Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seref3572 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 315
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,121
Ynt: Gezenbilir ?zmir; Ödemi? - Bozda? Mermeroluk Kamp? (29-30 A?ustos 2009)

Arazide basari varsa asfaltta basari azdir. :smiley:
Izmirden salihleye kadar cift serit oldugu icin konvoyun trafigi tehlikeye soktugunu dusunmuyorum.
Bulusma yeri arac durdurmak icin tehlikeli bir alandi. Sukur herhangi bir sorun yasamadik.

Etiketler

vosdost' Alıntı:
Arazide basari varsa asfaltta basari azdir. :smiley:
Izmirden salihleye kadar cift serit oldugu icin konvoyun trafigi tehlikeye soktugunu dusunmuyorum.
Bulusma yeri arac durdurmak icin tehlikeli bir alandi. Sukur herhangi bir sorun yasamadik.

yolun tamamı gidiş geliş bölünmüş yol değildi, kastım o bölümlerden idi, sollayuıp araya girmek icin ugrasan araclara şahit oldum,

Konvoydaki aracların mesafesi birbirine cok yakındı ve ortalama hız trafiğin seyir hızının altında idi

"
Karayolları Yönetmeliği
MADDE 107- Sürücüler, önlerinde giden araçları güvenli ve gerekli bir mesafeden takip etmek zorundadırlar.

Bu mesafe, kendi araçlarının kilometre cinsinden saatteki hızının en az yarısı kadar metredir.

Takip mesafesi, takip eden aracın 2 saniyede katedeceği yol uzunluğu kadar da olabilir.

Kol veya grup halinde (konvoy şeklinde) araç kullananlarda araçları arasında, kendilerini sollayıp geçmek isteyen araçların gerektiğinde güvenle girebilecekleri kadar açıklıklar bulundurmak zorundadırlar. Bu açıklıklar, kol veya gruba dahil araçların azami hızlarına göre takip mesafesinden az olmayacaktır.

Tehlikeli madde taşıyan araç sürücüleri, yerleşim birimleri dışındaki karayollarında diğer araçları, en az 50 metre mesafeden takip etmek zorundadırlar."

:smiley: yasalara uymaya kalkarsak arazide dolasip arabanin sagini solunu kirmamak lazim.
Nede olsa kamu malina zarar vermis sayiliriz :smiley:

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

NİVACI' Alıntı:
Arkadaşlar buraya kadar herşey çok güzel.
halledilmesi gereken bir konu var Furkandan şikayetçiyim.
Mümkünse Manisa yada diğer illerden gösterelim. İzmirden olmasın.
NEDENMİ ???
Arkadaş adam tekmil hatunları emekli adayı yaptı
Zerrini abla Pervini teyze dahası falan filan, İzmir centilmenliğine sığarmı aşkolsun.
Sevgili hanımlar İzmir gurubu olarak bu adamın adına özür dilerim.
Cezasını ilk safaride keseceğimizden emin olabilirsiniz
İyiki vardınız,herkese iyi akşamlar.

Yapma be Burhan amca :smiley: Ben onlara abla, teyze desem de kim inanır buna :smiley: Fotoğraflara baksana, benden gençler valla :smiley: Hem zaten zar zor fırsat bulup katılıyorum gezilere, Ahmet'in dediği gibi büyük bir ceza kesmeniz gerekir, bu durumda da benim bu cezadan kaçmak için doğal olarak gezilere gelmemem gerekir :smiley:
Bak kaçırtmayın beni :D
Şaka maka, ben abla, teyze derken takıldım onlara :smiley: Hem Ahmet'de dedi :D Serkan bile dedi :D

Ben yandım, onlar da yansın :smiley:

Ispiyonculuk yuksek seviyelere cikti galiba :smiley: :smiley:
Furkan sen gezilere gelmezsen bizde Salihli'ye gezi duzenleriz :smiley: :smiley:

EnduroCu' Alıntı:
Ulaşım açısından yaya katılımcıların ön planda tutulduğu buluşma yeri araçlarla buluşmak icin hiç de uygun değildi.

Evet,

Buluşma yeri Metro ve otobüs kullanarak gelebilecek arkadaşlar için özel olarak seçilmiştir.
Yoksa Ege Üniversitesi Kampüs girişi Trafo yani en uygun buluşma noktasıydı.
Ama sadece otobüs ile ulaşıma müsait ve o bile 500 metre yürümeyi gerektirmekte.

Konvoy konusunda birşey diyemiyorum.
Dağcılık ve Doğa Yürüyüşü ile ilgilendiğim için.

Bu arada Enduro tur fotoğraflarınız bir harika.
Teşekkürler Paylaşımınız için.

EnduroCu Murat, bizim Tabanvay olarak yaptığımız yolların kaç katını yapmışsınız öyle, çok güzel özetleyerek görsellemişsin, paylaştığın için teşekkürler.

Cengiz Abiye de Gezenbilir'e verdiği destekten dolayı çok teşekkürler, o bölgede tüm rotaları bildiğini ve her zaman her türlü desteği vereceğini söyledi.

Gerçekten güzel bir kamp olmuş. Oruç dolayısı ile bu kampa katılamadım, çok şey kaçırdığımın farkındayım.Hele şu tavuk görüntüsü ağzımızın suyunu akıttı oruçlu, oruçlu.

Harun ağabey sık dişini Nif Külbe kamp alanında en kısa sürede yaparız Teneke'de Tavuğu.
:smiley:

Sen malzemelerini hazır et en kısa sürede.

vosdost' Alıntı:
Teşekkürler;
Serkan farklı bir insan hatta insan değil o bir MELEK :smiley:

aşağıdaki yazının kaynağını bilmiyorum ama beni duygulandırdı. aktarmanın yeridir diye düşündüm:

SEN UNUTTUN AMA BEN UNUTMADIM
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda
değil kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,
aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada.

SEN UNUTURSUN AMA BEN UNUTAMAM

İkrar vermişidin sevdiğim bana
Sen unuttun ama ben unutmadım
Bir gün unutursun demiştim sana

Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına
kıyamazsın.İşte sen o kıyamadıklarımdansın. Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne
zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım. Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız
koşuşturmaların.ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık.

Sabahın sehrinde kalkmıştık erken
Güneş doğmamıştı şafak sökerken
Sevdam yüreğimden çıkmış öterken

Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın
öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın. Başkalarına kendinden fazla değer verme. Ya onu kaybedersin, ya da
kendini mahvedersin. Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.
Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.UNUTULMADIN!

Düşürdün sevdamı dağlar diline
Sevenler ersinler hoş muradına
Yemin ettik yüce Mevla adına

Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edin ki;
kötü gün kapını çalınca kapıya seninle beraber baksın. Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere
sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan. Hayata değer bir
yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme.Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma !

Yücedağlar ikrarımdan dönmedim
Senin gibi el sözüne kanmadım
Bu sevdaya ben boşuna yanmadım

Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla
yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun.

Belki diyorum; SEVGİ nin ne demek olduğunu biliyoruz ama GENÇLİĞİN ne demek olduğunu anladığımızda
BAZI ŞEYLER ÇOK GEÇ KALMIŞ OLACAK...

vosdost alıntılar çok hoş ve bende alıntı yaparım artık biyerlerde izninizle?

melinda' Alıntı:
vosdost alıntılar çok hoş ve bende alıntı yaparım artık biyerlerde izninizle?

Vosdost olarak ben alıntı yapmadım ki :smiley:

Gençliğimde hatıraıma şöyle bir not düşmüşüm.
SAATİNE RASTLAYAN MÜZİK RAKI'nın
KULAKTAN İÇİLENİDİR.
Sevgilerimle.

Vawwwwwwwww guzel hemde cokkk guzelllll

:D :D :D :DMerhaba arkadaş biraz geç oldu cvp yazmam ama idare edin artık.Gezenbilire yeni üye oldum ve ilk etkinliğim bozdağ etkinliği oldu.Sabah kalkıp buluşma noktasına kardeşim Melih ile birlikte git6tik.BU ikimizde ilk etkinliği idi.Bornova metro buluşma noktasına vardık.Kardeşimde bende çok heyecanlı idik.Etkinliğe katılacak arkadaşlarda tamamlandıktan sonra buluşma noktası fotoları çekındıkten sonra yola çıktık.Verdığımız molalardan sonra bozdağ mermeroluk kamp yerıne ulaştık.Çadırların kurulması,odun toplanması ve ateş yakılması derken akşam oldu.EEE malum ateş yakılırda mangal keyfı yapılmazmı dedık ve mangal keyfı yapıp arkadasından yorgunluk kahvelerımızı içtık.Gecenın ilerleyen saatlerınde havanında soğuması ile çaylarımızı da içtık.Ardından yanı tanışıp kaynaştığımız arkadaşlarımızla bırlıkte ateşin başında keyıfler yapıp şarkılar söyledık.Saatın bı haylı geç olmasından sonra sabah erken kalkıcağımız için çadırlarımıza doğru ılerledık.Bu benım ve kardeşimın ilk çadırda geçireceğimiz gece idi.
Sabah telefon alarmlarımızın ötmesi ile gune başladık.Çok heyecanlıydım.İLk defa bırakın dağa zirve yürüyüşü yapmayı, yürüyüş bile yapmayalı uzun zaman oldu.Neyse sonuçta acemı olduğumuz için buyuklerımızın uyarılarını dıkkate aldık ve üzerımızı gıyıp çantamızı sırtlanıp ödemişten gelen arkadaşlarla beraber yola koyulduk.
Uzun lafı kısası hayatımda birçok ilki yaşatan arkadaşlarıma misafir olmamam benım benı memnun etmek için çaba gösteren en başta öğretmen ve meslek arkadaşım olan Hatice Öz ablama ve kardeşi murat abıme çok tşk edıyorum.herşey çok güzeldı kardeşim ve ben ole yada böle zırveye çıkmış bulunduk.Geziye izmirden katıldığımız için eee tabı bırazda yorgunluk olduğundan dolayı kamp yerınde eşyalarımızı ve çadırımızı söktukten sonra eve dönmek için; Ender, İsmail, Anıl, Melih ve ben Melike kamp yerınden arkadaşlarımızla vedalaşıp ayrılarak izmirin yollarına koyulduk. :D :D :D :D

5850_127944417157_665047157_2330329_46190_n[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR