Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,440
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

evet evet biz mangaldaki etin kokusuna geliyoruz :smiley: :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ama ama ben dağda günübirlik etkinliklerde et yemem.
:smiley:

Makarnaya talim edeceksiniz şöyle birşey ;

AralkFotolar128.jpg

Bein gelirim tabi tek araç olamzsam. Tek başına araziye çıkmıyorum vincimde yok kalırsam ben ne yaparım gece gündüz kamp yaparım :smiley:

Geçen urladaki off-roaddan sağlam çıkan araç yok gibi okudumda yorumları kiminin aks kesmiş kiminin lastik yarılmış araçlarmı bakımsız yoksa yermi çok kötüydü neden böle bir sonuç ortaya çıktı Sayın Vosdost :smiley: Bu arada sizin araç kalırsa hepimiz yardım eder çıkartmaya çalışırız ama fazla çamur sıçratmamak kaydı ile :smiley:

ne güzel işte Ahmet :smiley:
dertten kederden sıkıntıdan uzak yaşarsın mis gibi ferah ortamda :D

vosdost' Alıntı:
Bein gelirim tabi tek araç olamzsam. Tek başına araziye çıkmıyorum vincimde yok kalırsam ben ne yaparım gece gündüz kamp yaparım :smiley:

Ahmet abi ben de arabayla gelirim sen gelirsen, NEjat abi de gelir, zorlamadan zorlanmadan gezeriz nasıl olur ?

Ozzz' Alıntı:
Geçen urladaki off-roaddan sağlam çıkan araç yok gibi okudumda yorumları kiminin aks kesmiş kiminin lastik yarılmış araçlarmı bakımsız yoksa yermi çok kötüydü neden böle bir sonuç ortaya çıktı Sayın Vosdost :smiley: Bu arada sizin araç kalırsa hepimiz yardım eder çıkartmaya çalışırız ama fazla çamur sıçratmamak kaydı ile :smiley:

çok ayıp çok
sadece iki araç şanssızlık sonucu aks kesti, bir aracın lastiği patladı, bir araca su kaçtı
ama bolca keyif vardı

Tabanway Off-Road Katılımcı Listesi ;

01-) TezzMertek (Murat ÖZ)
02-) matiate (Ömer Adil Kutlu)
03-) ozhtc35 (Hatice ÖZ)
04-) yelola ( Yelda)
05-) Biophilia ( Nuran)
06-) EsR@

Off-Road Katılımcı Listesi ;

01-) Ozzz (Osman)
02-)

Tabanway Off-Road ve Off-Road ayrımı yaptım.

off-road katılımcılar sonradan tabanway'a dönmeyecekse bizim mahallden geçen :smiley: olursa beni başlangıç noktasına kadar alıverse de Şila 'sa gelse :smiley:
( Şila kızım oluyor... Tezzmertek hav hav dese de ..kendisi benim kızım )

Düzelteyim dedim sayın TezzMErtek

02-) Ozzz (Osman)
03-) matiate (Ömer Adil Kutlu)
04-) ozhtc35 (Hatice ÖZ)
05-) yelola ( Yelda)
06-) Biophilia ( Nuran)
07-) EsR@

01-) ozcour (Özgür)

Ahmetciğim bu mesaj sana tahminen.
Karşıyaka'dan gelirken Alsancak Camii ya da Talatpaşa Bulvarında ki Tansaş önüne uğrayabilirsen Yelda ile Şila yı aracına alabilirsin.

"Geçen urladaki off-roaddan sağlam çıkan araç yok gibi okudumda yorumları kiminin aks kesmiş kiminin lastik yarılmış araçlarmı bakımsız yoksa yermi çok kötüydü neden böle bir sonuç ortaya çıktı Sayın Vosdost Bu arada sizin araç kalırsa hepimiz yardım eder çıkartmaya çalışırız ama fazla çamur sıçratmamak kaydı ile "

Her aracın dayanma kapasitesi var. Arazıde arabaya acımak kıyamamak diye bir şey olmuyor. İki araç aks kesti. Bu arıza aracın zayıf olmasından değil arazinin sertleğinden ve sınırların zorlanmasından kaynaklanır. Ve sıfır bir arazi aracının bile başına gelebilir. Aracımın su alması olayına gelince suya batmamak için benim kadar suya hızlı giren olursa yine motor stop eder. Ve kurutmayı bilirse 5-10 dakika içinde yola devam. Lastiğin yarılması yine sıfır bir aracın başına gelebilir. Lastik bu toplu iğne kadar deliği olsa yetiyor. Eğer benim araç batarsa işiniz zor 3 ton şase üzerindeyken çekmek için 4500 tondan fazla bir kuvet gerekir.

01-) ozcour (Özgür)
02 ) Vosdost ( Ahmet )

İki araç yetmez :smiley: daha fazla lazım

Bizde yürürken sizin araçlarla tırmanışınızı izleriz .

iki yetmez diyorlar... onlarda yuruyecek galiba :smiley:

02-) Ozzz (Osman)
03-) matiate (Ömer Adil Kutlu)
04-) ozhtc35 (Hatice ÖZ)
05-) yelola ( Yelda)
06-) Biophilia ( Nuran)
07-) EsR@
0:cool:

01-) ozcour (Özgür)
02-) Vosdost (Ahmet)
03-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri