5km hızla yürüyüş, crossing de 30 dakika dik tırmanış ve iniş, iç bacak dış bacak diz ön ve arka ağırlık çalışma bide 2 haftada bi 15-20 km doğa yürüyüşü zorluk derecesi orta ve üzeri olan

efe abi oskarı terfi ettirsen artık şöle arka koltuga felan :D yazık kuzuma

cidowsky' Alıntı:
efe abi oskarı terfi ettirsen artık şöle arka koltuga felan :D yazık kuzuma

Sen oskarın son halini görmediğin için bilmiyorsun tabii kuzu falan. Dana kadar oldu dana... Arka koltuğu komple kaplıyor. :D

bende onu diyorum yaa en son aladağlarda gördüm o zaman bile benim kadar vardı bagaja sığmıyodur diye dedim zate nbende 2 büklüm orda kuzum :D biraz iri bi kuzu ama olsun biz omu öle seviyoz

YA çiğdem abla öyle ballı ballı konuşuyosunuzki insanın okulu sınavı bırakıp gelesi geliyo valla yapmayın lütfen. :D :smiley: ;D

emreciğim ballı lokma tatlısı gibi hemde değilmi ama okul öncelikli :D

cidowsky' Alıntı:
bende onu diyorum yaa en son aladağlarda gördüm o zaman bile benim kadar vardı bagaja sığmıyodur diye dedim zate nbende 2 büklüm orda kuzum :D biraz iri bi kuzu ama olsun biz omu öle seviyoz

genç irisi diyebiliriz :D

EKARAIS' Alıntı:
Birlikte gideriz. Ben kendi arabamla gideceğim muhtemelen. Güncel de bizimle İstanbul'dan gelecek. Yoldan Murat'ı da alırız. Bizim Oskar da bagajda geliyor. :smiley:
sizlerle yolculuk yapmak isterim fakat oskar mı, köpek mi diyorum:( ya ben bu aralar alışmaya çalışıyorum kendilerine, kötü bir anım var da
çiğdem hanım siz napcaksınız? Bu arada kondüsyon için tebrik ederim sıkı çalışıyormuşsunuz.

ben ankaradan geliyorum otobüsle sonra ortak bi yerden efe abi beni alıyo değilmi efe abi ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR