Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,392
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

ben bugün bir takım zincir ayarladım arkadaşlar burdan bakdımmı nifte dogru sankı sısın ici bembeyaz gibi görunüyor

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Nife kar yağması bu havalarda normal herhalde. Kar yağacak gibi hazırlık yapalım kar yağmazsa nasip der güler geçeriz kar yağarsa muhabbetin dibine vururuz :smiley:

Merhaba; ben Söke'deyim. 1 yıldır 87 model bir range rover classic kullanıyorum. Daha önce hiç offroad gezisine katılmadım, forumdaki yazılanlar ve fotograflar epey heveslendirdi beni. Fakat her ne kadar arabamı (çiftçi olduğum için) çamurda, bozuk yolda vs. yeteri kadar denemiş olsam da dagda ve de özeliikle karda hiç tecrübem olmadığından pazar günkü gezinize katılmaktan açıkçası çekiniyorum. Başlangıç seviyesindeki benim gibi biri için uygun olabiliecek parkur bir daha ne zaman olur?

Bu gezi için parkuru hasan abi çok iyi biliyor. Bence bu geziyede gelebilrisiniz.Aracınızda kar zinciri olduğu sürece sorun çıkmaz herhalde. Fakat son söz Hasan Abinin :smiley: Çifçi olarak traktör tecrübeniz var ise her zaman off road tecrübesinden daha iyi bir tecrübe edinmişsinizdir.

Valla ben en çok korkutan (bir Egeli olduğumdan olsa gerek) kar mevzuu.

ben standart freelanderımla geliyorum; bu ikinci gezim olacak . bütün bi hafta gezinin hayali ile yaşıyorum sizede şiddetle tavsiye ederim...

Merhaba; ben Söke'deyim. 1 yıldır 87 model bir range rover classic kullanıyorum. Daha önce hiç offroad gezisine katılmadım, forumdaki yazılanlar ve fotograflar epey heveslendirdi beni. Fakat her ne kadar arabamı (çiftçi olduğum için) çamurda, bozuk yolda vs. yeteri kadar denemiş olsam da dagda ve de özeliikle karda hiç tecrübem olmadığından pazar günkü gezinize katılmaktan açıkçası çekiniyorum. Başlangıç seviyesindeki benim gibi biri için uygun olabiliecek parkur bir daha ne zaman olur?

Arkadaşlar: müjdemi isterim (tabi nifi göremeyenlerden)
yaklaşık 1250 rakımlara kadar, parçalı kar var
tam zirve yüz görümlüğü istediğinden görüşemedik!
bu arada Sabri hoş geldin

Teşekkür ederim; hoş buldum :smiley: !

sabri77' Alıntı:

Aramıza hoşgeldiniz :smiley:
Bence de gelebilirsiniz. Ortamı görür, arkadaşlarla tanışırsınız, Aracınız zamanında Camel Trophy nin efsane araçlarından. :eek:
Sorun yaşayacağımızı sanmıyorum, olursa da yardımlaşırız. ;)
sevgiler
Erdal

bencede gelin derim endişe edilecek birşey yok takıp mesafesini korudukca sorun cıkmaz

Evet İzmir gurubu onsekizine girdikmi nihayet
evel allah firesiz buluşma olsun gelecek kar sezonuna kadar anıları sürsün.

inşallah burhan amca pazar günü nü 4 gözle bekliyoz
::smiley:

abilerim sizce,
255 65 16 asfalt lastiklerimle zincirsiz başıma bir şey gelmeden parkuru tamamlayabilir miyim ?

özgur gider senin makına bi sorun cıkarmaz
bende asfalt lastikleriyle katılacam

Ercan abi bana cep numaranı gönderebilir misin? 6.sanayiye uğradığım bir gün dönüşte yanına geleyim. Dün yeşildere yolunda ani fren yapmam gerekti bir ses geldi önden. ondan beri arabam frene basınca sola çekiyor.

Bizimkilere maksimum direnişi gösterdim ama bu pazar da izin yok :( , size iyi eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri