Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seref3572 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 315
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,121
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Teşekkürler.
Ocak 2010 da da bekleriz. :smiley:

Etiketler

TezzMertek' Alıntı:
Teşekkürler.
Ocak 2010 da da bekleriz. :smiley:

Mutlak ve kaçınılmaz oldu bu resimleri gördükten sonra..:smiley: karla birlikte daha müthiş ve heyecanlı bir gezi olacağı kesin..

Sevgili İlhan Bey,Gezenbilir Ekibini çok güzel ağırladığınız için biz teşekkür ediyoruz, 30 Ağustos Zafer Bayramımız da sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Ödemişliler olarak yapacağınız diğer etkinlikleri forumumuzda mutlaka duyurmanızı ve yollarımızın dağlarda yeniden kesişmesini diliyorum..

mavimacera' Alıntı:
....Ayrıca Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği yönetim kurulu üyesi Zerrin YiİĞİTER ile birlikte Denizli, Aydın ve İstanbul’dan da bu etkinliğe katılarak 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI İZMİR'İN EN YÜKSEK DAĞI OLAN BOZDAĞ'DA KUTLAMA ONURUNU YAŞATTIKLARI İÇİN KENDİM VE TÜM İZMİRLİLER VE ÖDEMİŞLİLER ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.....

O kadar fotoğraf yükledim, bir ayrıntıyı unuttuk :smiley:
Kampımızın neşe kaynağı bir hayli fazlaydı. Ee bunların başını da Serkan çekiyordu. Aldı sazı eline dedik ama dinletemedik. İşte o gün söylenen onlarca parçadan biri ve kamp alanımız.
Ve karşınızda Serkan ve işte parçası : Sarhoş. Şirince şarapları sponsorluğunda çekilen klip yayında :

th_bozda.jpg

Teşekkürler Furkan.. Yakın tarihte olsa küçük çapta bir nostalji yaşamış oldum sayende.. güldüm aynı zamanda teşekkürler..

çok güldüm furkan :smiley:) teşekkür ediyorum bu inanılmaz videoyu eklediğin için :smiley:

Furkan, bu videoyu biz Gölcük'e gittiğimizde mi çektin ?

Doğrudur Zerrin Abla. Siz o zaman Gölcük'teydiniz.

Serkan, inanılmaz olan video değil, şarkı da değil. Sen ve saz ikilisi :smiley: Nasıl oluyor da oluyor, hala anlamış değilim :smiley:

Serdar senin sesin de güzel evet :smiley: Bu şarkıdan sonra kamp alanındaki kuş cıvıltıları kesilmişti :smiley: Şaka şaka, güzeldi :smiley:

Nehir, ben de en az senin kadar şoktayım :smiley:

Arkadaşlar, şaka maka, çok güzel dakikalardı. Herkese teşekkür ediyorum tekrar tekrar..

senin yüzünden türkü'yü anlayamadık be kardeşim
ne alkışı :D

Birdahaki sefer söylemicem işte bakalım hanginizin sesi çıkıyormuş.
yok inanmıyorum diyen varsa hadi gidip deneyelim.
Endrocu adama bu kazık atılmaz ben zirveleri tepeleri defterden silmişken.
Sen yarama tuz bastın.
Boşuna dememişler suyun sessiz akanından ellerine sağlık
bu arada Melike'den hiç ses çıkmadı ilk gün biraz sıkıldı galiba, Malum kampın demibaşı olarak biyere gidemeyince
iş güç çetele tutmak
takrarında görüşmek dileğiyle.

Çok güzel bir geziydi. Böyle gezilerin devamını bekler saygı ve sevgiyle selamlarım. :smiley:
( Bu arada benim bütün fotolar mangal başında çekilmiş. :smiley: )

Ahmet, hiç mangal başından kalkmadın, tüm kamp boyunca hep oradaydın gerçekten, zaten bir konuşmamızda kalkmayacağını da söylemiştin, ama keyifinde yanındaydı, çok güzel eğlendiniz :D

Eğlenmek için muhabbet ve saz yeterli oluyor :smiley: Birde yanında kamp ateşi, mangal, şirince nin teknik ve taktik destekleri olduğu zaman şartelleri kapatıyoruz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR