Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seref3572 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 315
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,303
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

furkan geçmiş olsun kardeşim 4.5 saat dağ başında allahtan domuz falan gelmemiş :smiley:

Etiketler

Serkan Yayla' Alıntı:
furkan geçmiş olsun kardeşim 4.5 saat dağ başında allahtan domuz falan gelmemiş :smiley:

anahtarı cebinde olmak üzere arka kapı kapalıymış :D

bkz: resimler ;)

Serkan Yayla' Alıntı:

sağol Serkan :smiley: Nejat abinin dediği gibi, farkındaysan fotolarda ben yokum, kendimi unutmuşum :smiley:

Geçtiğimiz hafta bizim ekip yerinde duramadı ve yine Bozdağa gittik :D

Benim de birincisi motosikletle,ikincisi yürüyerek ve son olarak üçüncüsü de 4x4 ile 6 ay içinde yaptığım üçüncü Bozdağ zirve oldu.
Kullandığımız Nissan pick-up ı da arazide test etmiş olduk. (gerçi lastiklerin ve balataların yarı ömrü gitti ya yolda ;D ;D ;D)

dsc034101024x768.jpg

dsc034131024x768.jpg

dsc034271024x768.jpg

İlerde sağlığım izin verirse bir de bisikletle zorlamak istiyorum zirveyi,onu da becerirsek gözümü nereye çeviririm bilmem artık ;D ;D

Hoşçakalın.

Tek kelimeyle harikasın Sinan, tebrikler...!

Tebrikler Sinan.
Bende yaya çıkamayacağım için orayı araçla denemeyi düşünüyordum.
Manzara nefis görünüyordu Niçin zorlandınız daha kışta yok ama.
Lastik vs gibi nedenlermi.

karşılayanbilirsiz bi gezi olmuş:(

Sağolun arkadaşlar.

Burhan abi,öyle kelimenin anlamıyla ''zor'' bir yol değildi aslında.Ama bizim araçta bagaj ve yolcular yaklaşık toplam 700-750 kg arası yük vardı,ağırlığın yarattığı sorun olarak aracın yüksekliği azaldı,lastikler de yola uygun olmadığı için sorun yaşattı bize.Yoksa herhangi bir 4x4 çok rahat çıkar bu mevsimde o yolu.

Eyvallah Sinancım.
Endurocuların eklediği fotoğraftan etkilendim.
Oradan bakmayı canım çekti arabam çıkınca yada bahara sonkarlarda orayı zorlamayı düşünüyordum.
17-18 ekim m Murat dağı civarı hazırlanıyoruz. Bilginolsun Murat hocada belki okumuştur.bekleriz.

Murat dağı başlığını okudum.Bizim ekibin bir kısmı toroslara gidiyor o tarihte.Bakalım,zaman ve fırsat olursa biz de geliriz tabi,neden olmasın.

Son fotoğraftaki Cengiz abinin motoruydu evet.Sağolsun kendisi orman yollarında rehberlik yaptı yine bize.Daha sonra biz de onu İzmirde misafir ettik.

Şeref,karşılama sırası bizde artık :smiley: ,İzmire bekliyoruz sizi beraber yapacağımız bir etkinlikte.

ewet cengiz tamkan. turgutlu da karşılamış.(sonradan anlattı)Bugün Aydın dağları Mum kayalıklar zirvesine tırmakdık.1650 metreye kadar tırmandık . Yağmur nedeniyle geri döndük. O taraflarada görmenize isteriz:smiley:.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR